reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
obiecane zdjecia z dzisiejszego spaceru

462f0c0ca15039719052e7829cd40afa,10,19,0.jpg

zabawa Kubusia z mamusią

83f1684ec04f56999d1ca197a88ae224,10,19,0.jpg

tacie zrobiło sie zal i dołączył do nas

aac0b496486f0b867671cf2ef3dca116,10,19,0.jpg

cos mnie oświeciło

c89b847a2b1480c4caece4cb941ef046,10,19,0.jpg

a co to jest co tak szleści?

b05a8d9dabba8fb9bf99ab4deb9d7219,10,19,0.jpg

a oto mój czarujacy usmiech:-D

897ede8a1b60e7fcf76be82a710794ec,10,19,0.jpg

a to zielone to co to jest

reklama
iza - no no no:tak: ale wystroiłaś Karolinkę na zimę :-)

mokkate - no ciekawe czy była to trzydniówka:confused: bo raczej dzieci przechodzą to z wysoką gorączką. Ale jak tak to super że juz ją macie za soba i to w taki mozna by rzec lekki sposób;-)

kaśka - a to czemu nie chcesz zrobic prawka, boisz się:confused:

karolinna - ta rzydniówka to było po pampersie :tak:

ewcik - no nareszcie sie odezwałaś:-), ciekawe czy cos kupicie w Zabrzu, bo ja byłam w czwartek i nic ciekawego nie zauważyłam:no:, a za komplemencik:zawstydzona/y: dziekuję:happy:

jest tu jeszcze ktos do pogadania:confused:

Dziewczyny dziękujemy za komplemenciki!
Kubusiowa przepiękne zdjęcia:tak: !!! To jak leżysz z Kubusiem wprost powalające, a to w trójeczkę prześliczne - pięknie wyglądacie w trójkę :tak: No i muszę przyznać że z Ciebie KOBIETA Z KLASĄ :tak:

Mokkate to dobrze że z ręką Darii ok. i że Martynka zdrowa, ciekawe czy to faktycznie trzydniówka, jeśli tak to jeśli każde dziecko musi to przejść to ja chcę taką jak przechodziła Martynka :eek:

Karolinna ten płaszczyk jest rozmiar 74 a Karolinka nosi teraz 68 więc jest za duży ale jak jej podwinęłam rękawki to jest ok, a pod szyjkę dam szaliczek i będzie dopiero git ;-) Wszystko kupione za Załężu ten komplecik kosztował 35 zł + kapelusik 10 (kosztował 15 ale spuściła z ceny) więc myślę że niedrogo :dry: a te butki to w Elei kupiłam ale dobre są dla dzieci niechodzących ;-) Inne kompleciki były też fajne z taką fajową czapeczką i wychodziło taniej ale nie było tego rozmiaru co chciałam :-(

Kaśka rozumiem Cię, martwisz się o mamę, na pewno wszystko będzie dobrze, zobaczysz, wszystko się jakoś ułoży.
A ja mam prawko ale powinnam je w ramki oprawić bo w ogóle nie jeżdże, i myślę że nie nadaję się na kierowce, niepotrzebnie je robiłam. Jeśli też masz takie odczucia to lepiej sobie daruj i będziesz miała przynajmniej kaskę w kieszeni ;-)

A Karolinka nie była dziś kąpana :eek: po 18 zasnęła w nosidełku i tylko potem ją przeniosłam do łóżeczka, po 22 się obudziała nakarmiłam ją, przebrałam i śpi :tak: :-D

Kubusiowa: bombowe zdjęcia, a i Kubuś ubrany pod kolor spacerku :-)
prawka nie zrobię za chiny ludowe, bo po dwóch stłuczkach mam dość i jak widzę idiotów na drogach, to wymięam.za bardzo mnie to stresuje.

Iza: ja zaczęłam robić prawko w 2004 i nie skonczyłam jeszcze :eek: :no: i nie skończę pewnie

Mokkate: cieszę się, że z dziewczynkami jest już dobrze

miłej niedzieli

Wpadłam na chwilę. Tyle naprodukowałyście że nie dam rady nadrobić tych postów :no: :zawstydzona/y:

Karolinna - super ze z Lenką już dobrze :-) ;-)

Kubusiowa - super zdjęcia, jesteś bardzo fotogeniczna ;-) :tak:

MariaOla - tak moja koleżanka rodziła na Goduli ale nic ci nie powiem na ten temat teraz bo się z nią nie widziałam :zawstydzona/y: :no: ale jak coś bede wiedziała to napiszę.

Iza - tak Kamilek zrobił furorę, spal sobie w nosidełku a wszystkie chciały koniecznie żeby się obudzil :-) ;-) :tak: :-D Super ma płaszczyk Karolinka. Ja teraz pojadę kiedyś kupić Kamilkowi ubranie na chrzest ;-)

witam

Piekny dzionek sie szykuje, tylko szkoda że Jarek do pracy musi jechać :-( na 14, więc z Kubusiem i moja tesciowa jedziemy do Jarka babci bo mamy zlot samych kobitek, najbardziej cieszę sie na spotkanie znajomej z Zabrza.
Obiadek juz sie gotuje,Kubus drzemie to ja spadam pic kawusie z Jarkiem.

kaska - fakt Kuba jak listek dopasowła sie do całości:tak: :-D

miłej niedzieli:-)

reklama
.witam w niedzielę :happy:.

.Wczoraj wypucowałam okna w mieszkaniu i wysprzątałam :tak:.

.Lence już schodzi powolutku ta wysypka.

kubusiowa super fotki:tak:mnie się podoba"czarujący uśmiech":tak: .Miłego babskiego dnia;-)

iza widzę że masz żyłkę do targowania się:laugh2: ja nie potrafię:baffled:

kaśka76 no właśnie miałam pytać czemu, ale fakt ,jest wielu wariatów na drogach:-(

baska dziękuję:happy:.I w końcu Kamilek się obudził czy nie:confused:;-)

mokkate super ze łokieć Darii już w porządku,właśnie czytałam ze Daria to taka dzielna dziewczynka:tak:.

.Miłej niedzieli:cool2:.

Do góry