reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
fakt, że trudno po jednej wpadce oceniać cały szpital. My tam bylismy w maju na operacji i stwierdzam, że i pielęgniarki i lekarki tam są wspaniałe. Te dwie idiotki to wyjątek potwierdzający regułę.

reklama
aga77 zdjęcia suuuper :) synuś cudo i mamusia ładnuitka :) i czy mnie wzrok nie myli i czy to nie nasz wspaniały park kościuszki ? (faktycznie mało dziewczyn cokolwiek wczoraj pisało!)

lilith z humorkami to im później tym gorzej,ja teraz ryczę bardzo często ale to dobrze bo łzy pomagają oczyścić się z nadmiaru emocj :) no i trzeba już pomyśleć o ciuchach rozmiar większy lub ciążowe :)

magda77 może i potwierdzają regułę ale czy ja wiem ? raczej nie chciałabym tam rodzić .

zauważyłyście że dawno nie zaglądała tu mmm albo te studia są tak absorbujące albo już urodziła :)

ja od wczoraj mam okularki ale już nie podoba mi się ich kształt ;D za to jak się super ogląda tv! ;D

i jakoś tak dziwnie się czuję od wczoraj,takie jakby delikatne mrowienie,to chyba są te skurcze przepowiadające,ale niech one się już kończą bo teraz też troszkę tak się dziwnie czuję,a to dopiero 34 tydz!

weekend WOLNY ;D a więc będę tu wchodzić i zarzucać forum postami ;D a i mąż chce w weekend nauczyć mnie robić system w kopmie,życzcie mu powodzenia ;D hihi .

dobry :laugh:

No kolezanki sypac sie zaczynacie ;), qrcze wnet tu sama zostane :)
Karolka tak to nasz park :)i my ;D , dzieki za komplementy ;D, synalek mi sie udal ;).
Wlasnie MMM juz by rodzila? Faktycznie niedawno mowila ze cos ja pobolewa hmmm ;D
Hej odezwijcie sie tam !!
Karolka wrzuc ogl oszenie bo ja nie umiem ;D ;D ;D
Ja za ten czas ide pod prysznic papap

No ja tez jestem ciekawa co u MMM :):) pewnie przyjdzie do nas za jakis czas i sie pochwali!!!
Karolina no coraz ciezej z tymi emocjami!!:) A co do ciuszkow to ja juz od dawna niemam w czym chodzic...bo wczesniej chodzilam w samych S gora M :(:( ale wiecie...wczoraj mezus mnie namowil i kupilam sobie ta moja wymarzona sukienke ciazowoa:)troche jest teraz za duza(M) ale za miesiac juz napewno bedzie idealna jak nie przyciasna:):) jest z czarnego sztruksu i jestem zachwycona! teraz tylko kwestia rajstopek...bo ja bym wolala takie z grubszym materialem:(:(

czesc dziewczynki...co tak marudzicie ze nas mało...caly czas norme utzrymujemy... ;) ja odzywam sie nawet nieco częsciej niż zwykle... qrczeee nie wiem co sie stało ze tak ten nasz wątek caly czas jest rozciągniety, aga jak wyslala fotki to tez takie wielkie...ten caly imageshack cos sie mu poknocilo ;)..
wlasnie wrocilam z zakupow, małego zaraz na popoludniową dżemke wyekspediuje do wyrka.. a ja w ramach weeekndu mam zamiar cos dobrego upiec.. zobaczymy..
aga super fotki, sliczny bąbel teraz juz wiemy po kim!!! ;D ;D ;D moze wreszcie umowimy sie nan jakies poznanie pozaforumowe :)?? tylko pogoda zaczela byc mało sprzyjająca...jeszcze nie jest dzisiaj az tak źle, ale weekend podobno ma byc bleeeeeee
karollinnko moze jakas fotka z okularkami,co??? bo cos ociągasz sie z przedstawieniem wizualnym nam swojej osoby...rodzinki..nooo...to czekamy
a MMM chyba faktycznie juz sie "podzieliła".... coś tak czuje po kościach ze tak sie stało..
aaaa zapomnialam Wam powiedzieć jestem pierwszy raz po tym okropnym momencie kiedy Twoje dziecko dobiera sie do żarcia kociego... myslalalm że oszaleje!!!!a tak go zawsze pilnowalam..a teraz wystarczyla tylko malenka chwilka!! mam nadzieje ze zadnego dziadostwa nie dostanie...bo zaraz mu to wyjełam..ale jak mu dziuba zdezynfekowac, choreraaa!!!
pozdrowionka dla Was wszystkich!!! dziubolki !!!! i do zas!!!!

hello :laugh:

Trysia wlasnie nie wiem co sie stalo , zdjecia przeciez z zaby wszystki jednakowej wielkosci a tu taka fota .
Z gory mowie ze tym razem nie ja narozrabialam ;D ;)
Ja tez mam kotka , nawet dwa ;D, mam nadzieje ze Oliverek sie nie na je choc trudno bedzie tego upilnowac.
dziesiaj przezylam szok , wchodze do pokoiku malego , a on stoi w lozeczku :o :o z dnia na dzien coraz wiecej potrafi .
Przyjde pozniej musze wreszcie posprzatac , bo mi kolezanka przeszkodzila ;D ale sie nagadalysmy .
Jestem za jesli chodzi o spotkanie , ale mysle ze do wiosny lub lata poczekamy coby sie nam dzidzie na pochorowaly ;)

papaty i caluski hej

haj

Ja to bym spala caly dzien ::) a tu sie nie da wrr.
Pogoda do d.. zimno w ogole smetnie. Nic mi sie nie chce , a zamierzalam pocwiczyc z Cindy Crawford ;D
specjalnie sciagnelam , jestem ciekawa czy bede miala tyle checi po pierwszych cwiczeniach.
Te moje cwiczenia byly jakies nieskuteczne ;)

maly spi , wiec do dziela ;D
Caluski dla was pa

reklama
hejka piękne ;D

ale dziś mam zalatany dzionek !!! jeszcze za chwilę wychodzę więc jak tylko przyjdę to od razu napisze jakich wielkich zakupów dokonaliśmy do mieszkania ;D jestem zachwycona ;D

trysia wolę wysłać zdjęcie bez okularków :) może uda mi się dziś tu wrzucić zdjęcie jak byłam w 5 miesiącu ciąży ,lato w pełni i ja jeszcze szczupła ;) :p nie bój sie że po takim jedzonku coś mu się stanie :) jak byłąm mała i niesforna to miałam podobną przygodę,ale to ja namówiłam kogoś na te chrupki i do dziś mają się super( CI ludzie ;) ) ;D ogon im nie wyrosnął ani nic ;) hihi

aga mały to teraz już pwnie będzie Cię non stop zadziwiał,szykuj mocne nerwy ;D i to spotkanie chyba faktycznie dopiero jak będzie cieplej bo teraz ja nie mogłabym jeszcze choćby do pubui nawet ::)

lilith też marzyłam o fajnej ciążowej kiecce ale spełzło na niczym ale cóż to! przy następnej ciąży sobie odbiję ;D hihi ,nie ma to jak fajny ciuch od razu pyszczek się śmieje :D

piękna jesień na śląsku w tym roku ...
jesie324gg9rj.gif

Do góry