reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
doberek w deszczowy ranek!!!!!!!!!!!!

OGROMNIASTE CAŁUSKI DLA KUBUNIA Z OKAZJI UKOŃCZENIA TAK POWAŻNEGO WIEKU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Piotrek rządzi do szóstej i ani myśli usypiać.

Witam, witam!!!!

Kaśka- Piotruś juz taki duży i cała mamusia :-) . I jak napisała Iza-"bardzo ładnie sie brudzi" Gratulacje nowego ząbka!

Kubusiowa- Kubusiowi także gratuluje zębolka. Teraz to już będą wychodzić na wyścigi;-) . No i samych usmiechów z okazji 9 miesięcy!!!!!!!!!!!!! A z remontów to najbardziej lubię jak się kończą :tak: .

Oliwka- no, no no, no....jaka śliczna mamusia. I jakie dłuuuuugie włosy:tak:

Joasia- witam nowa mamusię i zapraszam do pisania

Iza- bardzo dużo dzieci boi sie położyć w wodzie na plecach, nie tylko takie małe, ale też te większe. A Karolinka dodatkowo nie lubi tej pozycji na suchym lądzie. Może stopniowo, bez pośpiechu uda jej się przezwyciężyć opory i będzie pluskać się też na plecach. Szkoda, że nie będzie fotek :-(

A my wczoraj zaliczyliśmy szalony dzień "w rozjazdach" i zaraz po obiedzie pojechaliśmy z moimi rodzicami i teściową do obu moich babć. Martynka była bardzo grzeczna- u tylu cioć i wujków na rękach :-) W ogóle nie płakała i nie była marudna. Wszędzie i do każdego uśmiech na buziaku:tak: I coraz lepiej wychodzi jej pełzanie.:-D

Miłego dnia !:-)

hej witam was rankiem o nie tak rankiem bo juz prawie 9:szok:
KUBUSIU WSZYSTKIEG DOBREGO Z OKAZJI 9 MIESIąCA żYCIA:-)
Mokate
dzieki:zawstydzona/y:to mały pełzaczek z Martynki;-)
kaśka
u as jeszcze nie pada ,narazie świeci słonko :-)a oliwia tez żadzi od6 chyba musza przebic sobie piatala:-Dz Piotrusiem

Ale żeście zaś naprodukowaly. Mój malutki zasnął to mam chwilkę zeby coś napisać :-) A tak szczerze powinnam się też polożyć i przespać ;-) ale jakoś tak w dzień nie potrafię.

Iza - fajnie, ze Karolci się podobalo. Moze faktycznie nie dawać jej na plecka no cięzko powiedzieć. Fajne są te buciki mnie się podobają nr 1 i 7 :-) ;-) :tak:

Kubusiowa - gratulacje dla Kubusia z okazji zębolka i 9 miesięcy :-) ;-) :tak: :-D

Karolinna - to fajnie, że twoi znajomi też bedą mieć dziecko Lenka bedzie miała nowych kolegów do zabawy :-D

Karlam - wierzę ci, że się wystraszyłaś ja na szczęście mialam malo takich sytuacji bo mój malutki codziennie kopał o rożnych porach dnia :-) ;-) :tak: :-D Także nie panikuj od razu ale ważne jest śledzenie ruchów dziecka ;-)

MamaBoo - wyslałam ci na emaila dane mojego Kamilka wraz z adresem ;-)

Prawdopodobnie 05.11 będziemy mieć chrzciny bo u nas w kosciele jest w 1 niedzielę miesiąca a nie chcę czekać na grudzień kiedy już może być mrożno więc chyba lepiej jeszcze w listopadzie ochrzcić ;-) :-) :tak: :-D

Mokatte - ale Martynka już duża ;-)

Asia ty babo - jak fajnie, że dołaczasz do NAS :-) :-) :-) Od razu wiedziałam, ze to Ty !!!! Pisz co u Ciebie szybko ! Ale się cieszę ! Napisz coś więcej os obie dziewczynom - bo ja Cię znam :-) .A skąd to uajwnimy jak będziesz chciała :-D
Witam wszystkie nowe mamusie - ale się Was nagromadziło przez weekend !!!! Nie mówiąc już o postach, które naprodukowałyście ! Nie dam rady wszystkich przeczytać.
Mama Natalki - śliczna córcia !
A u ans weekend minął bardzo przyjemnie - w sobotę była psiapsióła z Zabrza z córcią - Igą. I Oskar był strasznie zafascynowany Igą i jej chodzeiem, więc teraz jak stoi to powoli się chłopak zaczyna puszczać :-) Była wojna o tik taki i w ogóle. Jak mi wyśle zdjecia to od razu wkleję.
W niedzielę była moja mami i pochodziliśmy sobie po farmie na ZHP a potemw domku - obiadek i kawka. Bardzo sympatycznei było.
Rozmawiałam z nią na temat wyajzdu R. i namawia mnie żebym do niego potem dojechała z OZIkiem jesli bedzie taka możliwość... Ale sama nei wiem.....
Kubusiowa - gratulacje dla ząbka !!!!
Iza dla KArolinki to pewnie duże wyzwanie z tym basenem, ale też id obre ćwiczenie - będzie dobrze !
Kaśka76 dla Piotrusia też gartki z okazji zębolka.
U nas póki coc isza - chociaż Oskar coraz częście pochodzi do mnie, birze sobie rękę i ją gryzie. Moze to jakś oznaka ? :-)

Hej!:-)
NAJLEPSZE ŻYCZENIA NA 9 MIESIĘCY DLA KUBUSIA!!!!!!!!

Dziś idziemy do lekarza, trzymajcie kciuki!
Muszę kończyć bo Karolinka głodna, pora na kaszkę, na razie ;-)

hej dziewczyny :-)

wlasnie byla u mnei znajoma z 2 dzieci, Kubusiem 1,5 rocznym i zuzia pol roczna:-) mala mnie chyba zaczarowala bo ciagle mnie trzymala na place i wpatrywala sie we mnie :-) jak tylko odwrocilam glowe to krzyk ;-) fajne te dzieciaki :-) z mezem chcemy dziewczynke wiec muwialam: "Zuzka czaruj czaruj!!" :-) a dzidzi w brzuszku chyba zazdrosne bylo bo kopalo i kopalo hehhee :-)

Kubusiu wszystkiego naj naj !!

reklama
.hej babeczki.

.Wczoraj u teściów spox:tak: dostaliśmy nawet trochę jedzonka więc obiadek na parę dni z głowy:-).

.Witam nową mamuśkę,ile was tu ostatnio przybyło:surprised: aż ciężko się połapać:rolleyes:.

.kubusiowa wielkie gratki dla Kubusia z okazji skonczenia 9 miesięcy no i z okazji pierwszego ząbalka
aiwebs017ld7.gif
!!!!.

iza fajnie ze Karolce się podobało,ja np.też nie lubię kilku stylów pływania na basenie więc każdy ma prawo marudzić jak go zmuszają:laugh2:.

mamaboo no widzę ze kogoś tu do nas ściągnęłaś;-) tylko teraz pilnuj Asi żeby regularnie pisała;-).

baska mnie też się nie chciało spać w dzień chociaż byłam zmęczona,wolałam zrobić coś dla siebie w tym czasie:cool2:

oliwka wyobrażałam sobie ciebie jako blondynkę;-)ale jako brunetka też wyglądasz bomba!!! :cool2:,miała od kogo Oliwka ciągnąć urodę;-)

mokkate Martynka zasmakowała w życiu towarzyskim:-D.

.miłego poniedziałku:tak:.

Do góry