reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Kaśka ale śliczny kawaler z Piotrka :-)

A ja pomalowałam dziś kawałek ściany w pokoju, bardzo chciało mi się malować bo dawno tego nie robiłam i zaspokoiłam swoją chęć ;-) i już mi przeszło :happy:
A jutro wybieram się z mamą na targ (szaber plac) na Załęże, pooglądać czy są tam jakieś może fajne buciki dla małej, chce jej też kupić szaliczek, zobacze co tam jest ciekawego. A Karolinka chyba zostanie z dziadkiem :baffled: zobaczymy jak oboje to przeżyją :eek:

Spadam do wyrka! Dobranoc!

reklama
jestem ale mi ten dzien minął nawet niewiem kiedy:szok:
mariaola teraz wiesz jak bedzie wszystko mniej wiecej wygladało;-)
baska i maluszkowi sie spanko unormowało ,spioszek maleńki ,troszeczke odetchniesz;-):-)
sandros wow ale super prezenciki ,a te buty :tak::tak::tak:Sonia taka pannica:oo::oo:
iza ale zarąbiste fotki a Karolka w tych dżinach superaśna,i jaka duża :-):tak:
kaska Piotrus ale kawaler;-)
kubusiowa jak tam maniciur ,humorek poprawiony????????????:-D

Mam pytanko do was gdzie moge znaleść instrukcje robienia tipsów żelowych krok po kroku kubusiowa a ty robiłaś ? Będe miec lampe tylko zele sobie kupie i juz ale instrukcji nie moge nigdzie znaleźć .żeby zrobić paznokieć dłuższy trzeba nakleić jakiś plastikowy tips :baffled::confused: lub szablon ???Jestem ciemna bo nigdy tego sobie nie zafundowałam;-)

oliwka - kolezanka na moje własne paznokcie nakłada glanc - żel, a tipsy nie nakładam:no:, a instrukcje może w necie znajdziesz, humorek poprawiony chociaz nie był taki zły;-)

iza - fakt Karolcia w tych spodanich rewelka:tak:, a cóż to za malowanko:confused:

Kuba ma drugi ząbek!!!!!!!!:happy: :happy:

to ja chyba tez zmykam do łóżeczka

WITAM! Pierwsza dziś :-D Karolinka dziękuje za komplementy! :-)

Kubusiowa malujemy pokój :tak:
GRATULACJE DLA KUBUSIA!!!!!!!!!!!!!

Czekam na rodziców i jade na targ, na razie!

reklama
gratki dla Kubulka!!!!!!!!!!!!!

Piotrek znów obudził się po drugiej i rządził do czwartej. jaj zrobi to samo dziś w nocy to już do niego nie wstanę - nie mam siły.

u nas słoneczko. zaraz jemy śniadanko i spadamy na spacerek.
miłego dnia

Do góry