reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witajcie!
Pamiętacie mnie jeszcze??? Mieliśmy troszke problemów ze zdrówkiem Mateuszka (za dużo leukocytów w moczu, no i znowu te diabelskie wysypki), ale juz jest prawie ok. Nawet sobie nie wyobrażacie ile nas to kosztowało nerwów. We wtorek mamy kolejne badanie moczu - takie po odstawieniu leków, bo wczoraj wzięliśmy ostatnią dawkę.

Zaraz się zabieram za czytanie Waszych postów. Poza tym to Mały jest strasznie marudny - idzie mu juz drugi zębolek :). Mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze - ale zaraz sie wszystkiego dowiem (jak poczytam zaległości).

Buziaczki dla Was i Waszych Aniołków.

reklama
Witam,

Pogoda fantastyczna. Wybralysmy sie na dzialke i gdyby nie fakt, ze nie mialam obiadu, to bylm tam chyba jeszcze siedziala.
Sonia obecnie spi - padla, bo troche poszalala, ja zreszta chyba sie tez poloze jak obiad skoncze robic - grabilam liscie i przyznam, ze troche nie to zmeczylo, a gdzie koniec dnia... Jeszcze jeden spacer mnie czeka ::)

zpilka8ba.jpg

rower8le.jpg

traktorek2bs.jpg
wozek5kp.jpg

Pozdrawiam,

sandros fajniutkie zdjęcia :) a ten traktorek wypaśny :D

beatko
oczywiście że Cię pamiętamy :D trochę przeszliście z mateuszkiem :( dobrze że się polepsza :)

kaśka76 i jak po spacerku ?

mokkate współczuję tego wiercenia,oj ja też czasem miałam ochotę wyjść i ochrzanić co poniektórych :p

foteczki śliczniutkie.
Sandros: pojazd to macie niezły ;D
po spacerku bomobowo, tylko Piotrek od razu siedossał do cycka. łaziliśmy trochę ponad dwie godzinki, ale za ciepło go dziś ubrałam.
choliwka - znowu siedziś włączył monitor oddechu. trza mi isć znowu do lekarki.

Witam panie :)

To znowu ja :)

justyna fotki z basenu zarabiste  ;D ;D ;D ;D swietna sprawa cio takie plywanko :) ja jeszce sie nie zdecydowalam wybrac bo jakos nie moge znalezc blisko basenu z woda ozonowana :( no coz moze znajde niedlugo :)

kaśka76 wyrodna matka nie jestes, nawet tak nie mysl, z tym wyjazdem to super sprawa :) O kude ciekawe czemu sie wlaczyl  :o :o :o :o cale szczescie, ze macie ten monitor. Trzymam kciuki, ze wszystko bedzie ok :-*

Kurde spotkanie w zoo fajna sprawa :) a kiedy ??? ??? ??? chetnie bym sie z wami spotkala :)

Kasia178 oby szybko wyzdrowial, bede trzymac kciukasy :)

Beata78 wiem co przechodzisz my tez badamy mocz bo ifekcje mamy :( straszne te choroby i oby szybko sobie poszly :)

sandros fajna dziewczynka i ladnie sie bawi na dworku :)

koreczek83 ladne zdjecia na placu zabaw :) Darunia coraz fajniejsza dziewczynka :D

reklama
Do góry