reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Wpadłam na chwilkę zaraz szykuje się na spacerek.

Karolinna ta babka sama spuściła z ceny bo widziala że nie chce tego kapelusika no i tym mnie przekonała ;-) A targuje się rzadko ale czasem trzeba ;-)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA PIOTRKA Z OKAZJI UKOŃCZENIA 8 MIESIĄCA ŻYCIA!!! DUŻO, DUŻO ZDRÓWKA I 100 LAT!!!!!!!!!!

reklama
I ja się melduję w tak piękną niedzielę:-)
Obiadek nastawiony, czekam na teściową, a Grzegorz z dziewczynkami korzystaja z pogody.

Iza- to poszalałas z zakupami:-) . Oczywiście nie muszę pisać, że najchętniej zobaczę to na małej modelce "na zywo"?:-D
I pocieszę Cię, że nie każde dziecko musi przejść trzydniową gorączkę. Daria nie miała!

Kubusiowa- zdjęcia super. Rodzinka ślicznie się razem prezentuje, a uśmiech z dwoma ząbkami jest faktycznie cudowny. Miłego babskiego spotkania. Też takie lubię.:tak:

Kaśka- 100 buziaczków dla "8-miesięczniaczka"!!! Dużo zdrowia!!!

Karolinna- Wysypka atakuje dalej- dziś głowę:tak:

Miłej niedzieli!!!:happy:

WITAJCIE
WSZYSTKIEGO NAJ NAJLEPSZEGO DLA PIOTRUśA:-)
MOKATE widze ze Martynke ta goraczka tez dopadła ,Oliwia tez to przeszł;-)
kubusiowa ale zarabiste fotki ,a te tło z listkami super a i kubuś zadowolony:happy:
karolina fajnie ze Lenką ok:happy:
oooli śpi jak wstanie to pojmy obiadek i na spacer ,chyba do parku tak mi sie zdiecia spodobały z lasu że sama zrobie ;-)ale u nas wiatr :szok:jak by ktoś sie poiwiesił ale jest ciepło ;-)

Piotruś dziękuje ślicznie za życzonka
teraz myszka moja spaceruje sobie z tatuniem. zapomnieli wziąc aparat......
Krzychu mi dzwonił, że natknęli się na jego matkę i ta zaczęła się biedna użalać, że nei ma czasu i jest zmęczona po pracy. spytała się Krzyśa kiedy przyjdzie ją z Piotrem odwiedzić - więc jej odpowiedział, że nie ma czasu i jest zmęczony po pracy :-) :-) :-) :wściekła/y: a ta mu na to, ze ja go przeciw niej buntuję, więc jej powiedział, ze nie mają sobie nic więcej do powiedzenia. i odszedł. a i zapomniałam - Piotrek rozpłakał się jak się do niego odezwała. mam tej kobiety serdecznie dośc. jedyny sposób to olać ją kompletnie.

Witam,

W koncu udalo mi sie znalesc nianie dla Soni. Pani jest mila, spokojna i jakby troszke niesmiala. Polecila mi ja jedna kolezanka, wiec mysle, ze bedzie OK.

Kubusiowa super zdjecia. Moje ulubione, to jak Kuba przy zielnonym lisciu - ekstra. A mam taka prace, ze nawet weekend mi zabiera, ale lubie ta prace, troche klikania przy kompie, przy tym poucze sie troszke informatyki, a zawsze to dodatkowe pieniadze.

Pozdarwiam,

.hejka wieczorem

dziś przeszlismy się z Lenką na spacerek na teren bazyliki wLigocie:happy:.

2m82onm.jpg

.kubusiowa chciałam ci jeszcze napisac ze masz super sweterek!!! gdzie kupiłaś:confused::-)

kaśka76
wszystkiego naj dla Piotrusia z okazji skończenia 8 miesięcy...ale z niego już chłopisko:laugh2:

oliwka dzięki:happy:.I jak fotki z dzisiaj:confused:

sandros
pewnie długo ta kobitka nieśmiała nie będzie,szybko się oswoi z Sonią i bedą razem "szalały":-D

mokkate o,Daria nie miała 3-dniówki:confused:a moze też tak lekko przechodziła ze nie zauwazyłaś:cool2:;-).

kaśka - Wszystkiego najleszego dla Piotrusia na 8 miesięcy!!!!!!!!!!!:-) :-) pozwól że nie skomentuje zachowanie tesciowej;-) :dry: :cool2:

karolinna - piękne dwie dziewczyny na zdjęciu :-) bardzo ładnie wygladasz w rozpuszczonych włosach:tak: a sweterek juz dawno kupiłam he a nazwy sklepu zabij mnie nie pamietam (sweterek jest w sypialni i nie chce kubusiowi hałasować;-) )

sandros - pewnie! kaska sie przyda:tak:

oliwka - jak tam spacerek :confused: :happy: fotki obowiązkowo:-)

mokkate - spotkanko udane :-) Kubus był bardzo grzeczny:tak: chyba pasuje mu rola "rodzynka";-)

baska - ale mis posłodziłaś, a gdzie twoje foteczki z Kamilkiem :confused: :-( jakis niedosyt czuje:-( :sick:

a gdzie sie podziewiacie dziewczyny? jakoś nie umiemy sie skumac grupowo na bb:-( było by ciekawie:happy: helooooooooooooo

hej !! a ja zaś w lesie za Wami buuuu

w pon przyjechał mój tata i pojechał w środe i jak wróciłam do robotki to sie namnożyło przez trzy dni ze szok a w piątek i sobote była siostra i zaś to samo :-( !!!

Nie nadrobię postów jedyne co widziałam to te cucdne zdjęwcia jesienne!!! to w tych listkach z uśmiechem przecudne !!!!!!!!

reklama
Do góry