reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
I znowu naprodukowane :szok:
Z ledwością co nadrobiłam :-) . Ale najpeirw co u mnie :tak: . Wczoraj trochę wcześniej okąpaliśmy Oskarka - juz około 18:30 był ubrany i w sumie to myslałam, ze bedzie mniej marudny - złudna ndzieja. Jadł mleczko na raty - pierwsze 100 ml o 18:30 a drugie o 19:30 i zzasnął - obudził się o 5 :szok: :szok: :szok: i zjadł znów 100 ml. Czyżby to moje dzieciątko nie potzrebowało już nocnego karmienia ? Fajnie by było.....
Kubusiowa wqrza mnie Magda M. - tracę na tym serialu więcej nerwów niż przez R. :-) (co wydaje się być niemożliwym). Jakby jej Mariolka nie mogła powiedzieć co jest z Piotrem - każda z Nas chyba by tak zrobiła, nie ? Nie mówiąc już o Agacie - zamaist ją wspierać, to jeszcze dołuje dziewczynę. Czekam kiedy wróci Piotr do serialu, co podobno ma nastapić w połowie listopada.
Mokkate - nie czuję się urażona, przecież każda z matek ma prawo mieć inne zdanie. Ja to rozumeim i szanuję. A co chodzi z tymi Miskoptami ? Dla mnie to dziwne, że lekarze ssami mówią, ze można dziecku biszkopty (te zwykłe ) dawać wcześniej a Miśkopty od 10 msc.
Mandarynka powodzenia w łapaniu sisiów :-)
Wiesz - siedząc w domu i ogladanie kasety ze ślubu też ma swój urok :tak: .
Kubusiowa nei widzę kompozycji, ale wierzę, że masz talent :-)
Karolinna też nie widzę - podeslijcie fotki, bo może dacie mi jakiś pomysł. Nazbierałam ostatnio liści i leżą tak bez ładu i składu w domu :-)

reklama
WItam!!!
Kubusiowa spoko ;-) zasady trzeba czasami łamać ;-)
A te Twoje kompozycje super - masz talent! :tak: :-)

Kaśka idziesz dopiero na rozmowę, a zacząć masz od piątku? Niezłe tempo! Życzę powodzenia!
A na tych zakupkach nieźle zaszalałaś :tak:

Ja muszę w końcu kupić sobie butki na zimę, może w sobote gdzieś uderze :-p
Mandarynka fajnie tak powspominać sobie :-) my też czasem kasetkę sobie przejrzymy :-) i zdjęcia. Chciałabym znów tak wyglądać jak wtedy...

Karolinna i Mokkate a o której rano wychodzicie na ten spacerek? Czuję niedosyt po wczorajszym, za mało sobie z Wami pogadałam. Jeśli jeszcze nie macie mnie dość to może dziś powtórka?

KAROLINA KUBUSIOWA no super .Coś wspaniałego te kompozycje .

IZA jak do mnie przychodzi teściowa to wyciągam połowe ciuchów z szafy . Powaga :tak: . Ona i tak coś znajdzie co jest krzywo ułorzone więc nie chce jej utrudniać życia . Dobrze że mam niskie ciśnienie bo po jej wizytach strasznie mi skacze .:wściekła/y:

Ide dziś do kumpeli ma jakieś ciuszki do oddania po swoim małym . Zobaczymy . Jużsporo mi dała . Bardzo fajne .

.witam.

.Ładnie dziś za oknem,tylko w nocy ziiiiimno jak nie wiem co:baffled:.My juz powoli przymierzamy się do regularnego palenia w piecu:rolleyes2:.No chyba ze bedzie ciepło ;-).

.dziękuję za komplementy dla bukieciku :-).

.kubusiowa raz jeszcze :stroiki supcio:tak:.A co z tym domkiem:confused:posunęliscie się coś w planach:confused:.

