reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
a poza tym Sandros sliczna ta Twoja dziewczynka...\
Qrczeee ale ja sie rozpisalam...no tak dawno mnie tu nie było :laugh: to musze Was troszke pozanudzac..
My z malym jestemy na etapie nocniczkowania...kupke juz ładnie robimy a jak sie cieszymy jak cos zrobimy wszyscy biją bravo nawet ja sam sobie biję bravo ;D...ale dzisiaj za to zrobilem mamie suprise..wysiedzialem chyba godzinke na tym moim tronie i nasikalem ile wlezie...ale nie zrobilem najwaznijeszego..to zostawilem sobie na poźniej...w pieluszke...
ale mialem ubaw, mama sie wkurzala ze tyle czasu siedziala ze mna a ja nic i nic...a potem se zrobilem...hahahhahahahahahaaaaa

reklama
karolinnajaki śliczny ten Tfuj brzucholek!!!!!!!!!!taki zgrabniutki!!! a moze wiecej jakichs fotoskow, cio...z jakims dziubolkiem :) :) :)

Witajcie, ja tez pochodze ze śląska a dokładnie z Tarnowskich Gór:) troche pózno się dołaczam do wątku, ale lepiej pózno jak wcale ;)  ;) 

Asia N swietne zdjecie.

trysia77 tez masz fjnego szkraba. Jak bedziesz sie wybierac do Tychow, to daj znac, moze wybierzemy sie razem na jakis plac zabaw. Sonia uwielbia zjezdalnie.

Jutro wyjezdam do Bialegostoku na wakacje. Boje sie podrozy, jak Sonia ja zniesie, jedziemy przez noc, mam nadzieje, ze ja przespi.

Pozdrawiam

hej!!

Karolinna, przykro mi, że mdłości do ciebie wróciły :( Ode mnie jeszcze niestety nie poszły :mad:
jutro idę do pracy wreszcie, mam egzaminy poprawkowe ::) Ciekawe ile osób obleję?? wolę nie myśleć ile jedynek na koniec roku postawiłam ::) ;)
Pozdrawiam!!!

Sandros nie obawiaj się wyjazdu z małą, ja w poniedzialek wrocilam rowniez z wakacji i mielismy 1100 km w jedną strone, tez sie bardzo obawialam, ale maly byl kochany, duzo czasu spedzal na spanku a jak nie spal to gadalam do niego i bawilismy sie...tam jechalismy tez przez noc i tez spal duzo, ale w drodze powrotnej bylo jeszcze lepiej a jechalismy przez dzien...jezeli mala lubi jeździc samochodem a domyslam sie ze jeździ to będzie spoko!! nie martw sie zobaczysz będzie dobrze :) :) :)
Jak wrocisz to bedziemy sie smiac z tego strachu zobaczysz no i oczywiscie zaplanujemy jakis wspolny spacerek..
pozdrowionka i szerokiej spokojnej drogi
pat

reklama
Do góry