reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Czarnulka to dobrze że już wiesz na co Emilka ma uczulenie, a czemu dajesz jej NAN-a:confused: Dokarmiasz ją nim?

Oliwka fajna ta Twoja Kaja :tak:

Oliwka dzięki za wskazówkę odnośnie linków, bo też miałam z tym problem :baffled: a teraz już będę wiedzieć jak je wstawiać :tak:

Korzystając z okazji że wiem jak wstawiać linki to chciałam Was zaprosić na nasze stronki, wiem że niektóre z Was odwiedzają - dziękujemy :tak: a Te które jeszcze nie były serdecznie zapraszam :tak:
Blog: Blog karolinka na www.smyki.pl i stronka na bobasach: Karolinkab - Bobasy - Zdj

reklama
No nie nie mam już sił, non stop coś z tymi linkami.

Byłam dziś z Karolcią u lekarza bo coś jej się zrobiło na paluszku mam jej to smarować Neomecinum i powinno zejść :tak:

Spadam bo Rysiu przyjechał, do wieczorka!!!

To fakt zimno dziś jest, już takie jakby mroźne te powietrze, Karolinka jeszcze nigdy nie była tak grubo ubrana jak dziś, a jak fajnie wyglądała takie grubasek :-D Spotkałam dziś na spacerku znajomą parę, hajtają się w kwietniu :-) fajnie na wesele pójdziemy :-)

Karolinna my też daliśmy na razie spokój z Allegro :-D kaski brak :-( ale jak coś zamawiałam to robiłam zawsze przelew przez internet.

A Karolinka zupki też zjadła rekordowo dużo :tak: a za godzine płakała i dałam jej cyca i piła że hej, nie wiem co taki głodomorek z niej ostatnio :baffled: :happy:

.fittam ponownie.

.shinue no to powinno ci wyjść:dry:,to moze spróbuj zeby potem ,jak coś piszesz po linku ,był odstęp od nastepnego słowa:confused:.

.czarnulka kolczyki takie długie,wiszące z cyrkoniami:-).Czekam na fotki ze ślubu twoich rodziców i chrztu siostry!.

.oliwka i iza ja też preferuję zapłatę przez net ale ostatnio oddał nam znajomy kasę do ręki i jakoś tak się wysłało przez pocztę :)-p).

.Jak spędzacie wieczór:confused:.

cz arnulkadobrze ze juz rozwiazałas problem z uczuleniem ,tez czekam na fotki:-D
dzis druga czesc tytanika :happy: ale chyba ogladałam piec razy zas bede beczec jak bób . ale najpierw na wspólnej:happy::-D

witam wieczorkiem:-)

Ale dzisiaj naklikałyście :szok: Wklejam obiecane fotki wózka i z wczorajszej "randki" Kubusia;-)

f00601e1f36f4536baeb6dbcb7e5d386,10,19,0.jpg

26c46e5ed8820fc4606cd9a9753e8fa9,10,19,0.jpg

"próbuje" swój nowy wóz

68267c0cd8b36fbae6f9d4dd751afc18,10,19,0.jpg

pomagam zbierać mamusi jabłuszka

6f50621353efc61360c6e8d92e205251,10,19,0.jpg

Którą Pannę wybrać:confused:

ec6fe229db664e6dda2e64520c3622a1,10,19,0.jpg

Wolę starsze:-) ;-)

.oliwka ale wrażliwa z ciebie kobitka:-D

kubusiowa Kubus jest naprawdę fotogenicznym dzieckiem:tak:wózek no no:cool2:.Czy ten zielony krokodyl to cymbałki Kubusia:confused: widze nie tylko Twój synek jest nimi zainteresowany:laugh2:.

.Teraz to chyba dziewczyny zlecą się na bb,bo już po serialu;-).

reklama
Do góry