reklama
cieszę się lilith że choć trochę Ci pomogłam
witam beata78
a w którym jesteś tyg? ja też chcę rodzić na raciborskiej,leżałam tam już 3 razy i powiem Ci że nie ma tam czegoś takiego że jesteś gorzej traktowana bo nie chodzisz tam do lekarza na codzień.Słyszałam dużo pochwał na temat tego szpitala i prowadzą w rankingu śląskich szpitali jako najlepszy odział ginekologiczno-położniczy(przyjazny matce i dziecku). A z jakiej c zęści katowci jesteś?
witam beata78
Beata78
Fanka BB :)
Witaj Karolinno! Dziękuję Ci za odpowiedź. Termin mam na 11 października i strasznie się boję. Leżałam już na Raciborskiej jakieś dwa tygodnie temu, ale miałam już takiego doła, że chciałam szybko wracać do domu. Leżałam na ginekologii i generalnie jestem zadowolona, ale jakoś boję się leżeć na pierwszym piętrze. W dodatku wykryto u mnie cukrzycę ciężarnych, no i teraz codziennie glukometrem muszę badać sobie poziom cukru i to nawet po kilka razy. Poza tym byłam tam na usg (w szpitalu) i jakoś nie odniosłam dobrego wrażenia w stosunku do pani dr, która je wykonywała. Powiedziała, że z Małym jest wszystko ok. Pytała mnie też czy mój mąż też jest niski (ja mam tylko 158), bo Mały ma chyba nieco krótszą kość udową. Mąż nie jest bardzo wysoki, ale przy moim przerażeniu i ogromnej trosce o zdrowie Dzidziusia to wystarczyło, żebym jeszcze bardziej zaczęła się martwić. Mam już nawet koszmarne sny. Tak strasznie się obawiam tego czy Mały będzie cały i zdrowy. Czy to normalne? A może za bardzo panikuję? Jutro idę na wizytę do ginekologa może ona mnie uspokoi. Poza tym nic jeszcze nie mam dla Małego, poza kilkoma body i kocykiem. Może wiesz co potrzebne jest do szpitala dla Dziecka? Proszę o wszelkie informacje. Ponoć w każdym szpitalu jest inaczej. A! Zawsze byłam z Giszowca. Teraz z mężem mieszkamy w Sosnowcu. Ale sercem zawsze pozostanę Giszowianką. Pozdrawiam.
Witam,
Troche odbiegne od waszych tematow ciazowych, bo wreszcie ma zdjecia:
A teraz zdjecia:
Pomoc przy robotach
Codzienne dokarmianie labedzi:
Pierwsze kroczki w jeziorze:
Kolekcja muszelek:
W lodzi:
Budowla zamku:
Odpoczynek:
Troche kiepska jakosc, bo mam fatalny program, nastepnym razem zmiejsze zdjecia na innym kompie, to bedzie lepiej.
Troche odbiegne od waszych tematow ciazowych, bo wreszcie ma zdjecia:
A teraz zdjecia:
Pomoc przy robotach
Codzienne dokarmianie labedzi:
Pierwsze kroczki w jeziorze:
Kolekcja muszelek:
W lodzi:
Budowla zamku:
Odpoczynek:
Troche kiepska jakosc, bo mam fatalny program, nastepnym razem zmiejsze zdjecia na innym kompie, to bedzie lepiej.
beatko a może my się poznałyśmy w szpitalu bo tydz temu lezałam tam przez tydzień czyli jakaś szansa była leżałam na dole na 8 .
sandros zdjęcia naprawdę super,widać że świetnie się bawiliście! córunię masz śliczniutką
sandros zdjęcia naprawdę super,widać że świetnie się bawiliście! córunię masz śliczniutką
Sliczne zdjecia :angel:
A ja mam jeszcze pytanko!!boli mnie w krzyzu...tak jak sie ma okres...wsumie boalo tak juz od 3 tyg pozniej przestalo a dzis znowu!! przedchwila wyczytalam w jakiejs gazecie ze to zle ale znowu slyszalam ze to sie zdaza...czy mam sie denerwowac?plamienia juz niema ciagle leze i czuje sie dosc dobrze tylkos ie spiaca zrobilam...czy wy tez mialyscie takie bole??
Karolinna tak bardzo mi pomoglas i uspokoilas!!dziekuje ci bardzo!!
A ja mam jeszcze pytanko!!boli mnie w krzyzu...tak jak sie ma okres...wsumie boalo tak juz od 3 tyg pozniej przestalo a dzis znowu!! przedchwila wyczytalam w jakiejs gazecie ze to zle ale znowu slyszalam ze to sie zdaza...czy mam sie denerwowac?plamienia juz niema ciagle leze i czuje sie dosc dobrze tylkos ie spiaca zrobilam...czy wy tez mialyscie takie bole??
Karolinna tak bardzo mi pomoglas i uspokoilas!!dziekuje ci bardzo!!
Beata78
Karolinko jak leżałam też pod "8", ale to było jakieś dwa tygodnie temu. Leżałam na łóżku pod oknem, a moją współlokatorką była Ela, z którą kontakt mam do dnia dzisiejszego. Nikogo więcej nie było. Jedno łóżko, to rónolegle ułożone do ściany było puste. A Ty na kiedy masz termin? Wszystko ok z Tobą i Twoim Dzidziusiem? Pozdrawiam.
mmm
Cześć Dziewczyny!!
uff, ale się tu gorąco zrobiło... Witam wszystkie nowe mamusie...
Beatko 78 studiuję w Sosnowcu ale mam zamiar rodzić w Gliwicach moim stałym miejscu zamieszkania terzmin tylko 10 dni później od Ciebie Od pewnego momentu ciąży dzieci nabierają własnych cech i trudno wszystkie włożyć do jednej szuflady i niepokoić się kiedy odstają od przeciętnych... także nie martw się tym bo tylko to szkodzi Waszemu maleństwu...
lilith ja podobnie jak karolinna od 7 tyg. brałam duphaston na plamienia nawet 5 dni leżałam w szpitalu, po 2 tabletkach plaminie znikło, ale później dostałam uczulenia na ten lek i musiałam go odtawić. Powiem tylko w ramach informacji że duphaston z luteiną mają dokładnie to samo działanie i są stosowane w tym samym celu. Musisz teraz dużo leżeć a na pewno wszystko będzie dobrze no a z bólem krzyża to nie wiem- odpoczywaj dużo!!!!
sandros zdjęcia są prześliczne
uff, ale się tu gorąco zrobiło... Witam wszystkie nowe mamusie...
Beatko 78 studiuję w Sosnowcu ale mam zamiar rodzić w Gliwicach moim stałym miejscu zamieszkania terzmin tylko 10 dni później od Ciebie Od pewnego momentu ciąży dzieci nabierają własnych cech i trudno wszystkie włożyć do jednej szuflady i niepokoić się kiedy odstają od przeciętnych... także nie martw się tym bo tylko to szkodzi Waszemu maleństwu...
lilith ja podobnie jak karolinna od 7 tyg. brałam duphaston na plamienia nawet 5 dni leżałam w szpitalu, po 2 tabletkach plaminie znikło, ale później dostałam uczulenia na ten lek i musiałam go odtawić. Powiem tylko w ramach informacji że duphaston z luteiną mają dokładnie to samo działanie i są stosowane w tym samym celu. Musisz teraz dużo leżeć a na pewno wszystko będzie dobrze no a z bólem krzyża to nie wiem- odpoczywaj dużo!!!!
sandros zdjęcia są prześliczne
reklama
Podziel się: