reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Karolinko wielgachne caluski dla was :*:*:*:*:
No malenstwo slodziutkie az milo popatrzec ;) Za pare miesiecy bedziesz mowic ze to juz przeszlosc i kiedy to bylo ;D
Dziekuje za uznanie , ciesze sie ze moge w jakis sposob pomoc , jestem bardzo bardzo szczeliwa;) Rozmiarow 56 ( to najmniejsze) nie kupujcie wiele , lepiej wieksze bo lepiej sie ubiera maluszka , tym bardziej ze rece sie trzesa ;D ;D. Przynajmniej sie nie bedziecie bac ze mozecie zrobic krzywde maluszkowi.
mmm az sama jestem w szoku , to juz jest kawaler na wydaniu ;D , Karola szykuj mala bedziem swatac ;) ;D
Zawadiacki usmieszek to on ma i juz podrywa , lasek nie idzie odpedzic od wozka hahahah, i te figlarne oczy ...hmmm bedzie lobuz juz ja to wiem ;)
Czekamy na dalsze zdjecia olgap nie obijaj sie dawaj fotki ;) mmm ty tez baloniku , LILITH nie bede sie powtarzac ciezarowko ;D, mmegi gdzie wizytowka ze zdjeciem :* Ok nie mecze was :D odpoczywajcie mamusie , poki mozecie. Karolka jakby co jestem ;) papatki

reklama
Cześć Mamusie!!!!!!

Aga: ale Wam synuś udał- ten uśmieszek i te oczka, odkładaj kasę już na weselicho hihnihi. Kochaniutki chłopak musi być.

Karolinna: Śliczne zdjątka córci. Jeszcze raz gratulacje.
Mam pytanko gdzie zlokalizowałaś w Katowicach sklep z odzieżą ciążówą?

aga77 mój mąż popatrzył na zdjątko Olivierka i poweidział że swtatać jak najbardziej ;D nawet będą z tego samego rocznika :)

kaśka 76 sklep jest na 3 maja,naprzeciw estakady jest na tej ulicy jubiler i zaraz powienien być ten sklep z ciążowymi rzeczami,w bramie.Ta babka co tak sprzedaje jest bardzo miła i ogólnie latają koło Ciebie :)

To są zdjątka naszego Szczęścia z sobotniego usg. Nie są najlepszej jakości, bo nie posiadamy skanera.

Dzidzia w całej swej okazałości (nogi jak zwykle są schowane pod pupą)
10007342xt.jpg

I chyba ulubiona czynność Dzidzi - ssanie kciuka. Podczas usg widzieliśmy to kilkukrotnie.
10007246xt.jpg

wspaniale te zdjecia waszych pociech :)
ja dzis dostalam do reki pierwsze :) sliczna 5 mm fasolka:)
niestety nie mam mozliwosci umieszczenia tu zdjecia, ale jak tylko bede mogla to zamieszcze:)
serdecznie was pozdrwiam, zajrze tu jeszcze :)

mmegi a to fasolka byla czy pecherzyk ciazowy? chyba fasolka...slodka...i serducho widzialas?
a czemu ja nie widzialam...:(:( jej ale sie zmartwilam...
A juz myslalam ze Karolinna mnie uspokoila...ale wsumie skoro ona jeszcze nie widziala jak mialo 6mm to musi byc dobrze...i zobacze pozniej :)

No wlasnie nie wiedzialm ekranu bo tak jakos niefortunnie sie obrocilam, ale moj marcin widzial, z tym ze pani gin powiedziala ze serduszko juz jest i bije, ale niestety marcin jeszcze nic nie widzial oprocz pecherzyka z fasolka :)co i tak go bardzo ucieszyło :)
Jest przeszczesliwym tatusiem ;D pani gin powiedziala ze juz za 2 tygodnie bedzie wszystko dokladnie widac, wiec nie masz sie co martwic, :)

czyli w 9 tygodniu bedzie pieknie i ladnie widac? to dobrze i oby bylo!!!:):) a mnie jeszcze bylo widac pecherzyk zolciowy czy cos...wkazdym razie gin powiedzial ze to bardzo dobrze rokuje tak mlodej ciazy :):)

reklama
No widzisz, wiec nie masz sie czym martwic :) mnie powiedziala ze juz za 2 tygodnie moze byc widac, a raczej na pewno bedzie widac juz raczki i nozki i wszystko, taki miniaturowy dzidzia :)malutki czlowieczek bedzie widoczny :)trzymam ja za slowo, bo w pecherzyku narazie mam fasolke a chcialabym juz widziec te nozki i raczki :)

Do góry