reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Dziewczyny szczerze mówiąc nie wybierałam się na drugi spacer, ale w takim razie się wybiorę ;-), o 16 tak? Pewnie w okolicach Remedium? Za niedługo będę musiała się zbierać, Karolinka najedzona :-) a deserek dam jej najwyżej później, a na wszelki wypadek wezme ze sobą jakiś ;-), to fajnie że się spotkamy :-)

reklama
karolina jasne ze nie moge sie doczekac zimy,buty kurtka juz bym chciała jej ubrac t:-Dtez lubie taka piekna scenerie jak opisałaś :-Daz sie rozmarzyłam
kubusiowa super ze Kubulek zdrowiutki i i gratki za nocnikowe osiągniecie:szok:Oliwie tez sadzam i czytam i opowiadam bajki bo inaczej zmyka z siedziska:-D napisz jak pojazd i oczywiste żeby była fota:tak::tak:

Oliwia Jak spi w nocy przebudzi sie na cyca ale nie ssie mocno tylko tak traktuje go jak smoka potrzebuje takiej bliskosci ze mna :szok:nawet przez sen mówi "maja dyda maja"albo 'maja mama' to jest takie kochane ale bede miała z nia problem jak bede musiała isc do pracy :-(Jestesmy bardzo przywiązane do siebie ze nawet nie mysle. I zapomniałam napisac ,że duzo sobie pisze po gazetach i ksiązkach .Ostatnio napisałam jej ala i podłapała teraz udaje że pisze i mówi ala , a i robi kółeczko to jest o:-DTeraz śpi bo posza dopiero o 15 spac ale ak wstanie to musze jeszcze isc z nia na spacer i zachaczyc o tesko.
shinue miałam niespodziewany wypad do miasta i zachaczyłam o park;-)
mokate ja tez do 6mie nie dałam małej nic innego niz piers tez słuchałam lekarzyi mysle dobrze robiłam.:-)Teraz jeszcze wola dyda:-D:-D:-D

Oliwka mnie też koleżanka wyciągneła na miasto ale tylko przechodziłam koło parku . Pięknie tam wygląda .
Ciekawe czy bym cię poznała po dziecku . Bo tylko jej zdjęcia tu widziałam .
Poznam po bucikach .:-)

Ale mni bolą plecy:eek:
Ja teżlubie zimowe klimaty . Szczegulnie gdy jest śnieżnie , mrożno i słonecznie .
Ale mam wymagania ,co .

.To ja pierwsza zgłaszam się po spacerku;-).

oliwka kupiłaś coś ciekawego w tesco?Leci dziś coś fajnego w tv?;-)

.Męża jeszcze nie ma z pracy:dry:więc czekam na niego niecierpliwie:tak:.

.Mam nadzieję ze dziewczyny zaczniecie się powoli zbierać
na bb:-p.

.Miłego wieczorku:happy:.

To ja melduję się druga po spacerku :-)

Oliwka kiedy wprowadziłas Oliwii jedzonko? Jak ukończyła 6 miesięcy czy jak zaczęła? Ja nie dawałam Karolince nic prócz cyca do ukończenia przez nią 5 miesięcy, jak zaczęła 6 miesiąc to wprowadziłam jej kaszkę :-) , a potem owocki i zupki, bo mało przybierała na wadze, ale właściwie ten pierwszy miesiąc był takim przygotowaniem do wprowadzenia jedzonka bo nie jadła dużo. Nadal bez cyca się nie obędzie :tak:

Ale przed chwilą dała koncert, tak strasznie płakała, normalnie się wściekała, sąsiedzi to chyba myślą że my ją tu wieczorami mordujemy :baffled:. Płakała niemiłosiernie się jak ją rozbierałam, w kąpieli, jak ją oliwiłam i ubierałam. I to tak strasznie, najwyższe tony, aż mnie głowa rozbolała. Nie wiem czemu ona się tak ostatnio zachowuje, ale w kąpieli to pierwszy raz tak płakała :-(. I to nie jest typowy płacz ona po prostu strasznie się zości. Na razie śpi ale nie mówie hop.

reklama
hej...

widze że dziewczyny zaliczyły wspólny spacerek:tak: i jak pogadałyście sobie:confused: i teraz was tutaj nie ma:-(

a co do pejzażu zimowego to Karolinna napisałaś super scenerie:tak: tez uwielbiam wieczory jak za oknem bialutko, pieknie proszy śnieg a w ciepłym domku rodzinka w komplecie :-D my na mikołaja chcemy kupić sanki Kubusiowi:tak: a ty masz sponsora no super:tak:

oliwka - pojazd Kubusia wypróbujemy jutro na spacerku, bo arek odebral go przed praca więc sama go jeszcze nie widziałam:tak:

iza - sąsiadami sie nie przejmuj, niestety nasze dzieciaczki tez moga mieć kiepski nastrój:tak:

mokkate - ja tez staram sie trzymać reguł co do karmienia Kubusia, więc zgadzam sie z twoja teorią oczywiście sznując zdanie innych (izy) :tak:, moja Pani doktor jak Kubus skończyłl 4 m-ce kazała wprowadzic pierwsze deserki i soczki :-)

shinue - znam ten ból:baffled: ja tez w czasie ciązy skarżyłam się na ból pleców:-(

mamaboo - miałam sie zapytac, co się stało z zagorzałej fanki Magdy M przeistoczyłaś sie w mega anty Magdy:confused: :no: ;-)

no a ja przygotowałam sobie ciuchy do prasowanka i Na Wspólnej czeka mnie "przyjemne z pozytecznym":-p

narka, może jeszcze wpadne:-)

Do góry