reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
shinue można podawać te krople od początku, Ty chyba pisałaś że jesteś zwolenniczką ziółek, to jest środek syntetyczny

muszę lecieć, wieczorem napiszę co o tym myślę, no i koniecznie muszę widzieć jak się podaje Sab'a :-)

buziaki

Nie jestem maniaczką . I nie chcę tego od razu kupować . Ale mam w rodzinie farmaceutke i chciała bym się dowiedzieć na wszelki wypadek czy istnieje coś takiego i w polskich aptekach .
Z tego co słyszałam to te herbatki z koperkiem to nie zawsze skutkują a ja nie chcę sie znęcać nad własnym dzieckiem . Poprostu dobrze wiedzieć że są inne wyjścia .
;-)

Hej dziewczyny!!!
Ja na chwilę.

Widzę że gadacie na temat kropli na kolkę. Kubusiowa pisala mi o tych kroplach na gg ale myśmy kupili Espumisan.

MMM- mam pytanie czy można go podawać malemu??? Dajemy mu 2 krople tylko i zauważyłam że mu to pomaga bo potem już tak strasznie nie płacze. Teraz zastanawiamy się czy podawać mu dziennie przed karmieniem alebo po żeby nie cierpiał.

MariaOla - nie czytałam wczesniej twojego pytania ale widze ze dziewczyny doradzają ci spirytus i ja też. Malemu co prawda jeszcze kikut nie odpadł bo podobno mial grubą pępowinę ale przemywamy mu spirytusem. Tantum rosa sobie kupilam ale nie używałam bo miałam CC.

Kończę bo maly płacze.

hejka
dziewczynki
my wróciliśy niedawno z giełdy kwiatowej w Tychach. zaopatrzenie na 1.11 zrobione. zaraz tarabanimy sięz Piotrkiem autobusem do Katowic do apteki zamówić robiony syropek na kupkę.

witajcie
my juz po spacerku ,ale wiatrzycho ze hoho:szok:teraz spi to moge posiedziec:-D
mokate kubusiowa ja tez juz go widziałam kiedys .Widze że nie tylko na mnie podziałał ten film:-D:-D
shinue lepiej te okienka wybij sobie z głowy:baffled: ,chyba ze wczesniej chcesz urodzic:tak:skup sie na odpoczywaniu bo potem nie bedziesz miec okazji:-)

.jestem :-).

Nowa metoda usypiania Lenki to po prostu patrzenie ,kiedy będzie na tyle zmęczona ze sama zasnie :-) i dziś położyłam ja o 12,(po spacerku)jeszcze śpi.Ale jak ją położyłam to od razu oczka zamknęła,bez problemu się obyło:-),więc chyba był najwyższy czas zmienić godzinę spania:tak:,zobaczymy czy jak wstanie to wytrzyma do wieczornego spania...no i ile teraz bedzie spała:confused:.

Byłam z Lenką u pani doktor bo ostatnio Lenka coś pokasływała a dzis rano zakasłała tak na mokro:-( wiec się wybrałam z małą i bardzo dobrze zrobiłam:tak:,Lenka ma czerwone gardło,ale bez gorączki a i osłuchowo też dobrze,dzięki Bogu.Więc wykupiliśmy parę lekarstw żeby wyleczyć te gardziołko:tak:.Spacerki mozemy no i mozemy też jeździć w gości:happy:,fajnie bo jutro chcielibyśmy odwiedzic jedno takie małżeństwo:tak:.

Dziś dałam Lence pierwszy raz soczek z kubeczka,takiego bez dziubka itp;-) ,nawet się z niego napiła:-),parę lekcji i powinna ładnie pić "jak dorosła":-),przynajmniej w domu:tak:.

.Co wy dziewczyny takie wrażliwe:laugh2:,nie oglądałam tego filmu,tj,.jednym okiem wiec się nie wczułam oj ale ja też nie raz beczę;-),nie tylko na filmach;-),jak byłam w ciąży to płakałam na reklamach dla dzieci:rofl::sorry2:.

.mmm nie mogę się doczekać naszego spotkania...:happy2:zdroiwj Grzesiu szybciutko:cool2:.Super ze Grześ tak chetnie zostaje w żłobku,na pewno odetchnęłaś z ulgą!!!cieszę sie razem z tobą:laugh2:.

kubusiowa super ze udało wam się złapać do woreczka.:-D

.Zapomniałam na spacerku kupić śmietanę:-pmoze ktoś mi podrzuci;-)

O 15.00 przychodzi dziś na chwilkę chrzestna Lenki,obie sie ucieszą bo się dawno nie widziały:tak:.

reklama
hejka

Ale u nas wieje:szok: i jak narazie koczujemy z Kuba w domku (teraz spi) moze przestanie wiać, bo tak dmucha że głowe z karku chce wyrwać:baffled:

oliwka - ja ten film pierwszy raz widziałam:cool2:

karolinna - i jak długo spała Lenka:confused: dobrze że szybko poszłas do lekarza bo jeszcze by z tego zrobiło sie jakies choróbsko:tak:

baska - to fajnie, że cos już pomogło Kamilkowi w kolkach:-) uściskaj maluszka od nas:happy:

mokkate - musiasz przyjechac do mnie, bo inaczej nie ma szans na pgadanie nawet te wirtualne:tak:

mariola - jescze zaopatrz sie w maść majerankowa na brzuszek (w razie czego)

mmm - no to mokkate juz mnie wyręczyła:tak: :-), zdrówka dla lubiacego żłobka! zuch chłopak:laugh2:

kaska - co to za syropek? Kuba naszczęście nie miewa problemy z kupkami :tak: nawet za często ;-) ma do pozazdroszczenia przemianę materii (jak kaczuszka):laugh2:

shinue - olej okna, lepiej poleniu**** bo potem zero:tak: :-D

Do góry