reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
ello

Jak zwykle necik z kawka do sniadnka ;D Maly spi ;D zawrot glowy od rana robi , to juz prawdziwy " Kazik Lazik" ;D Szerkosc lozka pokonuje w minute ( a jest ono naprawde duze ) wszedzie go pelno. ;)

Karolka z jedzeniem w czasie karmienia sa tylko problemy ;D cutrusow nie , czekolady nie , napoje gazowane tez nie , wszystko co wzdymajace ( fasole , kapusty bober ) truskawki, poziomki , naprawde robi siez tego sporo rzeczy. Pamietam jak przedobrzylam truskawki. Stwierdzilam ze soki i tak rozcienczam wiec kupilam sobie Kubusia jablkowo- marchwiowo- truskawkowy. Taa po jednym dniu nic sie nie dzialo ale nie wzielam pod uwagi ze nie tylko liczy sie roztwor a czas . Za dlugo nawet ten rozcienczony sok pilam i malego obsypalo , byl caly w pokrzywce :-[. Oj dlugo to nie zapomne . Co do pieluch juz wczesniej pisalam , nie wiem jak z innych firm , ale na poczatku stosowalam Huggisy , mialy wyciecie na pepuszek.
Przyznam racje Sandros ze wszystkie te Oszolomowskie i biedronowskie maja tasmy . Pielucha do wyrzucenia gdy sie zatlusci.
Oststnio wyczailam z Rossmana pieluchy , sa tansze i maja rzepy ( bordowe opakowanie)

Justyna ;D dzieki za docenienie ;) mojej pracy , dlugo sie z tym bawilam. Przynajmniej odnowilam grata po tatusiu jeszcze. Krzeselko ma 35 lat ;D

Lilith :-* trzymaj tak dalej ;)

Milego dzionka zycze caluski dla was i dla wszystkich milusinskich tych malusich i wiekszych :)pa

reklama
Według mnie dla noworodków rewelacyjne sa pampersy new born. Trudno dostać i dziecko z nich po 2 tygodniach wyrasta, ale maja jakąś super wkładę, która wchłania kupki. Huggisy wg. mnie mają bardzo wąskie gumki przy nóżkach.
a przy okazji - jeżeli chodzi o chusteczki to ja najbardziej lubiłam nivea.

zdjecie robione w sobote!na czczo!!!:):) czyli 10t2d:)
rano14lh.jpg

a to z paitku wieczorem:) no chyba jest roznica:)
sliczne23of.jpg

Witam,

W koncu pochwale sie jak bylo w gorach
Najpier jak sie meczylam na linach:
rownowaga9dq.jpg

wypinanie8yf.jpg

No i poczynania Soni na ulubionych schodach oraz w koncu uwiecznione jak drepta - w schronisku:
schody3cm.jpg

jaisoniadrzew0kb.jpg

i z tata
rafalis2le.jpg

Witam,

W koncu pochwale sie jak bylo w gorach
Najpier jak sie meczylam na linach:
rownowaga9dq.jpg

wypinanie8yf.jpg

No i poczynania Soni na ulubionych schodach oraz w koncu uwiecznione jak drepta - w schronisku:
schody3cm.jpg

jaisoniadrzew0kb.jpg

i z tata
rafalis2le.jpg

hej laseczki wy moje! ;D

jakoś wczoraj mało napisałyście!
nono8pb.gif

aga77 te truskawki są naprawdę paskudne! ja jak byłam mała to się objadłam i też dostałam wysypki,nawet doskonale to pamiętam,miałam z 5 lat albo mniej.

lilith kurcze,ale już masz spory ten brzuszek ! :) (na czczo ;D ) ja dalej obstaję przy bliźniakach :) u mnie coś było widać o wiele później.Jak tam samopoczucie? dalej soczki ?

sandros super zdjęcia,naprawdę musiałaś się świetnie bawić! i trafiłaś na super pogodę jeszcze :) !

ja znów szykuję się do pracy,szkoda tylko że rankami jest tak potwornie zimno!! aż się trzęsę! słyszałam że w weekend ma być nieładnie :( a ja już miałam plany,tylko czekam na pogodę ,hm.
całuski dla was dziewczyny i miłego dzionka życzę !
flower0so.png

haj :)

Ja juz tez myslalam o trysi i o mizie , Beata juz tez pewno urodzila , a Olgap obiecala zdjatka i wsiakla. ;D Na pewno zabiegana mamusia .
Lilithh :ojaki ogromny brzuch ;D ;D, no i faktycznie na czczo . Karolka ostawia blizniaki , ja mysle 3 ;)

Karolka ja tez bylam uczulona na truskawki, potem tyle pomidorow wcinalam ,ze sie na nie tez uczulilam, ale najgorsze bylo to ze i na sloneczko rowniez , dlugo matka mnie ukrywala ;) przed promieniami slonecznymi.
Nie wiem jak dziewczeta ale ja sie wczoraj pozniej nie umialam dostac na babybooma , chyba serwer sie im zwiesil :p

Sandros spakuje cie sie kiedys z malym do torby , ;D tylko daj zna kiedy nst raz gdzies wybywas ;). Super zdjecia a wycieczka musiala byc jeszcze lepsza.

reklama
No niestety blizniaki ani trojaczki to nie beda:( jak bylam na usg w 9 tygodniu to bylo widac pieknie tylko jedno zdrowe kochane malenstwo!!!:):)
a brzuch no faktycznie wielki!niewiem dlaczego tak spuchl ale podoba mis ie:) no i jest twardziej niesamowity!!!:)
A teraz zaczynam powoli jesc!pije soki dalej dzielnie choc jest ciezko!mniej wymiotuje!jutro zaczynam 12 tydzien moze dlatego:):)

Do góry