reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
shinue ja tylko rodziłam w wodziu a ty skąd jesteś??????????napisz coś o sobie jak chcesz to ci moge napisac co i jak odnośnie szpitala.

reklama
Cześć Oliwka . Dawno tam bawiłaś bo chciałam zapytać oporód rodzinny . Mnie prowadzi dr. Łaska a od niej wyciąknąć jakieś konkrety to sztuka .
Interesuje mnie co musi mieć do ubrania tatuś . Podobno są jakieś wymagania .

Witam witam!
Nie dawno wróciłam z Karolinką ze spacerku, byłyśmy w parku i "na konikach" na karmi :-p to taka knajpka którą czasem odwiedzamy "Galop" się nazywa :-D
Karolinka była śpiąca i dałam ją do łóżeczka i zasnęła przed chwilą, ale pewnie na kąpiel się obudzi :tak: a jak nie to trudno, zrobimy jej dzień dziecka :-D
W niedzielę idziemy na basen i jestem strasznie ciekawa jej reakcji na taką ilość wody, mam nadzieję że jej się spodoba :dry:

MamaBoo też trzymam kciuki za pozytywne rozstrzygnięcie tej sprawy!

Oliwka dużo zdrówka dla Twojej córci!!! Buziaki od ciotki Izy i Karolinki :tak:

Mokkate gratulacje dla Martynki pierwszego podpełznięcia w przód!!! Ja ostatnio dałam Karolcię tak na próbę na brzuszek żeby sprawdzić czy widać u niej jakieś oznaki raczkowania,ale póki co tylko w tył się przesuwa :-D Może jak byłaby dłużej tak pozostawiona to coś by ruszyła:confused:, 16 października idziemy do ortopedy ciekawe co powie odnośnie tego napięcia mięśniowego, może już jest lepiej :confused: .

A jeśli chodzi o jedzonko to jakoś się nie boje, moze dlatego że Karolinka jest totalnie bezproblemowym dzieckiem nigdy nie miała kolki, biegunki, nie była na nic uczulona itp podobnych spraw (i oby nie miała - odpukać!) Ma już pół roczku i myślę że może już próbować wszystkiego :tak: oczywiście z pewnymi wyjątkami no i wszystko w umiarze. Pewnie teraz jak coś napisze to wiele z Was się oburzy :szok: ale Karolcia już nawet spróbowała czekoladki (lizała pierniczka i michałka) i ciasteczek be be :-) Oczywiście podkreślam SPRÓBOWAŁA I i myślę że nie ma w tym nic złego.
W pełni zgadzam się z Oliwką :tak:
Moja mama twierdzi że dlatego że dzieciom nie daje się wiele rzeczy to potem mają różne uczulenia, nie powiem że się z nią zgadzam, mam raczej neutralny stosunek do jej wypowiedzi, ale może coś w tym jest :sorry2: .

Witam,

Nie bede juz stekac, ze nie wyrabiam z czytaniem, bo to juz chyba rutyna. Moge zajzec tu tylko wieczorekim, a w tedy juz ze 4 -6 stron postow:szok:

Czarnulka jak juz pisalam, Wiki jest mlodziutka i jej mlode kosci, ktore nie sa juz tak zwapniale jak nasze ;-) napewno sobie poradza i juz za niedlugo zapomnicie o sprawie.

Kasia no to chyba o raczkowaniu i chodzeniu juz wiesz wszystko... Dodam tylko, ze niektore dzieciaki raczkuja do tylu :-) Moj siostrzeniec byl w tym mistrzem, a raczkowania do przodu nie umial pojac chyba do drugiego roku zycia.

U nas wszystko po staremu. Sonia tylko przez ostatnie 3 dni bardzo sie skumpowala z 6-letnim chlopakiem. Potrafia sie bawic razem przez nasz caly pobyt w parku i na nic nie zwracaja uwagi. Chlopak super pilnuje Sonie, pomaga jej sie bujac, zjezdac na zjezdalni, chodzic na drabinki... Biegaja, bawia sie pilka.... Normalnie jak super brat z siostra. Wszystkie matki, lacznie ze mna i mama chlopaka sa pod wrazeniem... :shocked2:

Pozdrawiam,

shinue co do ubrania dla taty to oni dają taki "kostium doktorka" właśnie mój mąż taki miał ale pytają sie czy tata ma coś swojego łącznie z klapkami tzn wszystko musi mieć na zmiane. Ja chodziłam do dr,Frymer;-)
Teraz zrobię łużeczko i zajrze później jak położe spac małą i oczywiście po serialku

:-D

.no no 2-0:szok:.

iza i jak? karolka obudziła się na kąpanko?;-)hm,czyli wg twojej mamy Lenka dostała skazy białkowej w drugim miesiącu życia bo nie dałam jej wczesniej czekolady,sosu itp:baffled::confused:

kaśka76
niemożliwe ............. nasi prowadzą - ale to pewnie dlatego, że ślubny Karolki jest na meczu :tak: :-D
:rofl::-D:rofl::-D

sandros a moze on startuje do Sonii:confused::-),miej na nich oko;-)szkoda że tak rzadko tu bywasz:-(A jak praca:confused:

oliwka
a jaki dziś serial:confused:chociaz już pewnie po;-)

.Trzymam kciuki dalej na naszymi chłopakami;-).

Miłego wieczorku!.

reklama
Do góry