.iza ja się chętnie spotkam.Jak byś mogła zmniejszyć te fotki ze spacerku i wysłać mi na maila:confused:masz mój adres mail:confused:.

.mamaboo a który lekarz mówił o tych biszkoptach:confused:chodzi w sumie o ten gluten ,który jest zawarty i w biszkoptach i miśkoptach wieć troche dziwne ze jakiś lekarz mówi ze można wcześniej dawać:rolleyes:.

.mandarynka na następną rocznicę sobie odbijecie:tak:.

.oliwka jakas ta środa to pusta w seriale:-p.

.Miłego czwartku:happy:.

Karolinna - zdjęcia już w drodze :-). My na razie w piecu nie palimy bo ma być ciepło, ale już się do tego przygotowujemy, pokój juz gotowy do przeprowadzki. Co do spacerku to chyba dzisiaj nici z niego, sorki że wcześniej trułam na ten temat, ale rodzice zapowiedzieli się z wizytą i może na spacerek mama Karolcie weźmie a ja sobie posprzątam :tak:

Mokkate Tobie też wysłałam :-)

Wklejam foteczki z naszego spotkanka:

ja już po rozmowie. kobieta jest spox - bynajmniej tak z zewnątrz wygląda i z rozmowy. praca od 8 do 16. dojazd kijowy - jeden autobus co 1,5h, a w sumie to tylko 13km ode mnie z oseidla. niestety praca tylko do CZERWCA 2007R. I TO MNIE BARDZO HAMUJE. a z drugiej strony nie siedziałabym w domu. pani się zgodziłą na rozpoczęcie od 2.11, ale decyzja należy do prezesa. zobaczymy.............. w sumie to nie wiem co zrobić. w razie co pójdę na 2 tyg. na okres próbny i będę miałą jasność sytuacji. a jak Wy uważacie???????

KAŚKA spróbuj . Nie ma idealnej roboty a przynajmniej sprawdzisz jak tam jest . Wkażdym razie po dwuch tygodniach mażesz zrezygnować . Po co mieć potem do siebie pretęsje że się nie zaryzykowało .
Powodzenia.

hej kochane chcialam sie pochwalic ze w moim brzuszku rosnie Michałek :-) ma około 1200 - 1400 gram :-) jest zdrowiutki :-) a ja musze lezec bo mi sie szyjka skrocila i mam maluskie rozwarcie :-) ech no a jakos nie umiem lezec, ale zaraz zmykam robic odlezyny :-) buziaczki dla wszystkich!!!

Kaśka też uważam że możesz spróbować, zawsze możesz zrezygnować a spróbować warto. A co to za praca? Bo chyba nie pisałaś?

Karlam no to będziecie mieć Michałka- GRATULACJE!!! Fajnie że już wiecie :-) Ja do końca ciąży nie wiedziałam na 100% ale czułam że będzie córcia :tak: Uważaj na siebie, dzidzia jest teraz najważnejsza :tak:

Spadam porządki robić.

reklama
Hej
Oliwia wczoraj dopiero zasneła o 23.50 i tak buszowała do tej godziny:szok:
co za gagatek
mandarynka zgadza sie jeszcze karmie w nocy:tak::-)
mamaboo czasami mnie tez wkurza ten film ale jak by nie było takich sytuacji to by był za bardzo maślany ,musi sie tam troche podziac:-D
karolina w srode konkretnie nic nie ma w tv ,dzis fala zbrodni :-):happy:i na wspólnej jak zawsze:happy: ale trzy piekne damy na spacerku;-):-)
kaska spróboać możesz ,zobaczysz co i jak to wygląda;-)
karla no gratuluje chłopczyka .Moja kumpela miała miec dziewczynke bo na usg wyszło niby na 100% a urodził sie 2 chłopiec a ona w :szok::szok::szok:nie wierzyła .
kubusiowa wózek wypróbowany?
Ide ziemniaczki obrac zajrze później ,mała jeszcze śpi:happy:

Do góry