reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285

Miza ja tez karmie malego nadal piersia , dzis konczy 7 miesiace . :D Wyrywa sie do wstawania jak twoja maluszka . A co do miesiaczki to sie tylko cieszyc , mnie tam wcale nie teskno za nia ;D. Kolezanka ma core 14 m-cy tez ja jeszcze karmi yckiem, a okres dostala dopiro w tym miesiacu ;) Pozdrowienia dla wszystkich maluszkow od najmniejszych do najstarszych i ich mam .

reklama
Karolinna - pewnie że jestem dumna to jest nasz maly i jedyny rodzynek w rodzinie hehehe
póżniej sa ino same byki...hehehe
Ciesze sie że Ci sie moja dzidzia podoba dzieki :)
kurde ten program jest mi potzrebny bo mam za duzy rozmiar zdjec chodzi o piksele i nie da sie wiecej zamiescic fotek na tej stronce małej - ściagne go i sprobuje
A ja mam Windowsa 98 i nie idzie tam zmniejszac - chyba???
Dziekuje za wpis...i odwiedziny naszej stronki - musze ja jeszcze ulepszyc moze dzis brkuje mi tam historii o nas pozdrawiam...
I życze duuuużo zdrowka.

aga77 no to jestem spokojna bo juz myslalam ze wpadka bo tak dlugo nie mam tej miesiączki...
Super że sie tak wyrywają ja to sie ciesze z kazdej drobnostki.
Jak bylam w ciazy to mowilam ze ja nie bede taka ze moj dzidzius naj i w ogole a teraz kurde sie na tym czesto lapie kude flak...
Ale tak to jest jak takie niemowlaki sa dla nas calym ŚWIATEM...

Pozdrawiam..

www.martynka1.smyki.pl

Karolinna no tak...i jestem bardzo szczesliwa!!!z tymi brunatnymi plamkami w sluzie juz oki!!!ale nadal dzielnie lezymy w lozku :)

Karolinna - no troche sobie poradzilam i zmniejszylam piksele teraz mi sie udalo wiecej wlozyc na stronke - acha dziekuje jeszcze raz
za wpis - zobaczysz szybko Ci zleci i juz bedziesz miec swoje malenstwo przy sobie.. Ciaza mi sie strasznie dlużyla a teraz czas tak szybko mija że nawet nie wiem kiedy hehehe/...

www.martynka1.smyki.pl

Powiedzcie mi jeszcze czy po luteinie (duphastonie) czulyscie sie lepiej? mialyscie mniej boli podbrzusza , bylo wam troszke mniej niedobrze , i sluz niebyl juz gesty i bialy tylko taki wodny?? ja mam gsty ale bardziej przezroczysty....
boje sie ze cos nie tak z fasolka bo ciaze znosze jako tako....
a moze tylko mi sie wydaje ...:) eee napewno jest oki...tylko jak mozecie napiszcie:)

fajnie miza że udało Ci sie opanować ten program.Zaraz zobaczę sobie te nowe zdjątka :)

lilith po duphastonie... nie ma on wpływu na mdłości,ja w pierwszym trymestrze miałam i to okropne a i czasem brzuch mnie pobolewał mimo wszystko_Ostatnio byłam u gina i powiedziałam że mam taką właśnie gęstą i czasem białą lub przezroczystą wydzielinę a on że to normalne i służy to jako "tarcza obronna" dla ciąży a nie jest to żadna infekcja,więc mnie uspokoił :)

Karolinna czyli ta biala tez sie nie przejmowac ?? bo o bialej wiem ale przezroczystej nie...a jest tego naprawde sporo :p aha zauwazylam tez dzis z rana ze mnie pieklo...bardzo malo ale mimo wszystko...i wystraszylam sie ze to jakis uplaw albo cos...teraz juz jest w pozadku...ale niewiem co robic...no ale jesli mowisz ze biala to jest oki to chyba dobrze :):)

lilith jeżeli lekko Cię piekło to może jakaś infekcja bo piec nie powinno.Ale nie sądzę żeby ta infekcja mogła jakoś zaszkodzić dzidzi lekarz powinien ewentualnie przepisać Ci jakieś czopki.Jeżeli to byłoby to.

NO troche zapieklo ale na zawnatrz...ale ja teraz biore luteine dopochwowo jeszcze z jakies 10 dni wiec nic z czopkow by nie bylo! (myslalam zeby sobie kupic lactovaginal) ...terz sobie zrobie oklad z Vagosanu bo moze poprostu mam podraznione na zewnatrz od fatalnego papieru ....

aha chcialam sie jeszcze spytac czy to normalne ze mimo iz malo jem i nie mieszam to mnie ciagle czysci...:(

ale ja sie ciagle wypytuje hihi i dziekuje wam ze pomagacie!!!:):):)

reklama
Cześć Dziewczyny!!

Lilith I trymestr jest najtrudniejszy we wszystkich dolegliwościach żołądkowo-jelitowych, raczej mówi się o zaparciach niż biegunkach, ale wydaje mi się, że to sprawka hormonów :) i jelita muszą sie do tego przyzwyczaić no ale jakbyś miała cierpieć za duzo. Jedz ryż, produkty z mąki ziemniaczanej, galaretkę, suszone czarne jagody, jabłka, banany, marchew, dynia- może nie tylko, ale dodatkowo- powinno przejść

Do góry