reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Kubusiowa witaj już myślałam ze cos sie stało ale przecierz ty masz malowanko,ale jak masz pieknie:-):-):-)Ja lubie takie zakupy robić jakies pierdołki do domku ,sprawia mi to frajde:-Da w ikei to dopiero wybór:szok:jak juz bedzie gotowe to może jakieś fotencje zapodasz co?:-)
A Oliwi już chyba przechodzi, gorączka spadła a katar jeszcze sie utrzymuje:-(

reklama
no hej !!!

a ja mecz ogladałam przy desce do prasowania :-p normalnie zaroślismy juz praniem a Liwia nie miała juz w co sie ubrać wszystko do prasowania !! ale wychodze na prostą :tak:

Karolinka postaram sie wkleic cos no i ze ślubu jeszcze Wam nie pokazywałam zdj !!

tylko nie wiem czy teraz tak samo sie wkleja ?? :nerd:

hej justynka dobrze że wychodzisz na prostą może cześciej bedziesz zaglądać.Czekamy na fotki Liwki, jaka pannica z niej i ze ślubu oczywiście
Wkleja sie tak samo.
;-)

mg0500ua4.jpg

Karolinka właśnie wcina Flipsy :-) :-D

Kubusiowa ale będziesz mieć pięknie w domku:tak:
A Karolci też już nóżki nieźle wystają z fotelika ale na takie doroślejsze to musimy poczekać aż zacznie ładnie sama siedzieć :sorry2: .

Justyna koniecznie powklejaj foteczki, Liwii i z wesela!

Oliwka ponoć cielęcinka najlepsza ;-) :tak:

Kończę bo moja Żabka płacze, trzeba by na spacerek mały iść, a potem ok. 14 obiadek i dalej na spacerek :tak:
Do wieczorka!

ok udało sie no to dalej

taki mam bukiecik dla cioci
mg0642eb6.jpg

zaraz złoże życzenia albo juz idę
mg0644az9.jpg

co Wy tam macie ????

mg0821qp3.jpg

wujek "zajmuje" sie dzieckiem
mg0728cf4.jpg

Kaśka76 ja stawiałam 3:0 .... dla Portugalii :-) .
Kubusiowa fotki dostałam - bardzoładny kolor, ale mi się osobiście też bardziej podobasz w blond. :-)
Justynko nie widzę fotek :-( . Mam prośbę - jak będziesz następnym razem coś wklejała to na dole jest opcja: zarządzaj załacznikami - tam mozesz bez problemu załaczyć fotki. Nie żebym Ci anrzucała, ale z chęcią zoabzcyłambym zdjęcia ;-)
Boże jak tam gorąco ! Pzred chwilą musiałąm jechać na Jagiellońską z wywiadem i myślałam, że zjadę tak mic iepło było. Dzisiaj obowiązkowy spacerek będzie :-)

reklama
wow ale Liwka panienka naprawde dawno jej zdięć nie widziałam i te włoski:-)piękna.
Imłoda para też ślicznie razem wyglądali ,ładna kiecka:tak:Twoja siostra podobna do ciebia jak patrzy na duł na tym zdięciu.
Te zdięcie z wózkiem to na weselu ? ładnie wyszłaś ;-)
A ta restauracja to może jak sie jedzie na Raciburz ,bo byłam w podobnej ,też tam był hotel:-)
iza też słyszałam ze cielecina najlepsza a Oliwia zajada sie właśnie poróweczkami cielęcymi ,uwielbia je z keczupem:-)

Do góry