reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Ja właśnie piję kawusię :-) mniam :tak:
A jeśli chodzi o raczkowanie to czytałam że dzieci różnie to robią i chyba właśnie takie przesuwanie na pupci jest rodzajem raczkowania :-D Nie ważne jak, ważne by posuwać się do przodu :-D (gdzieś to czytałam ale za chiny nie mogę znaleźć :cool2: )

MamaBoo no niestety ludzie się zmieniają, ja też to mojemu R zarzucam, a on twierdzi że ja również się zmieniłam i pewnie ma racje :sorry2:

reklama
moja siostra to wlasnie na nodze pod pupa sie przesuwala i to tak bardzo dlugo ;-) potem od razu wstala :-) pewnie przy tym "raczkowaniu" niezle miala starte ubrania na jednej nodze :-D :-D :-D

Witamy cioteczki:-)

Dawno mnie nie było musze troche nadrobić:tak:Oliwia katar gorączka osłabiona ,załatwiła sie tak przez tą pogode ,bo raz tak później tak marudzi troche ,teraz śpi to nadrabiam.;-)
ewcik pazurki super,bucia też ,my na jesień mamy jeszcze z wiosny tak że nie kupuje;-)dziekujemy za komplementa :-)już tyle zrobiłam rezerwacji ale bedzie miała w czym wybierac:-D:-D:-Da taka róznica wieku to żadna:-Da my to mieszkamy w Wodziu nie w rybniku chyba że do drugiej Oliwki;-)
karolina zdiecie wkleje jak bede mieć jakieś godne uwagi :-Dbo ja jakoś nie lubie sie fotografować:-DLenka jak ślicznie je pełen podziw a widze macie taki zestaw do karmienia zielony jak my:-)fajny jest szczególnie teńśliniak;-) Te plastry są okropne a ból:szok: i zostawiają ślady ,zostane jednak przy maszynce, bo aż tak sadystyczna to ja niejestem:-D
Mariola jak wrażenia ze szpitala ,dziś miałaś oglądać sale:-)
mokate GRATULACJONY DLA MARTYNKI
czarnulko jak mi przykro z powodu rączki :-(Wikuni ale napewno bedzie dobrze a ten aparat to nie wygląda na wygodny:szok: ,biedactwo Wikunia .Miesiąc to długo jak ona to wytrzyma:-(
iza pewnie ze to jej nie zaszkodzi takie jedzonko ,trzeba przyzwyczajać a ona ma już skonczone pół roczku :tak:
mandarynka jak dzieci sie rodzą niektóre to mają nad noskiem taką fałdke ,kreseczke czy jak tam sie zwie chyba juz wiesz ;-)Jak po dzisiejszej wizycie na usg a z tobie sie poprawiło?Slicznie wyglada mała w tych sukienusiach:-)
kaska moja oliwia wcale nie raczkowała tylko jak posadziłam ja na podłodze to siedziała a potem złapała sie nogi od stolika i wstała na nogi;-)
shinue witaj ja jestem z Wodzisławia a ty skąd jesteś?
Ale mi to zajeło te czytanie i pisanie ,musze czesciej zaglądać bo nie lubie długich postów pisać;-)

Mandarynka ale gapa ze mnie witaj !!! ja często bywam w Rybniku !!! śliczna córcia !! a z tym hlustającym ulewaniem to robiłas badanie moczu i posiew ????

Shinue ja jestem z Pszowa a Ty ?? jest tu jeszcze pare dziewczyn z tych okolic !!

Karolinna no napatrzeć na tą Lenke sie nie idzie !!!!!

Iza :-)

kurde ide robic dalej

Dziękujemy za gratulacje!!!:happy2:

Karolina- no super, super, super....:-D szczególnie free style:-)

Kaśka- jestem w szoku, że Piotrusiowi ułamał się ząbek :szok: :szok: :szok: .
Nie każde dziecko raczkuje (Daria jest tego żywym przykładem), ale według najnowszych koncepcji pedagogicznych- dobrze, żeby to robiło.:-)
Mam nadzieję, ze Martynka będzie- dziś udało jej sie podpełznąć w przód z czego się baaaaaaardzo cieszę..:tak: :tak: :tak:

Iza- podziwiam Cię, że dajesz małej tak wcześnie dorosłe jedzenie, ja bym się jednak bała.:szok:
Hasło, ze kiedys inaczej wychowywano dzieci do mnie nie przemawia. Na przykład za czasów mojej mamy karmienie piersią było niedobre, a dziś jest na szczęście inaczej.:-)

Muszę uciekać, bo mała coś kwęczy- już się jej leżenie nie podoba:-)

Karolka: ale Lencia wcina śłicznie. Piotrkowi się podobało strasznie, ale nie podobal mu się powrót, bo musiał siedzieć w foteliku. zresztą i droga do Rzeszowa była masakrystyczna - 160km pokonaliśmy w 5,5godziny. od Wieliczki był jeden wielki korek.

mamaboo mam nadzieję ze ta nieprzyjemna sprawa rozwiąże się po twojej myśli!:oo2:

oliwka :rofl2:wiedziałam ze to musiało cię mocno boleć:wink: i że to taka ściema ze da się wytzrymać:-p;-)wiem po sobie:-D

karlam no właśnie Lena ma jedną nogę zawsze bardziej brudną po tym raczkowaniu niż drugą:rofl: ale już teraz na szczęście coraz częściej chodzi wiec mam nadzieję ze problem z dopieraniem się skończy:-)

shinue witaj,jak widzisz jest tu dużo dziewczyn z twoich okolic więc zapraszam do pisania i czytania:tak:

iza
no tak,trza się spotkać:tak:dobrze ze Karolci nic nie jest po sosiku,tylko uważajcie bo to jest tuczące:rolleyes::wink:.Na mecz nie jadę bo nie wiedziałam ze Lenka tak dobrze zniesie moja nieobecnosć:eek: no i juz nie było biletów żeby siedzieć przy P.:baffled:.

justynka moze by tak jakieś nowe fotki Liwii na naszym wątku wkleić:confused:

Własnie gotuję buraczki do obiadku,ziemniaczki juz obrane i tylko sosik przygotować:-).

.Dziękujemy za gratki dla Lenki ze tak ładnie je.:-D

mokkate super ze Martynka już podpełza:cool2:

kaśka76 kurcze,no to faktycznie długo jechaliscie:szok: nie dziwię się Piotruś że się wkurzał na te zatory na drodze;-).

.Miłego popołudnia!.

reklama
Cześć . Cieszę Się że Trafiłam Na To Forum . Można Sie Tu Dowiedzieć Kupy Ciekawych Rzeczy I Poradzić Się Innych "ciężarówek" I Mamuś .
W Tej Chwili Oczekuje Przyjścia Na świat Mojeko Pierwszego Potomka Nieznanej Płci (lepiej Pużno Niż Wcale ) . Mam Termin Na 15 Listopada . Będe Rodzić W Wodziu . Czy Któraś Z Was Ma Jakieś Doświadczenia Z Tym Szpitalem ?

Do góry