reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Karolinko, ja również czekam niecierpliwie na foto wózka.
My Wielkanoc spędziliśmy u teściów. Było bardzo miło, a Kordian wyjątkowo uroczy i grzeczny. Za to wczoraj był nieznośny do obłędu.

Co do odchudzania...uff, a ja mam tak gigantyczny apetyt.....ponieważ przestaję karmić, trzeba będzie narzucić ograniczenia. :mad: a ja nie chcę!!!!!! ja uwielbiam jeść!!!!! tak jak mój mąż i syn!!!! jesteśmy wielbicielami wszelkiego żarcia.

Nie mogę jakoś wybrać się dziś na spacer, nie chce mi się, bo byłam o świcie w pracy na badaniach okresowych i jestem strasznie senna. Chyba sobie dziś odpuszczę.
Justyna Liwciorek + koszyczek, sama słodycz. Miałabym ochotę wyściskać taką pyzatą dziewczynkę. Cmmmok dla Liwci
wfoteliku63mv.jpg

reklama
no to wklejam fotkę wózka :D ma gratis pokrowiec na nogi i folię przeciwdeszczową :) i to za niewielką cenę :)
citysportret1tz.jpg

olak ale kordian ślicznie wyszedł na tym drugim zdjęciu :o :-*

frezja wiesz że ty i ja ...
przyjaciel.gif
:)

lilith myślę że kogokolwiek zaczepiłabyś na schodach wszpitalu i powiedziała że rodzisz to by Ci pomogli ;D

ale śliczna dziś pogoda :)

miłego wieczoru i dobranoc! :-*

Kasiu, jak się prowadzi ten Wasz wózek? Widziałam takie kilka razy i zastanawiałam się, jak są wyważone, że sie nie przewracają do tyłu. Bardzo ciekawa konstrukcja.

ale mnie głowa boli :mad: :mad: ze spaceru to ledwo wróciłam tak mnie nap.....

Kasia fajne zdj !!!

Ola Kordianek to chyba polubił bardzo swoje krzesełko :)

Karola właśnie podziel sie linkiem :) bo ja też przymiezam sie do czegos lżejszego !!

Ola: dla mnie bosko. jeździmy po piachu,żwirze i lesie. ale prawdziwy test przejdzie wweekend majowy - jedziemy do mojej rodzinki na wieś - tam dopiero są lasy.  ;D tylko nie umiem jeszcze jeździć do tylu z odblokowaaną tylną osią. ale tej zdolności nigdy nie posiądę - jak też nigdy nie zrobię prawa jazdy. to nie dla mnie ;D

trza sięruszyć, bo słońce do d........ zagląda ;D
u mnie śłicznie dziś świeci. tfu tfu - coby podoga był ładna już.
muszę się zebrać i posprzątać trochę, bo dzi przyjeżdża jeden z dwóch moich ulubionych kuzynów z żoną i ciotką. będzie fajnie, szkoda, że mogę pić tylko karmiiii ;D

miłego dnia dziewczynki i dzidziusie

reklama
witajcie.gif

zapodaje linka do wózka :)

kaśka76 czadowy to Ty masz wózek
icon_smile.gif
,pewnie super się prowadzi :) miłego dnia! no i najlepsi są goście których się lubi :D ;)

justyna mam nadzieję ze głowa dzisiaj już nie boli ::) :)

iza1 ale maleństwo z Karolinki a dopiero Lenka była taka tyci tyci :D

miłego dnia w tak piękną pogodę
zwarowalem.jpg
;)

Do góry