reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
justynka to ja sie juz nie dziwię że schudłaś więcej niż ważyłaś przed ciążą i to nie przez karmienie piersią ;)

frezja tylko koniecznie pochwal się co kupiliście! faktycznie z marudzacym dzieckiem cięęężko się robi zakupy :D ;)

dziś kupiłam śliczną chusteczkę na główkę dla Leny i zaraz idę po jeszcze jedną :) fajny sklepik i to całkiem niedaleko mnie :D ale byłam wcześniej gapa :p

reklama
hej!
ja już wiem na 100% ze w sobote mnie nie bedzie :(
sorki ze tylko tyle, ale musze leciec
Pa

Karolka: pisz od razu gdzie ten sklep. śliczna sukienka i kapelusik na zdjęciu.

a ja dalej zakatarzona i zakichana. Piotrek ma wstrzymane wszystkie szczepienia do odwołania. waży 4680g. obwód główki 40,5cm, a w klacie ma 39cm bysiiorek mój kochany. długości już nie spamiętałam.

kaśka76 pisze:
Karolka: pisz od razu gdzie ten sklep. śliczna sukienka i kapelusik na zdjęciu.

Koniecznie napisz gdzie kupiłas sukienkę na chrzciny- przecudna!
Ja tez szukam, bo chrzcimy 4 czerwca- to juz niedługo :D

Z sobotą nie jestem pewna, ale robię wszystko, aby się na godzinkę urwać :)

Karolinna - śliczny strój ma Lenka :) Prawdziwa mała dama :)

Frezja - gratuluję ząbka :)

Mam dziewczyny pytanie:Czy można jeść jak się karmi piersią groszek zielony w puszce? I co zrobić żeby mleka bylo więcej (oprócz picia ogromnych ilości wody, herbatek na pokarm itp.) Słyszałyście o piwie Karmi? Podobno wpływa na pokarm.

Wklejam dzisiejsze foto Karolinki w nowej czapeczce i śpiszkach :)

sukienka do chrztu jest pożyczona od znajomych,ale mogę się spytać gdzie ją kupili :) mnie też sie podoba :)

mokkate i jak przygotowania do zielonej szkoły Darii? będziecie pewnie z Martynką tęsknić :)

kaśka76 życzę duzo zdrowia :)

iza1 dzięki za komplement :D :-* a raczej Lenka dziękuje :) Karolcia ma super ciuszek :) a jak błogo jej się w nim śpi :D można spokojnie pić karmi,nieraz sobie kupię :) a raczej mój mąż :) tylko wcześniej otwórz piwo żeby się wygazowało bo inaczej Karolcia moze potem mieć gazy ::) a zy wpływa na laktację...nie za wadzi Ci spróbować ;)

dobranoc laseczki O0

hej hej !!!!

Iza ja duzo piłam ale naprawdę duzo, poza tym drożdzówki jadła bo podobno to też wpływa dobrze na laktacje, karmi piłam bo lubie :) No ale najbardziej pobudzało mi laktacje przystawianie Liwii do piersi, teraz juz mniej karmie i czasem jak Liwcior nie chce nic jeść to cały dzien daje jej cyca to pod wieczór mam taki napływ ze szok !! A groszek ja jadłam i ok !! Czasem jak zjadłam cos podejrzanego i bałam sie ze Liwcie bedzie brzusio bolał to dawałam jej kropelki Sab simplex na kolke i było ok !!!

karolinna, Twoja coruchna przeslicznie wyglada w tej sukieneczce - i te boste stopki - cudo

iza1 - przystawiaj jak najszesciej i jak najbardziej pozytywnie mysl o karmieniu piersia, przypadkiem nie mysla ze masz malo pokarmu, bo to wszystko glownie w glowie siedzi ;) ;) ;) karmi jest OK moze pomoc ale ja musialam odgazowywac jak je pilam bo maly ma kolki a gazowane napoje w tym wypadku nie sa wskazane :(

reklama
witam w ten piękny słoneczny poranek! O0

izka-mummy dzięki :-* a co do kolek to Twoje maleństwo dalej je ma ?

przypominam o spotkaniu! ja będę na pewno i mam nadzieję ze nie tylko ja przyjdę ;)

dzisiaj 14.30 park kosciuszki ,wieża spadochronowa.

Do góry