reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Karolinko wielgachne caluski dla was :*:*:*:*:
No malenstwo slodziutkie az milo popatrzec ;) Za pare miesiecy bedziesz mowic ze to juz przeszlosc i kiedy to bylo ;D
Dziekuje za uznanie , ciesze sie ze moge w jakis sposob pomoc , jestem bardzo bardzo szczeliwa;) Rozmiarow 56 ( to najmniejsze) nie kupujcie wiele , lepiej wieksze bo lepiej sie ubiera maluszka , tym bardziej ze rece sie trzesa ;D ;D. Przynajmniej sie nie bedziecie bac ze mozecie zrobic krzywde maluszkowi.
mmm az sama jestem w szoku , to juz jest kawaler na wydaniu ;D , Karola szykuj mala bedziem swatac ;) ;D
Zawadiacki usmieszek to on ma i juz podrywa , lasek nie idzie odpedzic od wozka hahahah, i te figlarne oczy ...hmmm bedzie lobuz juz ja to wiem ;)
Czekamy na dalsze zdjecia olgap nie obijaj sie dawaj fotki ;) mmm ty tez baloniku , LILITH nie bede sie powtarzac ciezarowko ;D, mmegi gdzie wizytowka ze zdjeciem :* Ok nie mecze was :D odpoczywajcie mamusie , poki mozecie. Karolka jakby co jestem ;) papatki

reklama
Cześć Mamusie!!!!!!

Aga: ale Wam synuś udał- ten uśmieszek i te oczka, odkładaj kasę już na weselicho hihnihi. Kochaniutki chłopak musi być.

Karolinna: Śliczne zdjątka córci. Jeszcze raz gratulacje.
Mam pytanko gdzie zlokalizowałaś w Katowicach sklep z odzieżą ciążówą?

aga77 mój mąż popatrzył na zdjątko Olivierka i poweidział że swtatać jak najbardziej ;D nawet będą z tego samego rocznika :)

kaśka 76 sklep jest na 3 maja,naprzeciw estakady jest na tej ulicy jubiler i zaraz powienien być ten sklep z ciążowymi rzeczami,w bramie.Ta babka co tak sprzedaje jest bardzo miła i ogólnie latają koło Ciebie :)

To są zdjątka naszego Szczęścia z sobotniego usg. Nie są najlepszej jakości, bo nie posiadamy skanera.

Dzidzia w całej swej okazałości (nogi jak zwykle są schowane pod pupą)
10007342xt.jpg

I chyba ulubiona czynność Dzidzi - ssanie kciuka. Podczas usg widzieliśmy to kilkukrotnie.
10007246xt.jpg

wspaniale te zdjecia waszych pociech :)
ja dzis dostalam do reki pierwsze :) sliczna 5 mm fasolka:)
niestety nie mam mozliwosci umieszczenia tu zdjecia, ale jak tylko bede mogla to zamieszcze:)
serdecznie was pozdrwiam, zajrze tu jeszcze :)

mmegi a to fasolka byla czy pecherzyk ciazowy? chyba fasolka...slodka...i serducho widzialas?
a czemu ja nie widzialam...:(:( jej ale sie zmartwilam...
A juz myslalam ze Karolinna mnie uspokoila...ale wsumie skoro ona jeszcze nie widziala jak mialo 6mm to musi byc dobrze...i zobacze pozniej :)

No wlasnie nie wiedzialm ekranu bo tak jakos niefortunnie sie obrocilam, ale moj marcin widzial, z tym ze pani gin powiedziala ze serduszko juz jest i bije, ale niestety marcin jeszcze nic nie widzial oprocz pecherzyka z fasolka :)co i tak go bardzo ucieszyło :)
Jest przeszczesliwym tatusiem ;D pani gin powiedziala ze juz za 2 tygodnie bedzie wszystko dokladnie widac, wiec nie masz sie co martwic, :)

czyli w 9 tygodniu bedzie pieknie i ladnie widac? to dobrze i oby bylo!!!:):) a mnie jeszcze bylo widac pecherzyk zolciowy czy cos...wkazdym razie gin powiedzial ze to bardzo dobrze rokuje tak mlodej ciazy :):)

reklama
No widzisz, wiec nie masz sie czym martwic :) mnie powiedziala ze juz za 2 tygodnie moze byc widac, a raczej na pewno bedzie widac juz raczki i nozki i wszystko, taki miniaturowy dzidzia :)malutki czlowieczek bedzie widoczny :)trzymam ja za slowo, bo w pecherzyku narazie mam fasolke a chcialabym juz widziec te nozki i raczki :)

Do góry