reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
obiecane zdjecia z dzisiejszego spaceru

462f0c0ca15039719052e7829cd40afa,10,19,0.jpg

zabawa Kubusia z mamusią

83f1684ec04f56999d1ca197a88ae224,10,19,0.jpg

tacie zrobiło sie zal i dołączył do nas

aac0b496486f0b867671cf2ef3dca116,10,19,0.jpg

cos mnie oświeciło

c89b847a2b1480c4caece4cb941ef046,10,19,0.jpg

a co to jest co tak szleści?

b05a8d9dabba8fb9bf99ab4deb9d7219,10,19,0.jpg

a oto mój czarujacy usmiech:-D

897ede8a1b60e7fcf76be82a710794ec,10,19,0.jpg

a to zielone to co to jest

reklama
iza - no no no:tak: ale wystroiłaś Karolinkę na zimę :-)

mokkate - no ciekawe czy była to trzydniówka:confused: bo raczej dzieci przechodzą to z wysoką gorączką. Ale jak tak to super że juz ją macie za soba i to w taki mozna by rzec lekki sposób;-)

kaśka - a to czemu nie chcesz zrobic prawka, boisz się:confused:

karolinna - ta rzydniówka to było po pampersie :tak:

ewcik - no nareszcie sie odezwałaś:-), ciekawe czy cos kupicie w Zabrzu, bo ja byłam w czwartek i nic ciekawego nie zauważyłam:no:, a za komplemencik:zawstydzona/y: dziekuję:happy:

jest tu jeszcze ktos do pogadania:confused:

Dziewczyny dziękujemy za komplemenciki!
Kubusiowa przepiękne zdjęcia:tak: !!! To jak leżysz z Kubusiem wprost powalające, a to w trójeczkę prześliczne - pięknie wyglądacie w trójkę :tak: No i muszę przyznać że z Ciebie KOBIETA Z KLASĄ :tak:

Mokkate to dobrze że z ręką Darii ok. i że Martynka zdrowa, ciekawe czy to faktycznie trzydniówka, jeśli tak to jeśli każde dziecko musi to przejść to ja chcę taką jak przechodziła Martynka :eek:

Karolinna ten płaszczyk jest rozmiar 74 a Karolinka nosi teraz 68 więc jest za duży ale jak jej podwinęłam rękawki to jest ok, a pod szyjkę dam szaliczek i będzie dopiero git ;-) Wszystko kupione za Załężu ten komplecik kosztował 35 zł + kapelusik 10 (kosztował 15 ale spuściła z ceny) więc myślę że niedrogo :dry: a te butki to w Elei kupiłam ale dobre są dla dzieci niechodzących ;-) Inne kompleciki były też fajne z taką fajową czapeczką i wychodziło taniej ale nie było tego rozmiaru co chciałam :-(

Kaśka rozumiem Cię, martwisz się o mamę, na pewno wszystko będzie dobrze, zobaczysz, wszystko się jakoś ułoży.
A ja mam prawko ale powinnam je w ramki oprawić bo w ogóle nie jeżdże, i myślę że nie nadaję się na kierowce, niepotrzebnie je robiłam. Jeśli też masz takie odczucia to lepiej sobie daruj i będziesz miała przynajmniej kaskę w kieszeni ;-)

A Karolinka nie była dziś kąpana :eek: po 18 zasnęła w nosidełku i tylko potem ją przeniosłam do łóżeczka, po 22 się obudziała nakarmiłam ją, przebrałam i śpi :tak: :-D

Kubusiowa: bombowe zdjęcia, a i Kubuś ubrany pod kolor spacerku :-)
prawka nie zrobię za chiny ludowe, bo po dwóch stłuczkach mam dość i jak widzę idiotów na drogach, to wymięam.za bardzo mnie to stresuje.

Iza: ja zaczęłam robić prawko w 2004 i nie skonczyłam jeszcze :eek: :no: i nie skończę pewnie

Mokkate: cieszę się, że z dziewczynkami jest już dobrze

miłej niedzieli

Wpadłam na chwilę. Tyle naprodukowałyście że nie dam rady nadrobić tych postów :no: :zawstydzona/y:

Karolinna - super ze z Lenką już dobrze :-) ;-)

Kubusiowa - super zdjęcia, jesteś bardzo fotogeniczna ;-) :tak:

MariaOla - tak moja koleżanka rodziła na Goduli ale nic ci nie powiem na ten temat teraz bo się z nią nie widziałam :zawstydzona/y: :no: ale jak coś bede wiedziała to napiszę.

Iza - tak Kamilek zrobił furorę, spal sobie w nosidełku a wszystkie chciały koniecznie żeby się obudzil :-) ;-) :tak: :-D Super ma płaszczyk Karolinka. Ja teraz pojadę kiedyś kupić Kamilkowi ubranie na chrzest ;-)

witam

Piekny dzionek sie szykuje, tylko szkoda że Jarek do pracy musi jechać :-( na 14, więc z Kubusiem i moja tesciowa jedziemy do Jarka babci bo mamy zlot samych kobitek, najbardziej cieszę sie na spotkanie znajomej z Zabrza.
Obiadek juz sie gotuje,Kubus drzemie to ja spadam pic kawusie z Jarkiem.

kaska - fakt Kuba jak listek dopasowła sie do całości:tak: :-D

miłej niedzieli:-)

reklama
.witam w niedzielę :happy:.

.Wczoraj wypucowałam okna w mieszkaniu i wysprzątałam :tak:.

.Lence już schodzi powolutku ta wysypka.

kubusiowa super fotki:tak:mnie się podoba"czarujący uśmiech":tak: .Miłego babskiego dnia;-)

iza widzę że masz żyłkę do targowania się:laugh2: ja nie potrafię:baffled:

kaśka76 no właśnie miałam pytać czemu, ale fakt ,jest wielu wariatów na drogach:-(

baska dziękuję:happy:.I w końcu Kamilek się obudził czy nie:confused:;-)

mokkate super ze łokieć Darii już w porządku,właśnie czytałam ze Daria to taka dzielna dziewczynka:tak:.

.Miłej niedzieli:cool2:.

Do góry