reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
karlam - ja nie mogę wystawic żadnej opini bo nie mam tako ale moge polecic Ci wózek firmy Quinny (mam do sprzedania gondole, spacerówkę i do teo fotelik samochodowy Maxi - Cosi) i teraz kupiłam spacerówkę firmy Jeny. Moim zdaniem obydwie firmy b. dobre i godne polecenia :tak:.
Gdyby co to moge podac mój gg.

mamaboo - właśnie spacerówka firmy Jeny:-) szkol sie, szkol:tak:

reklama
kubusiowa Kubuś fajną ma zabawe z tymi cymbałami:-D
karolina i jak dżemka Lenki?wizyta gości udana;-)a z tym lekarzem to miałaś nosa dobrze że za wczasu:tak:

KAŚKA powodzenia .
KAROLINNA dobrze że tak szybko zaczniecie leczenie miałaś nosa z tym lekarzem .

Dzwoniłam do mojej ciotki , jest farmaceutką , ale takiej nazwy nie słyszała . Może polsa nazwa jest inna . Poradziła mi ESPUMISAN albo BOBOTIK .ten drugi jest tańszy a oba dobre . Oba lekarstwa podaje się od 28 dnia życia dziecka.

Okien nie pomyłam . Plecy protestują . Pa

Kubus miał mocne kolki przez prawie m-c i pomagał nam właśnie Sab Simplex ponoc to prawie że odpowiednik naszego Espumisana tylko o jakis składnik lepszy (tak słyszłam) na mojego Kube Espumisan zadziałał na 2 dni

reklama
.W południe Lena obudziła się po godzinie:baffled:.

.Mam nadzieję ze gardziołko małej szybko się wykuruje,trzymajcie kciuki.

.Chrzestna na chwilkę wpadła,pozabawiała Lenkę .Obie ,tak jak przypuszczałam,zadowolone:-).

kubusiowa i jak z tym wietrzyskiem:confused:przestało:confused:.Szukałam twojej spacerówki na necie ale nie mogę jej znaleźć:zawstydzona/y:.

shinue widzę ze tylko plecy cię powstryzmały;-)a twój meżczyzna nie protestuje:confused:.

oliwka my też z raz mieliśmy kolkę.Ale jak karmisz piersią to chyba jesz juz wszystko:confused:.

.Postaram się zajrzec później:happy:.

Do góry