reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
no kasiu to bardzo dobrze że się poprawisz ;D
cmok5zq.gif
flower5an.png
.A to nie musisz przez tę macicę leżeć cały czas ? dobrze że udało Ci się wymigać od szpitala!

moja mała napiera na mnie mocno,pod moim prawym żebrem daje się szczególnie we znaki :) i w ogóle jakoś większą część czasu spędza po mojej prawej stronie brzuszka!
jumpbaby6gi.gif
:)

i już mam 113 cm obwodu brzunia :) (mierzone ze dwa tyg temu :) )

kwiatkiglite0rb.gif

reklama
hej!!
A ja siedzę w szpitalu, bo byłam na kontrolnym ktg i stwierdzono wahania tetna płodu, ale po właściwie już tygodniowym monitoringu i dodatkowych badaniach nic nie wykryto, a wręcz badania wyszły super :) No ale siedzętu dalej zobaczymy jutro!!

dobrej nocki

mmm cieszę się bardzo że wszystko oki!!
okgg6jy.gif
leżysz w gliwicach? jak Ci się udało dorwać do netu? :) i zostało cI tylko 5 dni!! :) trzymam mocno kciuki żeby wszystko poszło gładnko i lekko :)

dziewuszki jakoś słabo dziś tu zaglądacie ! jesteście be
jezor1dr.gif
;) hihi

snoopy8ck.gif

czesc :D

Na samym poczatku wielkie buziaczki dla MMM, co by sie szybko bezbolesnie wysypala ;) bo raczej juz do domciu Cie nie puszcza ? Przynajmniej z brzuszkiem . Nie zapomnij kochana zaraz po powrocie znalesc 5 min na wklejenie zdjec maluszka ;D Trzymamy kciuki .

Karolka przez wekend jest mi ciezko dostac sie do kompa , bo moj maz nadrabia caly tydzien , nie ma takiej mozliwosci , zebym usiadla i napisala.Jedynie mam 2 godzinki wolne kiedy panowie ida na spacerek , ale wykorzystuje je na ogarniecie miezkania i siebie. Pozostaje mi tylko caly tydzien ;D

Kasienko Ty sie nam oszczedzaj, i nie ogladaj wozkow za taka cene ;D
Nie wiem ,mnie sie wydaje ze lepiej kupic wozek z komisu , czy bezposrednio od kogos niz sie wyprowac z kasy , szczegolnie kiedy sie jej nie ma . A przeciez czesto gesto zdarzaja sie wozki w idealnym stanie . No ale ..ja juz mam to a soba a wozek spacerowke cale szczescie dostalismy na chrzciny ;D ;)

A Karolka zapomnialam ,cwicze , ale nie potrafie sie ruszyc , znalazlam zestaw cwiczen doslownie 10-15 min .Wydawaja sie luzik , ale za to konkretne . Dzie mam takie zakwasy ze nic nie umiem zrobic . Nie wyobrazam sobie spacerku z malym , tzn wtarganie wozka na 4 pierto .No coz chce sie byc piekna trzeba pocierpiec ;D ;D ;D
Zmykam ,pojawie sie jeszcze . Caluski i milego dnia , pomimo pogody hej

staram się być grzeczna, leżeć jak najwięcej. ale niekiedy aż ciągnie mnie chociaż na kilka minut do ludzi. ostatnio powiedziałam głośno przy teściowej (przyszła na inspekcję do donu, bo po co mnie odwiedzić w szpitalu jak tam kiblowałam prawie dwa tygodnie) , że przydałoby się jakiś fajny wózek kupić i coby trochę na niego odłożyć - a ona cisza, jak zwykle zresztą. ona jest tylko dobra jak inni widzą, wrrrrrrrrrrrrr

hej,hej!!
Jarek mi przywózł kompa z netem do szpitala- full wypas :) ale staram się dużo chodzić a i lokatorki mam fajne więc trudno mi było się wczoraj skupić. Tego krótkiego posta pisałam ponad półgodziny :p
Dzisiaj jestem po kolejnych badaniach, an szczęście wszystko z dzidziusiem jest ok, a ja mam wrażenie że niedługo też mi się zacznie akcja... liczę na to!! Na opiekę nie narzekam i myślę że do końca tygodnia już z małym będę w domu :)
Buziaki

Witam,

Troche sie u Was dzieje. A mnie w koncu dziala wszystko jak nalezy i nie musze czekac godzinami, az mi sie forum wyswetli.

MMM bedzie dobrze. Mile wspollokatorki to podstawa, potrafia podbudowac, rozsmieszyc i doradzic. Ja lezalam z jedna, w dwojce, bardzo mila dziewczyna, sporo mi pomogla. Czekam na kolejne wiesci ;)

Nie tylko tesciowie daja w kosc, ja mieszkam z rodzicami i marze o wlasnych czterech katach, niejednokrotnie dochodzi do roznic pogladowych. A to moi rodzice, nie wyobrazam sobie zycia z tesciami. Ale mysle, ze najdalej za rok zagospodaruje jakies katowickie mieszkanie ;D

Jak narazie to przyjachal moj tata z Sycyli i tyle prezentow naprzywozil, ze moj pokoj, ktory mam z Sonia wyglada troche jak graciarnia zabawek, no sa i pozytywne strone - Sonia sie nie nudzi.

Pozdrawiam,

Witam,

Jeszcze jedno - Sonia skonczyla juz roczek i dalej zezuje. Podobno po roczku wypadalo by sie z tym zglosic. Zanacie jakiegos dobrego okuliste z Tychow, Katowic, bilskich okolic?

reklama
podobno dla dzieci dobra jest Wyględowska_maliszewska - jeśli dobrze nazwisko kojarzę, gabinet miała na Pocztowej w Katowicach. Popytaj najlepiej o lekarzy z kliniki na Ceglanej.

Do góry