reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
izuniu butki fajne niunia jeszcze nie chodzi to takie moze miec i tak bedzi przykryta ,my mielismy pozycja nr 2 ale nie urzywalismy bo nie dopią sie zameczek .Zreszta teraz tez mam problem z kupnem kozaków:-:)wściekła/y: a jaka tam laseczka:-)ale dzieki za komplmenta
kurcze zapomniałam napisac ze moze Karolinka sie wystraszyła wody ?:-)
witam kolejną nowa mamuńke napewno spotkasz tu swoją koleżankę;-)
kaska wracaj do zdrowia;-)
Dza po tancach odpadł cyprianski:szok::szok::szok:a stawiałam na Liszowska

reklama
hejka:-)

Muszimy sie pochwalić: Kubuś ma ząbek!!!!!!!!!:tak: :-) :tak: :-) :tak:

Dzisiaj byli u nas moi rodzice z moja siostrą z prezencikiem dla Kubusia bo jutro kończy 9 miesiecy i przy okazji "odebrać" nasze mieszkanie po remonciku.
Zmiany wywarły duze wrazenie na nich z czego byłam bardzo dumna:cool2: :happy: . Tylko niestety Kubus nie był w formie do przyjmowania gości i cały czas marudził no ale jest wytłumacznie "wyrznął" sie ząbek:tak:

iza - super ze Karolince sie podobało:-) , moze tylko koncówka nie przypadła jej do gustu:no: jak możecie to pomińcie te pozycje i już:-p bo szkoda rezygnowac z fajnej zabawy:tak: a te buciki na zime to może te wyzsze by sie bardziej sprawdziły (na mj gust nr.1 bezowe lub czerwone )

oliwka - no nareszcie!!:-) wiem z kim gadam:tak: no i jaka czadowa mamuska Oliwki nonono:-) :tak:

GRATULACJE DLA KUBUSIA Z OKAZJI PIERWSZEGO ZĄBKA!!! W końcu się doczekaliście i Kubusiowi buzia zaczęła się uzbrajać :-)

GRATULACJE DLA PIOTRKA Z OKAZJI KOLEJNEGO ZĄBKA!!!!

Joasia witaj! Napisz coś więcej o sobie :-).

Oliwka Karolinka nie boi się wody, tylko nie lubi być na pleckach od razu chce na brzuszek a jak się jej nie pozwala to się denerwuje.

wow Kubuś ma ząbalka GRATULACYJKI;-)
iza to możecie ominąc te pozycje jak Karolcia sie boi:-(
Oliwia jak zasypia strasznie kaszle ,chyba sie rozgrzewa ,daje jej syrop zobaczymy jutro jak nie przejdzie to do lekarza:-(

hej !!!!!

witam nową mamusie !!!!!!!

Kaśka ale masz chłopa ze hohohoho a taki słodziak ze hej !!!!!

Kubusiowa gratulacje zabka

Izka ja bym nie rezygnowała takszybko tym bardziej ze wiekszość czasu jej sie podobało. A z tego co zauważylam jak ja chodziłam na basen to to ze dzieci róznie reagują ! I m oze być tak ze Karolka nasepnym razem całkiem inaczej zareaguje chociaż Liwia tez nie za bardzo lubiła pływac na pleckach !!!

i nie wiem czy coś jeszcze chciałam - Miłej nocki

reklama
Oliwka dużo zdrówka dla Małej!!!

Chyba faktycznie musimy temu instuktorowi powiedzieć że Karolcia nie może na pleckach i to pominiemy. Będziemy inne ćwiczonka wykonywać :happy:
Justynka Karolince się podobało, tylko ona ma problem z tym napięciem mięśniowym :-( no i nie pozwalamy jej na brzuszek, a ona tak bardzo chciała i się denerwowała no i juz było po basenie :sick: Ale tak jak napisałam większość czasu było ok i była zadowolona :happy: więc pewnie się jeszcze wybierzemy.

Do góry