reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Hejka:-)

Wróciłam niedawno z zakupów:-) i moge zliczyc do udanych!. Wreszcie kupiłam kozaczki (oficerki), do nich spódnica jeansowa do kolanek, koszula biała (typ sprtowo-eleganka) i pasek czarny z klamra srebrną :-D gitowo to wszysktko wyglada.
Tak bym miła super humor tylko jak wróciłam do domku przytuliłam Kubusia i wyczułam gorące czoło :-( no i pech stan podgorączkowy prawie 38 dałam mu panadaol i teraz spi moze to na dalsze zeby:confused: . Czyli ze spaceru nici, zreszta niedawno zerwał sie u nas mocny wiatr:-p
I jeszcze wam powiem że jak wracał po zakupach do auta odpadł mi obcas z buta i strzeliły mi na tyłku spodnie:-D czyli odchudzanko:tak:

Mandarynka - Wszystkiego najlepszego dla Ani!!!!!!!!:-)
a z tymi woreczkami to mnie zaskoczyłaś:szok: :confused: ale dobrze wiedzieć to jak bedzie nastepny raz to też do kubeczka bedziemy "łapać":tak: życze wytrwałości w "łapaniu" u Was:-)

justyna - fajnie jak sie robi to co sie lubi i jeszcze jest z tego kaska:tak:

mokkate - ale fjne zdjęcia, Daria zafascynowana konikami:confused: :-) , a Martynka to narazie "olewa";-) , no no no co za fryzurka :tak: ładnie Ci w tej opasce:-) No właśnie nie umiemy sie jakoś zgrac na bb ani na gg :-( :dry:

mamaboo - zdrówka dla Oskarka!:-)

iza - daj szybciutko znac jak tam badania przeszły:confused:

kaska -jak tam spacerek zaliczony:confused: , fotki porobione:confused: obowiazkowo sie pochwalic proszę:tak:

karolinna - dzięki za nnfo na bb:-)

oliwka - to miałaś szczęście ze spacerkiem:tak: , bo ja rano byłam w Rybniku, a teraz chciałm iść z Kuba na spacerek to zaczęło bardzo mocno wiac,że az strach że głowę urwie;-)no i zrszta ta gorączka :-(

reklama
Kubusiowa mam nadzieję że to ząbki a nie jakieś przeziębienie :baffled: Dużo zdrówka dla Kubusia, ucałuj go gorąco od cioci Izy i do Karolci :-*
Fajnie żę zakupki się udały :-)

Już po badaniu :-) i jestem mega zadowolona. A było to tak: przesunęłam dziś Karolince kaszkę tak żeby zjadła przed samym wyjściem i zrobiłam jej dziś więcej niż zwykle, udało mi się tak zrobić że zjadła wszystko :tak:. Badanie było w Ligocie w szpitalu, to od nas 4 przystanki i już w autobusie mała zasypiała, ale ją budziliśmy, po drodze też brało ją spanko, ale oczywiscie nie pozwoliliśmy jej spać. Jak weszliśmy do szpitala i była pora na spanie to juz jej przeszło i się zaczęła rozglądać, uśmiechać. Byłam zła że nie daliśmy jej wcześniej spać. Po chwili wożenia zaczęła mrużyć oczka ale ciężko jej było zasnąć - tyle ciekawych rzeczy dookoła ;-) , weszliśmy do gabinetu zapytałam czy to badanie jest konieczne i czy może się małej coś stać podczas robienia. Lekarka powiedziała że nic jej nie grozi a jest konieczne ze względu na niski apgar, przykleiła jej na główkę 4 diody (chyba) i powiedziała że możemy ją teraz uspać, a jak nie będzie spała to nie będzie badania. Wyszłam z nią na dwór i błyskawicznie zasnęła, potem lekarka tylko podpięła jej kabelki (cały czas leżała w wózku) i założyła słuchawki, śmiesznie wyglądała :-D a spała tak twardo aż zaczęła lekko chrapać :-D żałowałam ze nie wzięłam aparatu :baffled: No i badanie wyszło bardzo dobrze, jeszcze będzie mieć jedno takie zwykłe jak będzie miała 9 miesięcy. Dostaliśmy naklejke do wklejenia do książeczki, diody ściągnęłam jej dopiero w domku a wcześniej cyknęłam fotkę więc potem wkleje i zobaczycie jak to wygląda :tak: ;-)

