reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Zapomniałam powiedzieć co narobiłam wysłałam do ewcik kartke na roczek Filipka i wczoraj dostałam zwrot bo napisałam ulice jasowa .Ta ulice napisałam sobie do notesu i źle zapisałam :wściekła/y:i odczytałam :szok::szok:co za numer :wściekła/y:.Napiszcie mi ta ulice chyba zrozumi co?:-Dże tak późno skoro kartka wypisana to ja wysle późniejszym terminie

Shinue
karlam ma termin na styczen ;-)

Witam, witam!!!
My juz po pierwszym spacerku.
Pogoda dopisuje, więc i na drugi sie może wybierzemy:-)

Shinue- teściowa zagląda Ci do szuflad????:confused: :szok: :confused: :szok:
U mnie na szczęście udało się rozgraniczyć terytoria zaraz po ślubie.

Karlam- gratulacje! :tak: Super, że dzidzia zdrowa!!!

Oliwka- no to pobuszowała Ci córcia wczoraj. :-)
Nie dała się nabrać na usypianie z mamusią? Rosną te dzieci i są coraz mądrzejsze:-D

Kaśka- a może jak się sprawdzisz, to zostawią Ci na dłużej. Tak czasami bywa. Jeśli praca Ci odpowiada, to ja bym spróbowała.

Kubusiowa i Karolinna- macie kobiety zdolności plastyczne. Te kompozycje są cudne!!!!!:tak: :tak:

no i już popołudnie się zrobiło:tak:

.oliwka dzisiaj to leci "lost":yes: a właśnie...kubusiowa przypomnij badź nagraj połówce:rofl:.Napiszę ci oliwka na priva jak się nazywa ta ulica od ewcik;-).

.iza no szkoda ze cię nie było:dry:,baw sie dobrze z mamą;-).dzięki za fotecki:laugh2:.

.karlam fajnie że już znacie płeć:cool2:.

.shinue musisz sobie sprawić taki suwaczek jak ma każda z nas,fajnie byłoby wraz z tobą odliczac dni do wielkiego dnia:-D.

.mokkate :zawstydzona/y: psujesz mnie komplementami;-).

.No i mała śpi,ale od paru dni ciężko mi idzie usypianie jej w dzien...no ale chyba jest za mała na nie spanie w ciągu dnia:confused:.

karolina dzieki niewiem skad ta jasowa wziełam:-D ja raz nie połozyłm małej spać i miałam zarwana noc ,bo sie co chwilke:szok: budziła poprostu była przemęczona;-)
mokate to ja prawie przysypiałm ale ona nad tym czuwała:-D:-D
shinue ten suwaczek to bardzo proste tez na poczatku miałam problem ale gdzies na watku pisali krok po kroku i mam .Chcesz to ci mozemy dac instrukcję:-D

Karolinna będzie jeszcze okazja do spotkanka na pewno :-), a jeśli chodzi o spanie to właśnie dziś się nad tym zastanawiałam. Nasze córcie na pewno powinny jeszcze spać w dzień, ale szczerze mówiąc ja Karolci nigdy nie usypiam i nie wiem czy to nie jest błąd. Ale na serio nie umiem jej uspać, jak jest wyraźnie śpiąca to kładę ją do łóżeczka i śpi. W ciągu dnia to jest pół godzinki po kaszce i czasami po południu też uśnie na jakieś pół godziny do godziny. Na spacerze też ostatnio zawsze śpi, ale z reguły też pół godzinki i koniec, czasami się zdarzają wyjątki że śpi dlużej. Nie wiem czy to nie za mało snu w dzień. W ciągu dnia w dobrym wypadku są jakieś 3 godzinki spania, a w najgorszym godzinka.

Shinue fajnie jakby CI się udało z tym suwaczkiem ;-)

Karlam właśnie najważniejsze to że dzidziuś zdrowy :-)

Mokkate to nie tak że ona mi grzebie po szafkach bo bym ją chyba z drzwi wyrzuciła . Ale to serwetka nie tak płorzona to obrazek krzywo wisi to coś tam innego . A ja jestem nerwowa i wredna i daję jej powody do marudzenia . przynajmniej mi domu nie demoluje .:wściekła/y: :no: :wściekła/y: :no:

Oliwka jak byście tak mogły mi przysłać instruktarz i strone gdzie to mogę znaleść to by było fajnie.
Prubowałam zciągnąć suwaczek z tej strony co ma chyba KARLAM ale znowu coś poknociłam .

Aja mam przeczucie że moje dziecko nie będzie spało wcale . Bo mnie chyba ugryzła mucha tse-tse ;-) . Non stop śpie . Dzisiaj mam wizytę i mie mogę zasnąć i tak sobie siedze przy kompie .

reklama
shinue jak chcesz taki suwaczek jak iza to musisz sie zarejstrowac ale tu masz na link co i jak na inne suwaczki tez fajne https://www.babyboom.pl/forum/ciaza-porod-polog-f14/jak-wstawiae-suwaczek-78/?highlight=suwaczek#post914355

Do góry