reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
karolinna dziękuję. Szukałam na googlach, ale zawsze mi pokazywało dużo tych adresów (większość bez sensowna). A jak wpisałam tak jak Ty napisałaś to mi znalazło numer. Fakt, że z roku 2003, ale jutro to sprawdzę.

reklama
czesc :)

Karolka , Sandros dziekuje bardzo za zyczonka . Oprocz zdrowka prosze zyczyc duzo kasy i szczescia ;) dzis ide z amlym do zlobka dowiedziec sie czy nas oboje przyjma . Maly wiadomo, mama do pracy. Tak sobie wymyslilam , ze czemu to tak nie sprobowac zalatwic , skoro nie stac mnie na zlobek , a z Oliverkiem nie ma kto zostac? Musze wrocic do pracy najlepiej w swoim zawodzie ,a przy tm godzinki ktore by mi pasowaly i syncio ze mna - to by bylo cos;)
Tylko zeby sie udalo :(

Anian witamy w naszym gronie ;D opowiadja zaraz nam tu o maluszku ;)

Lilith mozesz mi powiedzec jaki to program? A ja myslalam ze to on sam zrobil ;D

Karolka tylko jedno bo chcialam pokazac maluszka i nie wiedzialam ze mi je tak fajnie przerobi. Ale juz mu powiedzialam ze chyba podesle jeszcze pare innych fotek coby sie nie nudzil ;)
A tu moj maluszek dawno nie widziany :mad:
hpim1351pop2tz.jpg

Trzymajta sie cieplutko , caluski hej

Hej Dziewuszki !!
Aga spóźnione ale szczere życzenia wszystkiego o czym marzysz, dużo radości z Twojego maluszka, zdrówka i jeszcze raz kasiory..... :)
Mam nadzieje ze uda Ci sie z pracą -powodzenia trzymamy z Liwcia kciuki
Anian ja na usg byłam w Rudzie Śl - Godula Hope !!

Aga ten program to :
Ulead Photo Expres 4.0 SE
Mozna na nim robic super rzeczy!!!!:) ale jak pisalam nie wiem czy on robil to tym programem czy innym bo jest kilka takich do przerobki:):)

patikjujikjasniejszeprzerobion.jpg

Co do kroliczkow to wieczorkiem powinny byc:) jak tylko wroce z usg i bede je karmic:):)

anian cieszę się że mogłam pomóc :) jak już będziesz po usg to czekam na zdjęcia i relację :)

aga77 wyglądu małego nie będę już chwalić bo wpadnie on w samouwielbienie ;D ;) więc dodaję do życzeń : dużo szczęścia i kasiory
monety5yv.gif
8) a z pracą na pewno będzie tak jak sobie ustalisz :) i jak napisałaś że to chyba moja kolej teraz na rodzenie to aż adrenalina mi podskoczyła :D

lilith to Ty na tym zdjęciu ? jak tak to niezła z Ciebie lasencja ;D ja zamiast króliczków wolałabym pooglądać Twoje zdjęcia :)

wróciłam z zakładu pracy i od giny,teraz tylko wysłać do pracy(i zusu) zaświadczenie o świadczeniach rehabilitacyjnych,tylko żeby nie robili mi z tym problemów bo będę zła... a jak kobieta w ciąży się zezłości... to wszyscy uciekajcie ;D

ale muszę przyznać że już naprawdę ciężko mi się poruszać i cokolwiek ze sobą zrobić... plecv już naprawde mi siadają :( wczoraj w nocy to naprawdę bolały,dziwne,przecież leżałam więc teoretycznie nie powinny...

za 2 tyg mam odstawić no-spę więc może się coś zacznie :)

tak to ja na zdjeciu z samcem krolikowym:)heh ale ci fajnie za niedlugo sie rozdwoisz!!!ale radosc!ja juz niemoge sie doczekac jaks ie bede tak toczyc:)
temp00114lb.jpg
tu z moja ukochana suczka
obraz1265mq.jpg
a tu z mamusia kroliczkow:):)

czesc;)

Bylam , pogadalam ..i nic nie zalatwilam :( . jutro jade do dyrekcji zlobkow , jeszcze cos zalatwiac , bo w tym zlobku gdzie dzis bylam dowiedzialam sie ze wlaciwie nie ma przyjec , tym bardziej ze w katowicach dwa zlikwidowali a presonel poprzenosili do innych zlobkow.
Takze predzej zwolnienia beda niz przyjecia :(. Z rozpedu trafilam do dwoch prywatnych gabinetow lekarskich za praca ..tu tez kicha :(
Oststecznie okaze sie juto chyba ze gdzies cos pokombinuje ;)

Kochane laseczki dziekuje Wam wszystkim za zyczonka :*:*:

Lilith ;D z ledwoscia dojrzalam tego krola , myslalam ze mowisz o tym piesku ;D
Program naprawde super musze sie postarac o niego ;)
No i wreszcie poznalysmy twoja buziunie ;D nie rozumiem czego tak dlugo musialysmy czekac ;) , to tez dotyczy Karolki :> ...wkleilabys fote niee? ;D

Ok ide powoli kapiel szykowac malemu , trzymcie sie kurczaczki , milych snow pa

No i jestem!!! szczesliwa jak nigdy!!!!!! nasza kruszynka ma minimum 67mm :):) oczywiscie od glowki do pupci!!
widzialam glowke stopki nosek paluszki no wszystko!!zagladalismy miedzy nogi bo strasznie je rozkladala:) ale nie moglismy sie dopatrzec:( przeziernosc w pozadku!! wszystko w pozadku!!broil i skakal jak sie dalo!!!oczywiscie mam filmik i jutro mezus go przezuci na kompa!!!odrazu wytne zdjecia i sie pochwale!!(niestety z tymi paskudnymi kreskami:()
i wiecie niesamowite przezycie!!!nasza dzidzia wyglada juz jak maly czlowiek!!!to naprawde niesamowite!!!!!:):)\
no i gin kazal sie nie sugerowac juz wymiarami z usg bo teraz jest wieksze niz niby powinno byc:):)

aga77 pisze:
z ledwoscia dojrzalam tego krola , myslalam ze mowisz o tym piesku ;D

aga77 Twoje hasło dosłownie mnie rozwaliło ;D aż się roześmiałam ;D ;D ;D hehe samiec królikowy ;D ;D ;D

lilith super że usg się powiodło ;D wiedziałam że wszytsko będzie ok i często Ci to powtarzałam :) a co do płci to faktycznie trzeba będzie odrobinę cierpliwości :) czego Ci życzę :)

reklama
No teraz bardzo sie uspokoilam!!!:) wiem ze teraz juz II trymestr i mozna sie uspokoic:)napewno bedzie dobrze!!!!!!!!!!!!:) co do plci to napewno bede bardzo cierpliwa:):) bo najwaznnijesze ze jest wszystko dobrze:)
zycze wam milych snow:):)

Do góry