Sorki że tak się rozpisałam :eek:

iza widzeszniebyło co sie denerwowac ale naszczesie masz p;-):-)otwierdzenie :-)
kubusiowa
ciekawe moze ząbki albo wirusa załapał ,ta pogoda teraz zdradliwa .Dzieciaczki pokolei chorują:-:)tak:Ztymi portkami i obcasem to miałas pecha ,ale to musiało wyglądac:-D:-D

iza - to spoko, że jest okej:-)

oliwka - oby to nie było jakies chorubsko:-( , a portki pekły jak wsiadałam do samochodu a pod domem załodniłam marynarką a obcas tez juz pod samochodem:-D

Kubus teraz zjadł całą zupkę, czyli apetyt dopisuje:tak: może nie bedzie tak źle

Oliwka zapomniałam napisać wcześniej - super fotusie, taka już duża i śliczna panienka z Twojej córci :tak: I ubrana w moje ulubione kolorki ;-)

Kubusiowa fajnie miałaś z tymi portkami :-D dobrze że to pod domkiem :tak: To dobrze że Kubuś ma apetycik :-) ta temperaturka to na pewno nic takiego.

MamaBoo trzymaj się i odgoń wszystkie złe myśli! Zobacz jak pięknie świeci słonko :happy:

Kaśka ja też dopiero teraz przeczytałam o teściowej, zgadzam się z MamąBoo - co to za gatunek :confused: :dry: :baffled: :-D

kubusiowa ale jak apetycik małemu dopisuje to bedzie dobrze;-)
iza dzieki :-)ten kolor tez mi sie podoba ale jak mówie zawsze dość rózowego i chce cos kupic w innym koloze to jak nazłosc zawsze fajne sa rózowe i biore :-D

.hejka wieczorkiem:tak:.

.Od gorączki Lena jest marudna do granic wytrzymałości (mojej i myślę ze jej też),wszystko jest źle i płacze z byle powodu.Kurcze, ile to potrwa...chcę z powrotem mojej uśmiechniętej córeczki.Dziś nawet nie wyszliśmy rankiem na spacer bo Lena wpadła w niezły płacz i nieznam powodu.Macie pomysły co moze być małej???.

iza cieszę się ze u Karolci fajnie ze słuchem i że tak ładnie ci usnęła!:tak:

mandarynka ja dwa razy łapałam w woreczek i wyszły wyniki super.Żeby wszystko dobrze wyszło trzeba po prostu przestrzegać podstawowych zasad i być bardzo uważnym żeby samemu nie zapaprać tego woreczka:rolleyes2:.I to chyba najłatwiej złapać niż do pojemniczka.Ale co kto lubi;-)

mamaboo myślę ze twój pomysł z oddaniem Oskarka do złobka jest dobry.Ty się będziesz dobrze czuła i Oskarek też ,bo wyczuje twój nastrój:cool2:.

kubusiowa i jak z tym sweterkiem...a raczej jego firmą:confused:;-).Jak Kubuś? zasnął już ?

.Ok.Lecę porobić trochę porządków ;-).

karolinna - sprawdziłam ale niestety metki nie mam bo ja wyciełam bo mnie "gryzła" (teraz sobie przypomniałam, ale ten sklep to na niego mówią KIOSK i nazwa zaczyna sie na B....cos tam nie potrafie tego napisać to jest sklep z odzieżą młodziezową w Rybiku jest ten sklep, może Oliwka bedzie wiedziec bo napewno zna Rybnik......:confused: :-p :happy: a co ci tak zależy chcesz taki sobie sprawić:confused: ;-) , no to ciekawe co z Lenką sie dzieje:confused: moze ta pogoda tez wpływa na samopoczucie Lenki:confused:

oliwka - czy wiesz jak nazwya sie sklep z odzieżą młodzieżową?, został on przeniesiony wyzej koło Galerii (odzież z Cottion Club) jak się idzie do Bazyliki, no faktycznie Oliwka tez jak karolinka od izy na różowo:-D

reklama
Do góry