reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Maluszek spi slodko , mial dzis sporo wrazen , wyszalal sie z babcia i dziadkiem i padl ;D
Tatus tez zalegl ;D, odsypia caly tydzien ;)
Przynajmniej mam troszke czasu dla siebie i przy kompie moge troche posiedziec i zyczyc Wam dobrej nocki i kolorowych snow ;D
A to zdjecie zdzisiaj na krzeselku , ktore tyle malowalam ;) Ale ladne wyszlo prawda? ;D
Moj tato - malarz nie musi sie wstydzic za mnie :D :D ok uciekam sobie pograc . Papa
hpim12549lm.jpg

reklama
Witam,

karolina spalilam... te moje skroty myslowe - spalilam moj nadmiar tluszczu, niestety nie caly, ale napewno zupe ogorkaowa, ktora mialam tego dnia na obiad.
Mam pytanko, skad masz takie fajne animowane rysunki, te nie animowane tez? Jak to kwestia Twojej zawartosci kompa, to czy moge Cie prosic o podzielenie sie?

lilith jestem z Ciebie dumna, popijaj soczki, 5 kg troche tego bedzie ::) Na zdrowie

aga77 karnet jest na 10 wejsc, jest troche tanszy, ale pod warunkiem, ze kupujesz taki na 10 wejsc pod rzad, a nie wybiurczo - musisz w tedy chodzic co tydzien, zadnego tygodnia nie pominac, bo przepada.

Pozdrawiam,

lilith jak tam robienie soków z mężem ? wyszło ? :)

aga77 no, krzesełko wymalowane pierwsza klasa :) a w co Ty grywasz na kompie ?

sandros jeśli chodzi o gify to jeśli masz google to wpisz w wyszukiwarkę hasło GIFY i znajdziesz tam bardzo dużo przeróżnych gifów.Ja co jakiś czas tam zaglądam i ściągam co lepsze.Jeśli będzie Ci się podobał jakiś konkretny gif który już wkleiłam a nie będziesz mogła go znaleźć to wyślę Ci mailem

życzę wszystkim laseczkom miłych snów i naszym dzieciaczkom też,tym w brzuszku i tym już na zewnątrz :)

misspi9gf.gif

Heh bardzo mnie wspieracie i to bardzo pomaga !no i wiem ze ktos jest ze mnie dumny!czyli wy i mezus! A sokow wyszlo duzo!z marchewki ze tak powiem caly wielki gar:) ale zrobilam tak: 2 duze buraki (2 duze szklanki z nich wyszly) i pozniej do smaku troszke marchewkowego soku troszenke z jablek i ciut z cytrynki:) i powiem ze naprawde pyszne!!! niestety po chwili zwymiotowalam i mam teraz lekka awersje...ale za to..hehe pochwale sie ...obrzarlam sie ogromnie!!! az mezus patrzyl i iemogl uwierzyc! zasmakowala mi strasznie papryka...taka ze sloiczka babcia nam zrobila z 5 kg wiec troche tych sloiczkow jest:) moze zaczynam juz powoli jesc?a moze to tak ze wzgldu ze mezus byl w domciu:)zobaczymy jak bedzie jutro:)
caluje i uciekam do wyrka!

witam wszystkie przyszłe mamusie:) jestem zabieganą, listopadową mamusią z Gliwic i wciąż na nic nie mam czasu:) czasem wpadam na forum żeby się trochę podszkolić;) a dzis mam pytanko do mamuś z Gliwic - czy wiadomo wam co trzeba zabrać dla dzidzi do tego naszego szpitalnego przybytku rozkoszy???

Cześć to znów ja - długo sie nie odzywalam, ale byłam dość zajęta. Coś o mnie - mieszkamy z Olkiem w Chorzowie. Olek jest bardzo żywy, niedawno wreszcie zaczął mówic, ale ja po setnym "czemu" marzę o czasach, gdy był cicho. :p
W sobote bylismy w zoo. Niestety zapomniałam zajrzeć do jego ukochanych krokodyli, ale akurat mały osiołek pił mleko mamy i tez było dobrze.
lilith - ja piłam sok z Hortexu Barszczyk. Strasznie sie zmuszałam, ale bardzo szybko było widać wyniki na morfologi. Poza tym lekarz przepisal mi czopki przeciwwymiotne. Bałam się ich, bo te historie sprzed wielu lat, ale on mnie uspokoił. Poza tym stwierdził, że ciągłe wymioty są niebezpieczne dla ciąży, a u mnie była ciąża zagrozona.

Dzien Dobry  :)

Lilith jestesmy wszystkie z Ciebie dumne  :-* :-* . Wkrotcce przejda mdlosci ... ;D a dalej moja wyobraznie widzi brzuch , brzuch a potem dlugo za niem Lilith  ;D. Jak sie dorwiesz do jedzonka to bedzie Cie faktycznie lepiej ubierac niz zywic  ;D ;D.
Oczywiscie zartuje sobie , ale ciesze sie kazdej porcji wiecej zjedzonej przez Ciebie bez orzygod ;)

Karolka lubie troszke pomyslec , wiec psjonuje sie przygodowkami. Teraz gram w" Broken Sworda" . Taka sobie gra , dosc latwa w porownaniu do" Atlantis ", jezeli tez lubisz takie gry - polecam .Wczoraj siedzialam do 1 .00 w nocy :o , korzystam z chwil kiedy moi panowie spia  ;D

Sandros wczoraj opowiadalam swoje mamie o basenie , wydawala sie chetna na zborke kasy i uwarzala ze to dobry pomysl ...juz widze swiatelko w tunelu ;)

Witam nowa mamcie, minio milo Cie tu widziec, Magda77_77 dla Ciebie tez caluski wielkie.Ile Twoje dzieciatko ma ?

No to by bylo na tyle , wpadne jeszcze , caluski ipapa

Cześć Dziewczyny!!

Ja tylko na chwilkę...
lilith cieszę się że trochę sobie podjadłaś, myślę że musisz mieć mężusia żeby patrzył i chwalił Cię jak ślicznie jesz :) i od razu widać efekty ;)
minio ja dostałam listę rzeczy dla mnie i dzieciątka od pani ginekolog a właściwie to 3 listy i powiedziała żebym sobie wybrała którąś ;) ale na Twoje pytanie daję odpowiedź: 2 kaftaniki, czapeczka, pampersy, linomag, oliwka; gdzieś na początku tego wątku pisałam dokładną listę co trzeba także dla mamuś- oczywiście lista dotyczy gliwickiego szpitala :)

Buziaki dla wszystkich :-*

dzieńdoberek
garfieldf1lf.gif

lilith gratuluję :)

aga77 ja ostatnio w przygodówkę to grałam w tombraidera :) a lubię teraz gry jedynie online,np.american army ;D i dziś chyba jadę do tego sklepu! to była gliwicka 105,czy jakoś tak ? jak tylko gina mnie nie wymęczy to jadę :)

a do gina może za godzinkę bo jakoś ciężko mi się wybrać :)

reklama
Do góry