reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
witajcie laseczki :)

hm,zoo to raczej u mnie odpada bo planowałam z mężem tak w czerwcu dopiero ,jak naprawdę będzie już ciepło :)

jedyne co pociesza w pogodzie to to że weekend ma być bardzo ładny (razem z piątkiem ) :)

miłego dnia :) :-*

reklama
no i spacerek mamy za sobą :) chociaż zimno to jednak jest :p okropny wiatr :p

odebrałam wyniki i na moje oko laika są w porządku :D zobaczymy co powie moja pediatra na wizycie ::) idziemy 12 na szczepienia :p

i w ogóle to w remedium jutro strajk lekarzy ::)

i popijam sobie soczek jabłkowy,pyszotka :angel:

Witam,

Wszyscy skorzystali z odrobiny slonca i na spacerki powychodzili, ze tak pusto?

My juz po spacerku
zdjcie115aa.jpg

A spacerek polaczony z zakupami. Kupilysmy nakaladke na kibelek, bo cos ostatnio przezywala kryzys nocnikowy:
zdjcie234my.jpg
zdjcie213pe.jpg

Karolina ciesze, sie, ze Lena zdrowa.

Pozdrawiam,

Karolina- jaki strajk w Remedium. Nic nie wiem. ???

Sonia śliczna!!!
Daria nie chciała uzywac nakładek, tylko od razu na kibelek..
Ale gdyby może miała taką ładna nakładkę, z taką śliczną kaczuszka, to kto wie? ;) :laugh:

U nas wielkie święto- przed chwilą odpadł kikut pępowiny!!!!!
W drugi miesiąc zycia wejdziemy z normalnym pepkiem. ;D
No prawie normalnym, bo jest jeszcze taki mokrawy na górze.
Czy to normalne? Nie powinien byc suchy?

hej dziewczynki!!!

Mokkate, to gratulacje dla maleńkiej ślicznego pępuszka :) jak Bartulkowi odpadł to też na początku był wilgotny troszkę.

OlaK, ja to znam, my z Bartulem ciągle mamy jakieś "kłopociki", staram się już do tego trochę z humorem podchodzić bo zbiera mi się na załamki czasem.

Lilith, uważaj na siebie i swoją Kruszynę, ale to zleciało, już niedługo będziesz ją miała w ramionach :)

Karolinna, cieszę się, że wyniki ok, mnie czeka posiew na gronkowca u małego i drżę o wyniki :( ale może będzie już ok.

Sandros, Sonia śliczna a nakładka bombowa, i na czasie- z kaczuchą ;) Podtekst polityczny ;D ;D ;D

A my wczoraj byliśmy na pogotowiu, mały miał gorączką 38 stopni, ogólnie był bardzo niespokojny, nie spał ani minuty w ciągu dnia! dobrze, że pojechaliśmy bo okazało się, że ma zapalenie uszka :( dostał antybiotyki w zastrzykach :( bardzo po nich płacze :( ale pomagają mam nadzieję. jak nie jedno to drugie, zawsze coś się przyplącze :( a tak uważalam na jego uszka, podejrzewam że to pozostałość po kąpaniu w szpitalu, pielęgniarki kąpały w chłodnej sali, przeciągi, wiadomo, a on od szpitala był taki niespokojny :( mam nadzieję że jak to wyleczymy to będzie już ok

Pozdrawiam i życzę miłego dnia :)

mokkate jak szłam po wyniki to wisiała kartka na drzwiach ze przyjmują tylko nagłe przypadki :p z okazji odpadnięcia kikuta : ja też się bardzo cieszyłam jak małej odpadł ;D

kasia178 te pielęgniarki w szpitalach traktują dzieciaczki po macoszemu :p duuuużo zdrówka dla małego!!!! na pewno mu się przyda!

*****************************************************************************************************************

sandros, jestem pełna podziwu że taka mała dziewczynka jak Sonia siusia do ubikacji, nakładka jest piękna. Ja lałam w pieluchy do trzeciego roku życia. mam nadzieję że mój syn nie pójdzie w moje ślady

Kasia187 słyszałam że zapalenie uszka bywa od ulewania. W moim szpitalu dzieci kąpali pod kranem, czy w Was też tak było?

mokkate, jak Kordianowi odpadł kikut, to też był wilgotny, ale po dwóch dniach był już tylko suchutki strupek.

ZOO....fajny pomysł, ale ciepło to będzie chyba dopiero w maju, więc ja wracam do pracy i już nie będę mogła sobie organizować takich rozrywek
001jestmismutno8ud.gif

Ale jakby co, to czekam na fotki. W ZOO to musi być ich przynajmniej milion ;)

Kurcze dziewczyny, nie nadazam z czytaniem tyle tego tu produkujecie :) :) :)

mokkate - gratulacje z okazji odpadniecia pepucha :)

A ja juz zwalczylam zapalenie piersi, na szczescie, i oby juz nigdy to swinstwo nie wrocilo!!!!!!

Ja chetnie przylacze sie do spotkania w ZOO, ale kiedy pogoda nam na to pozwoli???

reklama
Witam,

Dziekuje za te pochwaly dla Soni. Z akcentem politycznym... dobre, nie pomyslalam ;)

Mokkate gratulacje z okazji kikutka.

Kasia, a nie moglas byc na sali z Bartkiem? Ja bylam z Sonia na sali i sama ja kapalam, wprawdzie ciepla wode mi przynosily, ale u mnie odwrotnie zawsze za goraca - a kranie tylko zimna leciala.
Po tym zapaleniu napewno zaczniecie spokojnie zyc.

Jutro zapowiadaja caly dzien slonce... No sie Sonia wyszaleje.

Pozdrawiam,

Do góry