reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Dzisiaj byłam rano z Kamilkiem i z mezem w pracy pokazać dziewczynom mojego szkraba :-) ;-) Zaskoczyl mnie totalnie bo jak po cycku zasnął o godz10 to tak caly czas spał do 12. Potem jechaliśmy jeszcze do Reala bo byla promocja ubranka z polaru dla Malego ale oczywiście nie bylo i tak mały caly czas spał obudzil się w aucie nakarmiłam go i dalej spał i wiecie co...przyjechałam do domu nakarmilam go i dalej śpi do teraz czyli w sumie już prawie 6h z przerwami na karmienie. Muszę go chyba obudzic zeby go przewinąć :-) ;-) :tak: :-D

MariaOla - w szpitalu w Świętochłowicach też na jednej sali są dwie porodówki ale jest ona oczywiście odgrodzona ale wszystko słychać ino nic nie widać ale prawda jest taka, że rzadko zdarza się żeby obydwie naraz rodziły :-)

Iza - korzystaj ze spacerków poki jeszcze sloneczko jest co prawda teraz już nie ma ale do południa bylo pięknie.

Kubusiowa - wklej zdjęcie swoich bucików jeżeli kupilaś????

Karolinna - dużo zdrówka dla Lenki

Mokatte - dużo zdrowka dla Martynki

MamaBoo - co do twojej pracy to ja raczej bym przyjęła propozycję. Teraz życie jest drogie a jak ma się dziecko to niestety pieniędzy trzeba jeszcze więcej ;-) Dzieki za linki odnośnie diety przy karmieniu:-)

Dziś coś czuję się nie za dobrze, glowa mi pęka. Piłam Inkę i jakoś nie przechodzi. Pierś lewa tak mi nabrzmiala ze musialam odciągnąć pokarm laktatorem :zawstydzona/y: :-( Mam nadzieję, że nie bierze mnie zadna choroba.:baffled:

Niestety zdjęć z lasu nie ma bo zaraz jak wyszlismy z domu to Kubus zasnął w wózku a ponadto zepsuła sie pogoda i zaczęło kropic i musielismy wracac do domu:-( może jutro bedzie ładnie:confused:

baska - jeszcze nie kupiłam, w nastepnym tygodniu wybieram sie na wielkie polowanie po sklepach:-p, no to dzisiaj twój kamilek ma dzień na spanie, oby tak dalej:tak: :-)

mariola - no to niezłą miałaś szkołe rodzenia:szok: , dobrze że nie zaczęłyście z ta kobitką rodzić;-) ale to jeszcze za wczesnie;-)

mokkate - miłej wizyty siostry :-D a martynkapoprostu robiła porządki:tak: pomagała mamusi cooo:happy:

iza - i co byłyście na spacerku:confused:, a co znichęcił cie płacz Karolinki;-)

Kuba teraz drzemie, Jarek ogląda film a ja zaraz zmykam do koleżanki na manicuir (coś zrobic trzeba na poprawe humorku;-) )

narka

Witam,

Wklejam zdjecia rzeczy jakie przyslala cioteczka Soni...
Przepraszam za jakosc zdjec, ale mam mozliwosc zrobienia i zrzucenia na komp tylko z telefonu.

Zaczynam od dresów
dreshz6.jpg
bluzakc8.jpg

Kutrka dzinsowa:
zdj281cie83sm0.jpg

No i butki
butybn9.jpg

Pozdrawiam,

Dziewczyny, któraś z Was mówiła, że ma koleżankę w ciąży, która będzie rodzić na Goduli :confused: :confused: :confused: ..... chyba Basia
Bo ponoć tam są sale porodowe w wersji solo i to jeszcze z bajerami :dry:

Witam wieczorkiem!

MariaOla fajne miałyście przeżycia na tej porodówce, przynajmniej teraz wiesz jak to mniej więcej wygląda ;-) A co do Goduli to nie pomogę niestety :no:

Sandros ładne prezenciki Sonia dostała, mnie najbardziej podoba się ta kurtka :tak:

Basia fajnie że Kamilek tyle dziś spał, odsapnęliście sobie :cool2:, a jak w pracy? Pewnie zrobił furrore :happy: :confused:

Kubusiowa byłam na spacerku ponad godzinę, pozazdrościłam Wam i też poszłam do lasu. Pogoda była fajna i nawet w miarę ciepło, dopiero jak przyszłam to zaczęło padać. A Karolinka nawet dziś nie pisnęła na spacerku, połowę przespała, ale nie będę jej chwalić. Ciekawe czy dziś też da koncert, na razie śpi, wczoraj spała 40 min, obudziła się i koncertowała, ciekawe jak dziś. Może wczoraj miała jakiś zły dzień:confused:
I jak pazurki pewnie śliczne?

Wklejam kilka fotek, pierwsze zrobiłam małej wczoraj a reszta jest dzisiejsza :-)

Sandros: mi najbardziej widząsię buciki!!!!!!
Iza: ale Ci pannica wyrosła
MariaOla: u nas na sr nie brali na porodówce w celu uniknięcia właśnie takich sytuacji.

reklama
Do góry