reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Zapomniałam powiedzieć co narobiłam wysłałam do ewcik kartke na roczek Filipka i wczoraj dostałam zwrot bo napisałam ulice jasowa .Ta ulice napisałam sobie do notesu i źle zapisałam :wściekła/y:i odczytałam :szok::szok:co za numer :wściekła/y:.Napiszcie mi ta ulice chyba zrozumi co?:-Dże tak późno skoro kartka wypisana to ja wysle późniejszym terminie

Shinue
karlam ma termin na styczen ;-)

Witam, witam!!!
My juz po pierwszym spacerku.
Pogoda dopisuje, więc i na drugi sie może wybierzemy:-)

Shinue- teściowa zagląda Ci do szuflad????:confused: :szok: :confused: :szok:
U mnie na szczęście udało się rozgraniczyć terytoria zaraz po ślubie.

Karlam- gratulacje! :tak: Super, że dzidzia zdrowa!!!

Oliwka- no to pobuszowała Ci córcia wczoraj. :-)
Nie dała się nabrać na usypianie z mamusią? Rosną te dzieci i są coraz mądrzejsze:-D

Kaśka- a może jak się sprawdzisz, to zostawią Ci na dłużej. Tak czasami bywa. Jeśli praca Ci odpowiada, to ja bym spróbowała.

Kubusiowa i Karolinna- macie kobiety zdolności plastyczne. Te kompozycje są cudne!!!!!:tak: :tak:

no i już popołudnie się zrobiło:tak:

.oliwka dzisiaj to leci "lost":yes: a właśnie...kubusiowa przypomnij badź nagraj połówce:rofl:.Napiszę ci oliwka na priva jak się nazywa ta ulica od ewcik;-).

.iza no szkoda ze cię nie było:dry:,baw sie dobrze z mamą;-).dzięki za fotecki:laugh2:.

.karlam fajnie że już znacie płeć:cool2:.

.shinue musisz sobie sprawić taki suwaczek jak ma każda z nas,fajnie byłoby wraz z tobą odliczac dni do wielkiego dnia:-D.

.mokkate :zawstydzona/y: psujesz mnie komplementami;-).

.No i mała śpi,ale od paru dni ciężko mi idzie usypianie jej w dzien...no ale chyba jest za mała na nie spanie w ciągu dnia:confused:.

karolina dzieki niewiem skad ta jasowa wziełam:-D ja raz nie połozyłm małej spać i miałam zarwana noc ,bo sie co chwilke:szok: budziła poprostu była przemęczona;-)
mokate to ja prawie przysypiałm ale ona nad tym czuwała:-D:-D
shinue ten suwaczek to bardzo proste tez na poczatku miałam problem ale gdzies na watku pisali krok po kroku i mam .Chcesz to ci mozemy dac instrukcję:-D

Karolinna będzie jeszcze okazja do spotkanka na pewno :-), a jeśli chodzi o spanie to właśnie dziś się nad tym zastanawiałam. Nasze córcie na pewno powinny jeszcze spać w dzień, ale szczerze mówiąc ja Karolci nigdy nie usypiam i nie wiem czy to nie jest błąd. Ale na serio nie umiem jej uspać, jak jest wyraźnie śpiąca to kładę ją do łóżeczka i śpi. W ciągu dnia to jest pół godzinki po kaszce i czasami po południu też uśnie na jakieś pół godziny do godziny. Na spacerze też ostatnio zawsze śpi, ale z reguły też pół godzinki i koniec, czasami się zdarzają wyjątki że śpi dlużej. Nie wiem czy to nie za mało snu w dzień. W ciągu dnia w dobrym wypadku są jakieś 3 godzinki spania, a w najgorszym godzinka.

Shinue fajnie jakby CI się udało z tym suwaczkiem ;-)

Karlam właśnie najważniejsze to że dzidziuś zdrowy :-)

Mokkate to nie tak że ona mi grzebie po szafkach bo bym ją chyba z drzwi wyrzuciła . Ale to serwetka nie tak płorzona to obrazek krzywo wisi to coś tam innego . A ja jestem nerwowa i wredna i daję jej powody do marudzenia . przynajmniej mi domu nie demoluje .:wściekła/y: :no: :wściekła/y: :no:

Oliwka jak byście tak mogły mi przysłać instruktarz i strone gdzie to mogę znaleść to by było fajnie.
Prubowałam zciągnąć suwaczek z tej strony co ma chyba KARLAM ale znowu coś poknociłam .

Aja mam przeczucie że moje dziecko nie będzie spało wcale . Bo mnie chyba ugryzła mucha tse-tse ;-) . Non stop śpie . Dzisiaj mam wizytę i mie mogę zasnąć i tak sobie siedze przy kompie .

reklama
shinue jak chcesz taki suwaczek jak iza to musisz sie zarejstrowac ale tu masz na link co i jak na inne suwaczki tez fajne https://www.babyboom.pl/forum/ciaza-porod-polog-f14/jak-wstawiae-suwaczek-78/?highlight=suwaczek#post914355

Do góry