reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Kaśka ale śliczny kawaler z Piotrka :-)

A ja pomalowałam dziś kawałek ściany w pokoju, bardzo chciało mi się malować bo dawno tego nie robiłam i zaspokoiłam swoją chęć ;-) i już mi przeszło :happy:
A jutro wybieram się z mamą na targ (szaber plac) na Załęże, pooglądać czy są tam jakieś może fajne buciki dla małej, chce jej też kupić szaliczek, zobacze co tam jest ciekawego. A Karolinka chyba zostanie z dziadkiem :baffled: zobaczymy jak oboje to przeżyją :eek:

Spadam do wyrka! Dobranoc!

reklama
jestem ale mi ten dzien minął nawet niewiem kiedy:szok:
mariaola teraz wiesz jak bedzie wszystko mniej wiecej wygladało;-)
baska i maluszkowi sie spanko unormowało ,spioszek maleńki ,troszeczke odetchniesz;-):-)
sandros wow ale super prezenciki ,a te buty :tak::tak::tak:Sonia taka pannica:oo::oo:
iza ale zarąbiste fotki a Karolka w tych dżinach superaśna,i jaka duża :-):tak:
kaska Piotrus ale kawaler;-)
kubusiowa jak tam maniciur ,humorek poprawiony????????????:-D

Mam pytanko do was gdzie moge znaleść instrukcje robienia tipsów żelowych krok po kroku kubusiowa a ty robiłaś ? Będe miec lampe tylko zele sobie kupie i juz ale instrukcji nie moge nigdzie znaleźć .żeby zrobić paznokieć dłuższy trzeba nakleić jakiś plastikowy tips :baffled::confused: lub szablon ???Jestem ciemna bo nigdy tego sobie nie zafundowałam;-)

oliwka - kolezanka na moje własne paznokcie nakłada glanc - żel, a tipsy nie nakładam:no:, a instrukcje może w necie znajdziesz, humorek poprawiony chociaz nie był taki zły;-)

iza - fakt Karolcia w tych spodanich rewelka:tak:, a cóż to za malowanko:confused:

Kuba ma drugi ząbek!!!!!!!!:happy: :happy:

to ja chyba tez zmykam do łóżeczka

WITAM! Pierwsza dziś :-D Karolinka dziękuje za komplementy! :-)

Kubusiowa malujemy pokój :tak:
GRATULACJE DLA KUBUSIA!!!!!!!!!!!!!

Czekam na rodziców i jade na targ, na razie!

reklama
gratki dla Kubulka!!!!!!!!!!!!!

Piotrek znów obudził się po drugiej i rządził do czwartej. jaj zrobi to samo dziś w nocy to już do niego nie wstanę - nie mam siły.

u nas słoneczko. zaraz jemy śniadanko i spadamy na spacerek.
miłego dnia

Do góry