reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
dziewczyny dzieki mi tez sie podobaja :happy: kubusowa gratki dla Kubutka za duze postepy:-);-)wózeczek a jaki kolor ?napewno bedzie super kareta;-)

reklama
Spadam już do wyrka bo wykończona jestem :sick: . W dodatku zimno w mieszkanku mamy więc szybciutko myk do mężusia który już zagrzał wyrko. Ciekawe jaka będzie noc po takim dniu :confused: :sick:

Dobranoc!

hej, dziewczyny :-)

Miliony zdarzeń w złośliwym zbiegu okoliczności sprawiały, że nie mogłam się do was odezwać. Najpierw dwu dniowa awaria internetu. :wściekła/y: . Później wystartował remont, więc straciłam wogóle możliwość korzystania z kompa. A po jego podpięciu ... zaczął się sypać - monitor, mysz, twardy ... po kolei. Spłukani z leksza z kasiurki możemy o nowym kompie chwilowo pomarzyć, może na wiosnę się uda kupić własny. Tego emeryta mamy pożyczonego, więc mam nadzieję na nim przezimować, choć jest tego plus ... ten komp ma USB i jak tylko opanuję sztukę samodzielnego zrzucania zdjęć to wreszcie nadrobie wszelkie zaległości. Choć zaległości na forum mogą mi zająć sporo czasu.
W trakcie remontu starała się nie przemęczać, choć nie było to łatwe ;-), ale przynajmniej znalazła w sobie tyle czasu, by przeczytać Język niemowląt Tracy Hogg ... powiem Wam, że uspokoiła mnie ta książka i zagłuszyła mój wewnętrzny lęk "czy dam sobie z tym wszystkim radę". Dzięki tej książce wiem jakie błędy można popełnić oraz co zrobić, by sobie ułatwić życie.

Jeśli się da to napiszcie mi najważniejsze newsy :tak:

hej
kaska Piotruś to taki nocny marek:-D
MARIAOLA ta ksiazka to naprawde jest fajna ,duzo rzeczy idzie sie dowiedziec:-)to juz po remoncie?
Lece włoski umyc i kawke zaparzyc wracam niebawem:-)

Mam nowe okna, wytapetowane, wymalowane i położone panele, wszędzie już wiszą lampy, ale meble wciąż wszystkie w jednym pokoju, więc teraz przez weekend czeka nas mycie i przenoszenie mebli i ich wkładów oraz pranie dywanów.
Poza tym jeszcze muszę kupić drzwi do maleństwa oraz rogóweczkę i roletkę do naszego pokoju, no i oczywiście cała kosmetyka.
Ale najgorsze już mamy za sobą :-D

reklama
Witam,

Czarnulka zdjecia fajniuste, faktycznie na nich wszyscy jestescie podobni do siebie ;-)

Oliwka butki superskie, fajne wysokie i napewno bardzo cieple

Kubusiowa to Kuba robi postepy - gratulacje dla niego. A jak Wam idzie gonienie. Ja pamietam, ze Sonia na czworakach szybciej zasuwala niz ja, zadko umialam ja dogonic :-p
Spiworek super, z takim polarkiem... Bomba. A jak tylko bedziecie mieli spacerowke, to wstaw zdjecie, bardzo jestem ciekawa.

Iza nie daj sie zdominowac, a szybko wszystko wroci do normy, albo to jakis kryzys Karolinki, moze kolejne zabki....

Ja dzis odbieram paczke od siostry. Przesyla Soni butki i kurteczke, jakaz jestem ciekawa :confused:

Pozdrawiam,

Do góry