reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Dzien Doberek

I nast dzien , obudzilam sie z przyplywem nowych sil i optymistycznych mysli ;)
Jeju tak bym chciala zeby i sie choc jedno spelnilo..aa coz tu duzo gadac , zobaczymy .
Lilitku razem zToba sie cieszymy ze dzidzia jest zdrowa i ogolnie wszystko w porzadku ;)
No i ze juz tak nie wymiotujesz i mozesz sobie juz pofolgowac w jedzeniu ;)
Na zdjecia tez sie nie umiem doczekac . bo to chyba nasza najmlodsza fosolka ? prawda ;D
No a jak najmlodsza to najbardziej przez wszystkich rozpieszczana .

MMM juz po na bank tylko czekac na foty nowegosmrodka ;D ( prosze sie nie obrazac to pieszczotliwe )

Wiecie co wczoraj dorwalam swoj kalendarzyk , w ktorym usilowalam sie doliczyc ostatniego okresu , ale sie obsmialam .Nakreslone , przekreslone ..ale teraz wiem kiedy zostal poczety ;D.
A teraz to juz synczysko , pokazuje humorki i sie wscieka jak mu czegos zabraniam .
::) jakas nostalgia mnie ogarnela ......." nawet kot dzis patrzy na mnie , tak .od miski" ;D ;D

Pozdrawim wszystkich , Sandros , Miza i reszta mamusiek ociagajacych sie ;D odzywac sie mi tu :-* Caluski pa

reklama
No chyba jak najmlodsza narazie dzidzia!:) i wazne ze zdrowa:) nawet zapomnialam ze mialy byc blizniakmi jak ja zobaczylam!co za szczescie:):) teraz juz tylko dzielnie czekac na rosnacy brzusio :) a ja ostatnio czuje sie znow fatalnie ciagle gldna ale na nic nie mam ochoty:(:(
uciekam wpadne pozniej z fotkami juz:):)

hej !! takie słoneczko ze nic tylko na spacer ale wieje ze mi chyba łeb urwie !!
jawczorajzaliczyłam kurs angielskiego dobrze jest tak czasem wyrwac sie z domu, pierwszy raz od niepamiętnych czasów bez dzidziora i męża ;D
tak mi ten czas leci że szok, chce isc na spacer, obiad musze zrobić, skończyć robotke co mi z zakładu przynieśli na szczęscie Liwia wyrozumiała dla mamy dziś jest i daje mi troche porobić i sama sobą sie zajmuje a właściwie dyskutuje z misiem w nieznanym języku - byle sie na mnie nie skarży ;)
Aga 77 podobno jeśli czegoś gorąco pragniesz to cały wszechświat działa potajemnie by udało Ci sie to osiągnąć - podobno u mnie to jakoś zadziałac nie chce - Trzymam kciuki !!!

justyna faktycznie wiatrzysko że hej ;) nie wiem co teraz tak wszyscy chodzą na angielski... jak byłam teraz w pracy to non stop ktoś przychodził i mówił że zapisał się i idzie właśnie na ang! jakaś epidemia :)

ale jestem zmęczona,nie wiem czy to nie przez tę pogodę ... i nudzę się strasznie. Dobrze chociaż że wczoraj byłam w bibliotece bo już w ogóle nie miałabym co robić ;)

zyrafa1ou.gif

wedlug wczorajszego usg termin mam juz na kwiecien:) hihi dzis bylby 13 t 3 dzien:) (przepraszam za jakosc)

usg4usmiech2xx.jpg

lapki i raczki
usg8stopki9ur.jpg

Nozki:
usg11nozki1ot.jpg

usg13nozka3pr.jpg

usg146ik.jpg

glowka:
usg224jm.jpg

i ogolne:
usg29slinczy7qz.jpg

lapke tu slicznie widac z paluszkami:
usg32lapka0cb.jpg

lapki i nozki :
usg34lapkiinozki8aw.jpg

Witam,

lilith super, ze juz lepiej sie czujesz i ze wszystko jest jak powinno. Zdjecia powiem szczerze - jak zawsze nic nie widze, to ujzalam twoja pocieche, moze w koncu bede mogla odszyfrowac USG, na dlugie nozki. Kroliczki slodkie, fajnie wygladaja tak razem.

aga77 kozystam z pogody - jestem praktcznie caly dzien na dworze z przera na obiad. W wieczorami ziedze przed robota, dostalam wazne zlecenie i robie, do tego tez sie ucze, brak mi wiec ostatnio czasu na przyjemnosci.
Tak sobie pomyslalam, ze moze spotkalybysmy sie kiedys, pospacerowaly z bajtlami... brzuchami po parku poki jest jeszcze wzgledna pogoda?

Kurs angielskiego - tez o tym myslalam, ale stwierdzilam, ze jak nie zalapie dobrej pracy, to wyjade na wakacje do Angli. Mam tam pare znajomych, wiec bede miala sie gdzie zaczepic, a moze tez pomoga mi znalesc prace - bedzie to swietna okazja do przypomnienia i nauki angielskiego.

Ja natomiast od listopada wracam na treningi karate. Musze sie w koncu zabrac za moje kiliogramy. Kiedy chodzilam jakies dwa lata, pozniej wszystkie dziewczyny zazdroscily mi brzucha, teraz to sie wstydze go pokazywac :p

Pozdrawiam,

hej

Bylam w dyrekcji i uslyszalam to samo co wczoraj :( nie ma i nie bedzie poki co przyjec.
Zamierzam zlozyc tam papiery i byc upierdliwa , moze dla swietego spokoju dadza mi ta prace ')
Justynko dzieki za pocieszenie > Fakt ze moje najwieksze marzenie sie spelnilo - Oliverek , ale jestem zyciowym pechowcem :( a w ogole dzieki ze trzymalyscie kciuki za mnie :-* :-*

Lilitku dzidzia piekna , naprawde , te dlugie nogi na pewno po mamie ma ;)
Kroliczki slodkie , albo raczej szczurki ;D kiedys chcialam miec kroliczka , ale za to mam 2 koty i mam ich czasem serdecznie dosc . Juz za niedlugo Oliverek zrobi z nimi porzadek ;D ;D

Sandroska ja jestem za , jak najbardziej .bedzie milo i glosno ;) Musimy tylko ustalic termin .
Karolka juz za pare dni nie bedziesz sie nudzic ;) ;D czas szybko leci , wykorzystaj te dni na porzadny odpoczynek .
5.gif
Zmykam do zobaczenia

reklama
lilith świetne zdjęcia kruszynki i te nóżki bardzo ładne :)

sandros karate... to możemy się z Tobą umawiać ;D jakby co to nas obronisz ;D spacerki...fajnie by było ale tak mi się wydaje że byłybyśmy tylko we trzy na tym spotkanku :)

aga77 odkąd znów jestem na L-4 to strasznie mi się czas ciągnie...

i Ci faceci od tej wersalki to chyba doprowadzą do mojego wcześniejszego porodu ;) tak szczerze to jestem naprawdę wsciekła,biedna moja mała :mad:

orangeptak5ku.jpg

Do góry