reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
I znowu naprodukowane :szok:
Z ledwością co nadrobiłam :-) . Ale najpeirw co u mnie :tak: . Wczoraj trochę wcześniej okąpaliśmy Oskarka - juz około 18:30 był ubrany i w sumie to myslałam, ze bedzie mniej marudny - złudna ndzieja. Jadł mleczko na raty - pierwsze 100 ml o 18:30 a drugie o 19:30 i zzasnął - obudził się o 5 :szok: :szok: :szok: i zjadł znów 100 ml. Czyżby to moje dzieciątko nie potzrebowało już nocnego karmienia ? Fajnie by było.....
Kubusiowa wqrza mnie Magda M. - tracę na tym serialu więcej nerwów niż przez R. :-) (co wydaje się być niemożliwym). Jakby jej Mariolka nie mogła powiedzieć co jest z Piotrem - każda z Nas chyba by tak zrobiła, nie ? Nie mówiąc już o Agacie - zamaist ją wspierać, to jeszcze dołuje dziewczynę. Czekam kiedy wróci Piotr do serialu, co podobno ma nastapić w połowie listopada.
Mokkate - nie czuję się urażona, przecież każda z matek ma prawo mieć inne zdanie. Ja to rozumeim i szanuję. A co chodzi z tymi Miskoptami ? Dla mnie to dziwne, że lekarze ssami mówią, ze można dziecku biszkopty (te zwykłe ) dawać wcześniej a Miśkopty od 10 msc.
Mandarynka powodzenia w łapaniu sisiów :-)
Wiesz - siedząc w domu i ogladanie kasety ze ślubu też ma swój urok :tak: .
Kubusiowa nei widzę kompozycji, ale wierzę, że masz talent :-)
Karolinna też nie widzę - podeslijcie fotki, bo może dacie mi jakiś pomysł. Nazbierałam ostatnio liści i leżą tak bez ładu i składu w domu :-)

reklama
WItam!!!
Kubusiowa spoko ;-) zasady trzeba czasami łamać ;-)
A te Twoje kompozycje super - masz talent! :tak: :-)

Kaśka idziesz dopiero na rozmowę, a zacząć masz od piątku? Niezłe tempo! Życzę powodzenia!
A na tych zakupkach nieźle zaszalałaś :tak:

Ja muszę w końcu kupić sobie butki na zimę, może w sobote gdzieś uderze :-p
Mandarynka fajnie tak powspominać sobie :-) my też czasem kasetkę sobie przejrzymy :-) i zdjęcia. Chciałabym znów tak wyglądać jak wtedy...

Karolinna i Mokkate a o której rano wychodzicie na ten spacerek? Czuję niedosyt po wczorajszym, za mało sobie z Wami pogadałam. Jeśli jeszcze nie macie mnie dość to może dziś powtórka?

KAROLINA KUBUSIOWA no super .Coś wspaniałego te kompozycje .

IZA jak do mnie przychodzi teściowa to wyciągam połowe ciuchów z szafy . Powaga :tak: . Ona i tak coś znajdzie co jest krzywo ułorzone więc nie chce jej utrudniać życia . Dobrze że mam niskie ciśnienie bo po jej wizytach strasznie mi skacze .:wściekła/y:

Ide dziś do kumpeli ma jakieś ciuszki do oddania po swoim małym . Zobaczymy . Jużsporo mi dała . Bardzo fajne .

.witam.

.Ładnie dziś za oknem,tylko w nocy ziiiiimno jak nie wiem co:baffled:.My juz powoli przymierzamy się do regularnego palenia w piecu:rolleyes2:.No chyba ze bedzie ciepło ;-).

.dziękuję za komplementy dla bukieciku :-).

.kubusiowa raz jeszcze :stroiki supcio:tak:.A co z tym domkiem:confused:posunęliscie się coś w planach:confused:.

