reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam po Świętach !!!!!!

Tak sie objadłam ze chyba mnie rozsadzi !!!!!!!!!

Kasia całuski dla Bartusia !!! Trzymajcie sie dzielnie !!!

Iza próbuj i nie trac wiary i siły a pewnie mała zaskoczy!! No i moze faktycznie troszke odciągnij mleczka na początek, ja przed karmieniem troche masowałam i sutki tez pomasowałam i tak jakby pougniatałam zeby dobrze było jej sie złapać ! A najlepiej to poradz sie w poradni laktacyjnej albo coś ! A jak boisz sie ze mało je to najlepiej zwazyć by ją trzeba było i wtedy zobaczysz czy przybiera itp !! Powodzenia !!

MMM Liwia probowała niekapka cos w tym wieku, ale generalnie to woli normalnie z kubka niz z jakis niekapków albo butli !!

Ja z ZOO odpadam !!!!

reklama
cześć :)
roza.gif

jesli chodzi o zoo to mnie nie będzie ,z powodów które pisałam wcześniej.

mmm
mmm pisze:
no i Lenkę z którą sie skumplował w samochodzie ;)
Lenka dziękuje
icon_cool.gif
:D a siatka może już w maju?

iza1 ja też masowałam piersi przed karmieniem i łatwiej było Lence chwycić i nie mówiąc o tym że mnie też mniej bolała,początki były bolesne
icon_neutral.gif

justynka
ja tez wcinałam aż miło ;D a waga pokazuje 1 kg mniej
clap.jpg
,do wagi sprzed ciąży jeszcze 1 kg :) a kartka świąteczna na której jest Liwcia jest super !
thumbsup.jpg

kasia178 teraz już na pewno musi być dobrze!!!!!!.

kaśka76 biedny piter z tymi kolkami :( buźka dla niego :-*

no i miłego dnia! :-* :-* :-*

Dzięki dziewczyny, wciąż jeszcze mam nadzieje że nauczy się ssać. Dziś w nocy walczyłyśmy ok. pół godziny, ale mała zaczęła później strasznie piszczeć bo była głodna a chyba nic jej nie leciało i dałam jej z kubeczka, bo chyba pobudziłaby wszystkich sąsiadów.

Kasia trzymamy kciuki za Bartusia, na pewno będzie wszystko ok.

hej!
No muszę się pochwalić że za przykładem justyny i jej małej Liwii w niedzielę wybieramy się na basen, już wszystko załatwione! Ale sie cieszę :laugh: :laugh: :laugh:

iza bądź dzielna! Już wszytskie sposoby mi znane zostały tu napisane, w nocy faktycznie jest ciężko jak dziecko płacze, może za dnia pójdzie lepiej :) na pewno :)

kasiu teraz to musi być już dobrze!

karolinnko no to czekam na sygnał do wymarszu ;D :p Grzesiu dziękuje, że Lenka dziękuje ;D no i gratuluję wagi nowej niższej wagi ;) a mnie ostatnio strasznie wyciągnęło to karmienie i wchodzę w spodnie w które cięzko było mi się wbić przed ciążą

justynko pewnie nie napisałam wcześniej, ale kartka świąteczna z Liwią jest niesamowita- macie świetne pomysły!

Idziemy w sobotę na bal :) , Grześ po raz pierwszy zostaje na noc z dziadkami, ciekawe co to będzie ??

MMM no to super że idziecie na basen !!! :)
A ze spodniami to mam to samo musiałam pasek zakupic bo bym na spacerze zgubiła ;D okropnie to karmienie wyciąga .......

Iza nie poddawaj sie ! ja mam podobny problem ale z butlą ona drze sie i musze cycka wywalic a chciałąbym juz na butle przejść to piszczy jak nie wiem !!! A Karolinka ciągła w ogóle na początku czy od początku nie za badzo ?

Dzieki za uznanie dla moich "zdolności" - ciesze sie ze sie kartka podobała !!

mój pierwszy koszyczek !!!
img08469sk.jpg

namierzyłam zajączka ;D
img08492hc.jpg

ja już wróciłam ze spacerku z Lenką , wpłaciłyśmy kasę na wózek-spacerówkę
icon_smile.gif
,zamówiłam na allergo,jest rewelacyjna
icon_smile.gif
,jednym z ogromnych plusów jest to że waży tylko 6 kg
kciuki.gif

mmm gratulacje że w końcu się wybraliście
kciuki.gif
ja chyba muszę sama sobie skopać d... żeby się ruszyć
hihi.gif

iza1 życzę wytrwałości!

Hej dziewczynki :D

No Karola już po spacerku a my właśnie się wybieramy ;) Zazdroszczę wam że już takie chudziny.
jA OSTATNIO SCHUDŁAM 1,5 KILO ALE PO ŚWIĘTACH TO PEWNIE RAZ TYLE MI PRZYBYŁO :(
Nati tu ze mną pisze, już mi zmieniła wielkość czcionki bo ona uwielbia pisać na klawiaturce :laugh:

Pozdraawiamy serdecznie, wpadnę puźniej- sama ;)

frezja ach ,weszcie tu zajrzałaś
harhar.gif
,widzę po suwaczku że wczoraj mieliście rocznicę slubu!!!
balonik.gif
,życzę więc wszystkiego najlepszego o żebyście wytrzymali ze sobą jeszcze 100 lat
guitar.gif
buziaki ogromne frezyjko :-* :-* :-*

hej znow zagladam do was:):)
swieta spedzilismy w domu bo nie chcialam sie nigdzie ruszac...coz juz ledwo co sie ruszam tzn tak puchne:(
Glupio sie przyznac ale duzo sprzatalam hihi bo ostatnio dostalam zastrzyk energi wkoncu po 9 miesiacach:) niestety ciagle wymiotuje ale co tam juz przywyklam!
dzis ide do swojego ginka i mam nadzieje ze powie ze szyjka zaczela sie skracac albo co kolwiek:)
ciesze sie mimo wszystko na to KTG i bardzo dziekuje ze mi napisalyscie:) mam nadzieje ze faktycznie tata moze byc:)

a pow jak to jest z porodem? jak juz tam przybede to mam isc z mezem na izbe przyjec i pow ze rodze i to porod rodzinny? ostatnio zaczelam sie nad tym zastanawiac ze nawet nie wiem gdzie sie udac w tej sytuacji hihi:) Choc pwnie jak mowil Switala doczekam spokojnie wizyty u niego i wtedy sie bedziemy umawiac juz do szpitala:):)
no nic zobaczymy:)

milego dnia wam zycze!!!!

reklama
Do góry