reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
witam wieczorową porą :-)

różnica w kropelkach polega na tym że Sab posiada dwa składniki simetikon i dimetikon, a nasze polskie odpowiedniki tylko jeden z nich - może to sprawia, że działanie jest takie piorunujące ;-)

baśka a może pij koperek, a jakby nie działał to podaj espumisan :-) już niedługo a kolki przejdą do historii

kaśka aż do katowic musisz jechać po syropek ???

karolinna no to Lenka szczęśliwa po wizycie :-)

kubusiowa nowy wózio to pewnie teraz na kilometrowe spacerki chodzicie ;-)

ależ jestem zmęczona :-) idę spać :-)

reklama
PUK PUK i ja jestem
Jestecie kochane nawet wczoraj nadeszły kolejne karteczki. Filipek teraz bardzo czesto je przeglada. Naprawde super pomysł z nimi był- jeszcze raz dziekuje wszystkim

U nas na razie wszytsko dobrze tylko ze w pracy nadgodziny robie.Ale jakos to przetrwam , musze innego wyjscia nie ma
Jutro jade do pracy troche pozniej bo z rana jade z mezusiem do Rybnika za kurtka dla mnie.
Sweto idzie a ja ani kutki zimowej ani butow.
Mam odlozone u siebie chyba ze 3 pary ale sama nie wiem czy wogoe ktoras wezme dla siebie.

Pogoda cudowna , taka moglaby byc az do wiosny!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziewczyny moze jakis zlocik 11,11,2006 jest to sobota i jak dla mnie wolny dzien ??????

Ale dziś była piękna pogoda :-) :-) :-) Byłam z Karolinką na 3 godzinnym spacerku i dziś po raz pierwszy siedziała w wózku dłuższy czas, wcześniej tylko jak ja ją posadziłam i chwilkę pozwoliłam jej siedzieć a dziś co ją oparłam to ona sama siadała, więc chyba jest już gotowa na siedzenie. A wieczorem odprowadzaliśmy teściówkę na przystanek i też siedziała. Normalnie super wygląda jak tak siedzi w wózku :-) strasznie się cieszę.
Karolcia dostała od babci rajstopki i koplecik spodnie + bluza ale niestety rozmiar 62:-( Może uda się jej wymienić na większe :confused:

Karolinna trzymam kciuki za Lenkę!!!! Fajnie że chrzestna odwiedziła Lenkę, a jak tam wizyta u pewnego małżeństwa ;-) :confused: Ja dziś chyba byłam pod Twoim domem, mieszkasz blisko tych ładnych dwóch bloków?:confused:

Kubusiowa masz jakieś gaziki do higieny jamy ustnej??? :confused: To Ty chyba o tym pisałaś:confused: Sorki ale duzo naprodukowałyście i nie pamiętam. To się stosuje np. po jedzonku można czyścić buźkę? Jeśli tak to by mi się przydało, zawsze po kaszce wycieram małej ząbki i dziąsełka gazikiem nasączonym wodą przegotowaną.

Karolcia dziś zjadła rekordową ilość kaszki, za niedługo to ta miseczka będzie za mała :szok: :-D ale za to zupki zjadła mniej niż zwykle :-(
A mnie dziś zaczął się katarek :-( nie wiem czemu bo tak ciepło i ładnie na dworze:confused: Mam nadzieję że infekcja się nie rozwinie.

Dziewczyny a ten wczorajszy film to też oglądałam tak jednym okiem dlatego pewnie się nie poryczałam, bo zazwyczaj to często beczę nawet czasem jak oglądam Na Wspólnej :baffled:

Kończę bo już nie pamiętam co jeszcze chciałam napisać:baffled: a poza tym nikt nie lubi czytać długich postów:-D a ja jakoś krótkiego nigdy nie umiem napisać :eek: :laugh2:

Wkleje kilka fotek Filipka

1002745vd2.jpg

no ta jeszcze wpadłam

iza - zwykłe gaziki i woda przegotowana:tak: :-)

ewcik - fajny pomysł na te spotkanko tyle tylko że ma byc już zimno:-(

karolinna - jestes jeszcze:confused:

reklama
Na drugiej fotce to portret namalowany kredkami - dostał to zamiast kwiatuszków od chrzestnego na roczek. Teraz stoi w naszym pkoju na półeczce . Jak sie zapytam Filipka gdzie jest FILIPUS pokazuje tak fajnie paluszkiem.
Dzis nauczyl sie pokazywac nie nie nie i jak chrapie dziadek hi hi hi. Teraz wszystko łapie- bozie bozie jak ja go kocham

1002746yg5.jpg

1002751nd6.jpg

Do góry