reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
a teraz spadam bo mam calą sterte bagazy jeszcze na przedpokoju i ktos to musi zrobic bo moj szanowny małzonek zwinął już żagle do pracy... :mad: haaa!! to jest nic...dopiero sie usmiejecie jak Wam jeszce jedną rzecz opowiem zanim mykne...nie powiedzielismy tesciom ze jedziemy do chorwacji..oni byli swięcie przekonani ze jedziemy nad polskie morie.. bo jak im powiedzielismy ze z takim malym bąblem nad morze...tosmy sie nasłuchali..ze jestemy stuknieci i wogole..sprobujcie sobie same dopowiedziec co bylo dalej...wiec dowiedzieli sie dopiero jak bylismy juz na miejscu i tesciowa jest z leksza obrazona...domyslam sie ze na pewno na mnie...bo gdziezby tam na syna mogla byc obrazona...przeciez ja matka jestem wiec powinnam ją zrozumiec jak to jest byc w jej sytuacji... mam to gdzies!!!!!!!! jedziemy dizisiaj do nich wiec przekonamy sie jak to jest z tym humorkiem mojej tesciowej bo jak przez telefon gadalismy z nią dzisiaj to niezbyt positive sie to zapowiadało... ateraz juz naprawde spadam bo maly spi wiec musze wykorzystac ten czas!!'
papapapapa mamuski do zaś!!!! buziolki dla WAS WSZYSTKICH!!!
moze jutro podesle pare nastepnych fotosków, a moze Wy tez podeslecie jakies swoje, cio???? ::)

Trysia ale ci zazdroszcze tych wczasów, ja w tym roku byłam tylko na 10 dni na działce z moim Krystiankiem i teściową ::) Nic dodać nic ujać i nie wiem czy więcej odpoczywałam czy się wymęczyłam.
Moja teściowa to też niezłe ziółko ale opowiem wam o tym innym razem bo właśnie wraca mój Grześ z pracy i nie chcę, żeby widział co ja tu wypisuję o jego mamuśce ;)
midd_Obraz_254.jpg

To ja i Krystianek

A tak wogóle to super zdjecia  !!!

trysia myślałam dziś o Tobie :) tzn,kiedy wracasz :) a tu już jesteś :) co do wyników moczu to robiłam je ze 2 tyg temu i wyszły mi jak nigdy w życiu dobre!!! same oznaczniki że "nie wykryto" i wszystkie inne super rzeczy,więc sama się dziwię :) zdjęcia super chwal się ile się da,brakuje nam tu zdjątek :) ja może wkleję dziś aktualne zdjęcie brzunia :) Ale masz ładne te bejbe :)

aniam tak mało wklejasz na forum zdjęć a ładnie przecież wychodzisz! :) widzę że korzystasz póki lato z działki :)

Witam wszystkie mamy ze ślaska!!!!
Jestem na tym forum od niedawna miło mi że można porozmawiać o naszych kochanych pociechach hehehe
Mam prawie 8 miesieczną coreczke Martynke juz raczkuje i ma dwa ząbki. Odkąd sie pojawila w naszym zyciu jest dla nas najważniejsza i chociaż padamy wieczorem patrzac jak slodko śpi to czujemy że jestesmy szczesliwi. Pozdrawiam wszystkich. Mnie i moja coreczke mozna zobaczyc na stronie :laugh:
www.martynka1.smyki.pl - życze przyjemnego ogladania
A jesli chcecie założyc blog swoim dzieciaczkom wystarczy wejsc na strone www.smyki.pl
Pozdrawiam... :) :) :) :)

reklama
cześć miza ,rozgość się i czuj się jak u siebie :)

trysia chyba faktycznie masz dużo tego rozpakowywania ;) od wczoraj tu nie zaglądasz :)

a tu zdjęcie brzuszka :) z 26 tyg i 2 dnia :)
ci26138014li.jpg

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry