reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Czesc dziewczyny

nawet nie próbuje nadrobic tego watku ,

ale mam nadziej że u was wszytkich wszytko dobrze i dzieciaczki zdrowo się chowią

My z darunia juz rok mamy za sobaa, a ja ostanio troche problemów , ale wszytko wyszlo na dobrze i jestem po obronie licencjata z czego jestem dumna i juz zaczełam studia mgr

kurcze a zapomniałam sie wam jeszcze pochwalic zrobiłam prawko wiec wkoncu moze ząłapie sia na jakies spotkanie , tylko jeszcze autko skombinuje hehehehe

reklama
Diablica witaj! Fajnie że zajrzałaś do nas bo na innym wątku to chyba stale jesteś ;-) :-) Dziękujemy za pozdrowienia!!! Co u Ciebie słychać:confused: Wlej jakieś fotki Olusia :tak:

Koreczek miło znów Cię widzieć!!! Najlepsze życzonka dla Darii z okazji ukończenia przez nią roczku!!!!!!!!! DUŻO DUŻO ZDRÓWKA I SAMYCH RADOSNYCH DNI!!! Spóżnione ale szczere :tak: Gratulacje zrobienia prawka i licencjata!!!! To dobrze że problemy już za Wami! Napisz co jeszczu u Was słychać i koniecznie wklej jakieś fotki Darii :)

Mam takie małe pytanko do mam nieco starszych dzieciaczków, czy któraś z Was nie ma do sprzedania wózeczka po swojej pociesze, chcę kupić dopiero na wiosnę, chodzi mi o jakiś fajny lekki wózek, no i żeby nie był drogi ani zbytnio zniszczony, podobają mi się mniej więcej takie jak ma teraz MamaBoo albo Karolinna :tak: Może będziemy chcieli kupić nowy ale wolę zapytać, a nuż trafi się jakaś okazja i obie strony będą zadowolone :-p :-)

ja dzien zleciał dziewczyny?
kubusiowa
napewno pitrasi w kuchni :-D
diablica zajrzałaś jednak;-)
witaj koreczku gratulacje zrobienoa prawka no i licencjata:tak::-)
iza możesz za wózkiem rozejrzec sie na allegro Karolinka jaka damulka na zdieciu w tym ubranku .A tamto dało si wymienić??????:-)
a co tu takie echooooooooo:confused: A dzis w nocy śpimy dłużej:happy::happy::happy::happy::happy::happy:

Cześć dziewczyny!
Karlam - mi się go świtnie prowadzi, wcale się nie męczę. Bardzo często pcham go tylko jedną ręką.

Byliśmy dzisiaj z mężem w Krakowie. Kupiłam ma łej przede wszystkim bieliznę - pajacyki, śpioszki, body oraz czapeczkę i rękawiczki na zimę. Razem wydałam ponad 200 zł. Mąż nie był zachwycony :-) , ale on jest sknera :-D . Prześliczne ciuszki były w Cubusie, ale ceny straszne! Np. body - 40zł, sukienka - 60-70zł.

Mandarynka.... mój mąż na szczęście prześciga się w zakupach ...nawet ciuszków ze mną:-D :-D :-D więc ten problem mam z głowy

Koreczku... przyłączam się do gratulacji prawka i licencjata:-D

iza1.... na śląku też bywam ale nie nadążam z czytaniem więc przestałam pisać:-(

u nas leje, a mamy rozpust. mam naszieję, że uda mi sęwyjśc z Piotrkiem na dwór.wczoraj byliśmy u rodzinki. Piotrek porządził w lesie, na mchu i w liściskach. dl babci przyniósł z lasu szyszkę. skubany trzymał ją caly czas w łapce i nie puścił nawetp rzy rozbieraniu.

witam

Ale paskudna pogoda:-(

diablica - nie gadaj głupot:no: , tylko kiedy masz czas to wpadaj i pisz co u Was słychać:tak: :-), każdy rozumie ze jak sie chodzi do pracy to niestety na bb jest mniej czasu :baffled:

koreczek - witaj! gratki na licencjata i prawka:-) Spóźnione życzonka dla Darii z okazji ukończenia rokczku!!:-)

oliwka - dzisiaj od rana pitrasze, bo wczoraj byłam z Kubusiem na działce u moich rodziców (Jarek niestety był w pracy) więc wrócilismy póxno i od razu kaszka, kąpiel i spanko Kubsia, a ja kończyłam sprzątanko i juz sił nie miałam na kuchcenie;-) :tak: gratki za przekroczenie tysiaka:-)

mandarynka - mężem sie nie przejmuj;-) , byle jesteś ty i mała zadowolona z zakupów:tak:

kaska - a uwieczniłaś spacer po lesie na fotkach:confused: mysle że tak wklej foteczki:-)

karolinna - jak po odwiedzinkach:confused: fajna dzidzia:confused: :-)

mokkate - jak u was wczorajszy dzień, udany :confused: pogoda wam dopisała :tak:

zmykam do kuchni, Kuba własnie leży w łóżeczku i gagda ale za chwilke powinien strzelic sobie drzemkę:happy:

reklama
Witam w niedzielny ranek! Ale pada :-:)wściekła/y: i dziś chyba na spacerek nie będzie można iść :no: a jestem sama z Karolinką.
Wczoraj byliśmy w Geancie i Gemo, chciałam kupić sobie butki, ale nie kupiłam :no: za to kupiliśmy Karolci Misiowe Sady i palmy na groby :tak:

Oliwka juz się rozglądałam wczoraj na Allegro, jest dużo fajnych wózków, więc może coś zamówimy, na razie mamy czas bo całą zimę chcę jeździć tym wózkiem bo jest idealny na jesienną i zimową pogodę :tak: Ma duże koła w sam raz na śnieg :-) Więc wózeczek gdzieś może w marcu będziemy chcieli kupić, chociaż mąż mówi że on by przy tym został, ale cały czas go przekonuję że jest za duży i za ciężki i pokazuję mu na ulicy inne fajne wózki, pomału przyznaje mi rację :-p

A Karolinka faktycznie taka mała dama na tym zdjęciu :laugh2: a to ubranko dało się wymienić na rozmiar 86 :laugh2: ale lepsze to niż 62 :tak: dorośnie :tak:

Kaśka wklejaj fotki ze spacerku :tak:

Diablica popieram Kubusiową :tak:

Mandarynka super że zakupki udane :tak:

Spadam bo Karolcia chyba coś ma w pieluszce :baffled: właśnie poczułam :-D

Do góry