reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Karolinna super masz brzuszek moj to byl ogromniasty bo przytyłam ponad 30 kg ale Ty widac tyjesz tylko w brzuszku ale Ci dobrze hehehe
A w ogole wiesz co bedziesz miec czy raczej nie chcesz wiedziec????
:) :) :)
pozdrawiam goraca
Miło mi że moge do Was dolończyc hehehe ;D

www.martynka1.smyki.pl

reklama
miza dzięki :) bardzo chciałabym wiedzieć co tam noszę :) usg mam 10 września i mam ogromną nadzieję że się dowiem !

i wchodziłam na Twoją stronkę,b. ładnie to wygląda i córunia bardzo ładna :)

Hej Ślązaczki!!

Mita- witaj, jeszcze nie zdążyłam Cię powitać ;)
Śliczne macie dzieciaczki, ja już nie mogę się doczekać, kiedy zobaczę moje maleńsdtwo na żywo, na razie podglądam je na USG i bardzo mnie to cieszy, chciałabym mieć swoje USG w domu i codziennie kontaktować się z moją kruszynką ;) :) ;D
Karolinna, śliczny brzuchalek, nie mogę doczekać się, aż mój się bardziej ujawni. Choć obawiam się, że mi to w tyłek idzie, zwłaszcza, że póki co, położenie miednicowe i mała się w porzek rozpycha. Mogłaby zmienić pozycję bo niedługo będę miała tyłej jak szafa trzydrzwiowa :-[ ::) Ale co tam, po porodzie dietka i ćwiczenia, jakoś będzie ;) Aha! a moja dzidzia na odpuście dostala "rozpustową" grzechotkę- na razie grzechoczę nię mojemu brzuchalkowi ;)
pozdrawiam mamusie, ich brzusie i dzieciaczki :) :) :) :) :)
czy u was też pada??? gdzie to lato???

Witam wszystkie slazaczki.

Jestem z Tychow i mam 10-miesieczna Sonie. Rozrabiara jakich malo.

Co do mojej ciazy to jakos przeszlo. Raz w 6 miesiacu Sonia pchala sie na swiat, ale ja powstrzymano. Urodzilam dzien po terminie - dobrze wyliczyli. Porod dobrze wspominam, ale w szpitalu byl akurat remont odzialu i to juz nie bylo mile.

Co do tesciowej, to raczej niemam obecnie zgrzytow, gorzej bylo jak tylko z Rafalem bylismy para, teraz raczej jest mila. Wstyd mi tylko za moja mame, strasznie nadaje mi na Rafa...

Wracajac do kina, to bylam na Troi - wysiedzialam, bylam pod wrazeniem, SOnia sie ostro wiercila, ale przyjemnie - chyba niskie dzwieki jej nie odpowiadaly.

Studiuje historie i pracuje na kompie w domu.

Obecnie przyjechala do mnie rodzinka z Sycyli i mam duzo ludzi, halasu i niedobrego wloskiego zarcia w domu... ALe i tez wspanialego 5-letniego siostrzenica Amadeusza.

Dobra, koncze.

Pozdrawiam

kasia178 cierpliwości :) brzunio Ci urośnie i będziesz narzekać na plecki :) ale może zaczną Ci ustępować miejsca w autobusie :) jak byłam w czwartym miesiącu to brzuch wydawał mi się taki wielki że szok!jak zobaczyłam zdjęcia z tamtego czasu(jak byłam w zoo) to się usmiałam :D heh. teraz jest już widać i to wiem na pewno :)

sandros cześć :) super,odwiedziny z sycylii,ja tam nie uważam że takie jedzonko jest niezdrowe ;) nawet jeśli to i tak jest bardzo smaczne :) jak ja byłam na troi to jeszcze miałam daleko do ciąży i jak by mi ktoś powiedział że za jakiś czas będę w ciąży to bym go wyśmiała :) ale niespodziankę w brzuszku mam :) i się cieszę :) rodziłaś w tychach?

Jedzonko wloskie jest zdrowe, ludzie tam zyja dluzej niz my i zadziej choruja, ale ja nie przepadam za makaronem i czosnkiem, a to podstawa tej kuchni, odpadaja tez owoce morza i ta cala zielenina, ale sosy pomidorowe i niektore sery naja boskie.

Rodzilam w Tychach, polecam, ale nie jak jest remont ;)

Pozdrawiam,

fajnie ze odkrylam to forum heheee jest tu całkiem sympatycznie....dziekuje za miłe przyjęcie :) :) :)karolinna ciesze sie że Ci sie podoba stronka ( możesz sobie tez załozyc na www.smyki.pl - sa 2 wersje jedna bezpłatna..
Wyobrażcie sobie że ja przez 8 miesiecy myslałam ze bedzie Mateuszek kupowalam wszystko na niebiesko a tu niespodzianka Martynka dowiedzialam sie w 8 miesiącu heheh
Ale sie ciesze może sie kiedys odważe i bede miec jeszcze syna...
sandros życze ci wszystkiego naj ale ja tez sie pocieszalam ze po porodzie dietka cwiczenia i takie tam a w ciazy strasznie zaprzyjazniłam sie z lodowka i przytylam ponad 30 kg najwiecej bo po 5 kg w 7,8,9 mies. schudlam troche a jeszcze mi zostało 15 a waga stoi tym barzdiej ze karmie i nie moge sobie pozwolic na diete.
Dlatego lepiej sie zdrowo odzywiac chociaz od czasu do czasu male szalenstwo czemu nie a nie tak jak ja moja najwieksza przyjaciolka - LODOWKA...
Pozdrawiam Was goraco

www.martynka1.smyki.pl

Witaj sandros, śliczną masz córunię :)
karolinna, czekam na ten swój brzuchalek i czekam ;) może niedługo się doczekam. Kiedy Ci tak porządnie wyskoczył brzusio?
miza, ja na wszelki wypadek będę kupować uniwersalne ubranka, jakoś nie do końca ufam aparatowi USG ;)
pozdrawiam z zalanych deszczem Gliwic :) :)

O przepraszam o tej diecie i ćwiczeniach piszac mialam namysli kasię178 - wybacz sandros pomyliłam niki pozdrawiam jeszcze raz hehehe

reklama
Spoko, ja tez nie umiem zrzucic paru kilo, a przytylam tylko 15 kilo z dzidzia oczywiscie

Co do plci nie wiedzialam, nie chcialam wiedziec, a itak Sonia tak sie kryla, ze ikt nie mogl sie dowiedziec :)
A ubranka mam po siostrzencu, siostra nic nie wyrzucala i Sonia wyglada wiekszosci jak chlopak szczegolnie teraz. Ma troche sukienek i nowych dziewczecych ubranek, ale malo... jak chodze na plac zabaw, to matki mowia - jaki fajny chlopczyk...
Trudno, jest malutka, jak dorosnie, to zaczne na calego kupowac jej ubranka i zacznie byc dziewczynka :)

Do góry