reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Wpadłam na chwilkę zaraz szykuje się na spacerek.

Karolinna ta babka sama spuściła z ceny bo widziala że nie chce tego kapelusika no i tym mnie przekonała ;-) A targuje się rzadko ale czasem trzeba ;-)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA PIOTRKA Z OKAZJI UKOŃCZENIA 8 MIESIĄCA ŻYCIA!!! DUŻO, DUŻO ZDRÓWKA I 100 LAT!!!!!!!!!!

reklama
I ja się melduję w tak piękną niedzielę:-)
Obiadek nastawiony, czekam na teściową, a Grzegorz z dziewczynkami korzystaja z pogody.

Iza- to poszalałas z zakupami:-) . Oczywiście nie muszę pisać, że najchętniej zobaczę to na małej modelce "na zywo"?:-D
I pocieszę Cię, że nie każde dziecko musi przejść trzydniową gorączkę. Daria nie miała!

Kubusiowa- zdjęcia super. Rodzinka ślicznie się razem prezentuje, a uśmiech z dwoma ząbkami jest faktycznie cudowny. Miłego babskiego spotkania. Też takie lubię.:tak:

Kaśka- 100 buziaczków dla "8-miesięczniaczka"!!! Dużo zdrowia!!!

Karolinna- Wysypka atakuje dalej- dziś głowę:tak:

Miłej niedzieli!!!:happy:

WITAJCIE
WSZYSTKIEGO NAJ NAJLEPSZEGO DLA PIOTRUśA:-)
MOKATE widze ze Martynke ta goraczka tez dopadła ,Oliwia tez to przeszł;-)
kubusiowa ale zarabiste fotki ,a te tło z listkami super a i kubuś zadowolony:happy:
karolina fajnie ze Lenką ok:happy:
oooli śpi jak wstanie to pojmy obiadek i na spacer ,chyba do parku tak mi sie zdiecia spodobały z lasu że sama zrobie ;-)ale u nas wiatr :szok:jak by ktoś sie poiwiesił ale jest ciepło ;-)

Piotruś dziękuje ślicznie za życzonka
teraz myszka moja spaceruje sobie z tatuniem. zapomnieli wziąc aparat......
Krzychu mi dzwonił, że natknęli się na jego matkę i ta zaczęła się biedna użalać, że nei ma czasu i jest zmęczona po pracy. spytała się Krzyśa kiedy przyjdzie ją z Piotrem odwiedzić - więc jej odpowiedział, że nie ma czasu i jest zmęczony po pracy :-) :-) :-) :wściekła/y: a ta mu na to, ze ja go przeciw niej buntuję, więc jej powiedział, ze nie mają sobie nic więcej do powiedzenia. i odszedł. a i zapomniałam - Piotrek rozpłakał się jak się do niego odezwała. mam tej kobiety serdecznie dośc. jedyny sposób to olać ją kompletnie.

Witam,

W koncu udalo mi sie znalesc nianie dla Soni. Pani jest mila, spokojna i jakby troszke niesmiala. Polecila mi ja jedna kolezanka, wiec mysle, ze bedzie OK.

Kubusiowa super zdjecia. Moje ulubione, to jak Kuba przy zielnonym lisciu - ekstra. A mam taka prace, ze nawet weekend mi zabiera, ale lubie ta prace, troche klikania przy kompie, przy tym poucze sie troszke informatyki, a zawsze to dodatkowe pieniadze.

Pozdarwiam,

.hejka wieczorem

dziś przeszlismy się z Lenką na spacerek na teren bazyliki wLigocie:happy:.

2m82onm.jpg

.kubusiowa chciałam ci jeszcze napisac ze masz super sweterek!!! gdzie kupiłaś:confused::-)

kaśka76
wszystkiego naj dla Piotrusia z okazji skończenia 8 miesięcy...ale z niego już chłopisko:laugh2:

oliwka dzięki:happy:.I jak fotki z dzisiaj:confused:

sandros
pewnie długo ta kobitka nieśmiała nie będzie,szybko się oswoi z Sonią i bedą razem "szalały":-D

mokkate o,Daria nie miała 3-dniówki:confused:a moze też tak lekko przechodziła ze nie zauwazyłaś:cool2:;-).

kaśka - Wszystkiego najleszego dla Piotrusia na 8 miesięcy!!!!!!!!!!!:-) :-) pozwól że nie skomentuje zachowanie tesciowej;-) :dry: :cool2:

karolinna - piękne dwie dziewczyny na zdjęciu :-) bardzo ładnie wygladasz w rozpuszczonych włosach:tak: a sweterek juz dawno kupiłam he a nazwy sklepu zabij mnie nie pamietam (sweterek jest w sypialni i nie chce kubusiowi hałasować;-) )

sandros - pewnie! kaska sie przyda:tak:

oliwka - jak tam spacerek :confused: :happy: fotki obowiązkowo:-)

mokkate - spotkanko udane :-) Kubus był bardzo grzeczny:tak: chyba pasuje mu rola "rodzynka";-)

baska - ale mis posłodziłaś, a gdzie twoje foteczki z Kamilkiem :confused: :-( jakis niedosyt czuje:-( :sick:

a gdzie sie podziewiacie dziewczyny? jakoś nie umiemy sie skumac grupowo na bb:-( było by ciekawie:happy: helooooooooooooo

hej !! a ja zaś w lesie za Wami buuuu

w pon przyjechał mój tata i pojechał w środe i jak wróciłam do robotki to sie namnożyło przez trzy dni ze szok a w piątek i sobote była siostra i zaś to samo :-( !!!

Nie nadrobię postów jedyne co widziałam to te cucdne zdjęwcia jesienne!!! to w tych listkach z uśmiechem przecudne !!!!!!!!

reklama
Do góry