Witajcie
Ale musze nadgonic
, Kmp sie nam psuje a na nowy nie stac
.
Jak tam zdrowko ? Brzuszki rosna , mamusie tyz
. Do porodu coraz blizej .. bedziem pic ;D, pepkowe ;D. Zartowalam oczywiscie z tym oblewaniem , ale bedziemy sie cieszyc razem z wami tzn Sandros , Trysia i ja .Olgap ;D ;D siary ci nie ubedzie tylko gorzej z piersiami , nie mecz ich tak one i tak beda biedne ;D . Niestety pierwsza ciaze mozna przenosic , ja uprosilam lelearke zeby mnie wziela na prowokacje tydzien po terminie a chciala zeby jeszcze chodzila
. Ale poniewaz faktycznie wygladalam jak smok i pod koniec juz nie umialam wejsc na 4 pietro ( stare budownictwo) a krzyze myslalam ze mi pekna ,w koncu sie zlitowala nade mna :
W piatek poszlam do szpitala a w srode juz bylam w domciu z malusziem .
Sandros juz myslalam ze to tylko moj Oliverek taki ma charakterek ( ale sie zrymowalo ;D) Kiedy tak o byle co plakal myslalam ze taki juz bedzie , a ludzie mnie wkurzali , ci ktorzy mnie znali patrzyli z politowaniem , wszystkim tlumaczylam o co placze , usprawiedliwialam go . Ty tez tak mialas? Cale szczescie ze to juz za nami
MMM ta ksiazka Tracy Hogg jest rewelka . Nauczylam sama mojego maluszka spac przy cycku ,bo jw plakal i plakal prawie w ogole nie spal. I tak do 6 m-cy .Zrobilam ogromny blad az w koncu weszlam tu na watek o problemach z zasypianiem .
dzis Oliverek sam spi w pokoju , w swoim lozeczku 3x dziennie i cala noc. Nie popelniajcie tego bledu co ja , potem jest naprawde ciezko
Ok ide sie zrobic na bostwo i na spacerek z malym ;D
A witam nst brzuchaczka :* zarkne tu pozniej pa .