.iza ja się chętnie spotkam.Jak byś mogła zmniejszyć te fotki ze spacerku i wysłać mi na maila:confused:masz mój adres mail:confused:.

.mamaboo a który lekarz mówił o tych biszkoptach:confused:chodzi w sumie o ten gluten ,który jest zawarty i w biszkoptach i miśkoptach wieć troche dziwne ze jakiś lekarz mówi ze można wcześniej dawać:rolleyes:.

.mandarynka na następną rocznicę sobie odbijecie:tak:.

.oliwka jakas ta środa to pusta w seriale:-p.

.Miłego czwartku:happy:.

Karolinna - zdjęcia już w drodze :-). My na razie w piecu nie palimy bo ma być ciepło, ale już się do tego przygotowujemy, pokój juz gotowy do przeprowadzki. Co do spacerku to chyba dzisiaj nici z niego, sorki że wcześniej trułam na ten temat, ale rodzice zapowiedzieli się z wizytą i może na spacerek mama Karolcie weźmie a ja sobie posprzątam :tak:

Mokkate Tobie też wysłałam :-)

Wklejam foteczki z naszego spotkanka:

ja już po rozmowie. kobieta jest spox - bynajmniej tak z zewnątrz wygląda i z rozmowy. praca od 8 do 16. dojazd kijowy - jeden autobus co 1,5h, a w sumie to tylko 13km ode mnie z oseidla. niestety praca tylko do CZERWCA 2007R. I TO MNIE BARDZO HAMUJE. a z drugiej strony nie siedziałabym w domu. pani się zgodziłą na rozpoczęcie od 2.11, ale decyzja należy do prezesa. zobaczymy.............. w sumie to nie wiem co zrobić. w razie co pójdę na 2 tyg. na okres próbny i będę miałą jasność sytuacji. a jak Wy uważacie???????

KAŚKA spróbuj . Nie ma idealnej roboty a przynajmniej sprawdzisz jak tam jest . Wkażdym razie po dwuch tygodniach mażesz zrezygnować . Po co mieć potem do siebie pretęsje że się nie zaryzykowało .
Powodzenia.

hej kochane chcialam sie pochwalic ze w moim brzuszku rosnie Michałek :-) ma około 1200 - 1400 gram :-) jest zdrowiutki :-) a ja musze lezec bo mi sie szyjka skrocila i mam maluskie rozwarcie :-) ech no a jakos nie umiem lezec, ale zaraz zmykam robic odlezyny :-) buziaczki dla wszystkich!!!

Kaśka też uważam że możesz spróbować, zawsze możesz zrezygnować a spróbować warto. A co to za praca? Bo chyba nie pisałaś?

Karlam no to będziecie mieć Michałka- GRATULACJE!!! Fajnie że już wiecie :-) Ja do końca ciąży nie wiedziałam na 100% ale czułam że będzie córcia :tak: Uważaj na siebie, dzidzia jest teraz najważnejsza :tak:

Spadam porządki robić.

reklama
Hej
Oliwia wczoraj dopiero zasneła o 23.50 i tak buszowała do tej godziny:szok:
co za gagatek
mandarynka zgadza sie jeszcze karmie w nocy:tak::-)
mamaboo czasami mnie tez wkurza ten film ale jak by nie było takich sytuacji to by był za bardzo maślany ,musi sie tam troche podziac:-D
karolina w srode konkretnie nic nie ma w tv ,dzis fala zbrodni :-):happy:i na wspólnej jak zawsze:happy: ale trzy piekne damy na spacerku;-):-)
kaska spróboać możesz ,zobaczysz co i jak to wygląda;-)
karla no gratuluje chłopczyka .Moja kumpela miała miec dziewczynke bo na usg wyszło niby na 100% a urodził sie 2 chłopiec a ona w :szok::szok::szok:nie wierzyła .
kubusiowa wózek wypróbowany?
Ide ziemniaczki obrac zajrze później ,mała jeszcze śpi:happy:

Do góry