reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
a to mieszkanko naszej malej w 35 tc:)

Sandros no tak wlasnie dobrze ze jest takie miejsce i trzeba z tego korzystac! ale np jesli chodzi o te kasy co tez mamy pierwszenstwo to mi jeszcze awanture ludzie robia ... a ja myslalam ze w ciazy ma sie jakies przywileje:(

Karolinna popatrz jak mi brzuszek opadl lekko!! juz nie taka pileczka jak dawniej:(:( tylko taki chlopcowy wrecz hihi :)

Aha Sandros liczac termin majowy to teraz 35 tc a liczac kwietniowy to 36 hihi :):):) i dzis dokladnie miesiac jeszcze choc ja sobie juz rozne rzeczy wymyslam ze to niedlugo i byle pierdolka sie schizuje:(:(

reklama
lilithku znów się powtórzę ale .... masz gigantyczny brzuszek :o ;D i to śliczny gigancik :)

pamiętajcie laseczki,dziś zmieniamy godzinę ! :) dzień będzie dłuższy :)

Lillith,nie mogę się opanować. Gigant!!!
Ale po udach widać że jesteś drobnej budowy i pewnie dlatego brzusiu taki duży.Ja to miałam taki rozlany po całym obwodzie.
Pozdrawiam ma mamusie i życzę udanej soboty, my czekamy na gości

Witam,

No i mama porwala mi Sonie... Tak kichalam i zaczelam kaszlec, ze stwierdzila, ze nie ma co, ucieka z Sonia zanim je pozarazam. Krotsza nocka, ale za to nikt mnie nie bedzie budzil, mam tylko nadzieje, ze ten zapchany nos pozwoli mi pospac ::)

Karolina z ubieraniem wyczujesz, poczatkowo bedziesz sie zastanawiac, sprawdzac czy nie przegrzana, czy nie zmarznieta. Trudno opisac w co ubrac. Obecnie kabinezon ubieram tylko jak idziemy na plac zabaw, juz ciensza czapke ubieram, rekawiczki zadko zakladam... No ale Sonia jest starsza i wiecej sie rusza... Zasada niby jest, ze jedna warstwe wiecej niz my, w to wlicza sie tez kocyk itp.

Lilith, Karola fajnie to ujela, "masz gigantyczny brzuszek i to śliczny gigancik"
A za to z dzieckiem jak przychodze do urzedow, pod dziekanat, to zawsze mi ustepuja ;D Szczegolnie pod dziekanatem ;D

Diablica ja kocham pieski, ale te co szczekaja w ogrodkach, to czasem sa denerwujace....

MMM to juz jest czym grysc ;) Soni tez wychodzily parami, teraz czworeczki u gory ida.... Cale szczescie, ze ta noc nie spedzami one snu z powiek

Uciekam do lozka.

Pozdrawiam,

Dobry wieczór kochane!

Lilith brzuszek śliczny :). Już nie mogę sie doczekać Twojego Maleństwa. Pewnie nie bardziej niż Ty ;).

Karolka ja też mam problem w co czasami ubrać Mateuszka. Nie mogę wyczuć czy może jest mu za ciepło, czy za zimno. Chciałam Cię zapytać, jak sprawuje się wózek, bo mój Mateusz już pomału nie mieści się w to wózkowe nosidło.

Mmm gratuluję kolejnego zębolka. No i trzymam mocno kciuki za jutrzejszą uroczystość.

Sandros życzę zdrówka i mam pytanko: czy Ty prałaś kołdrę łózeczkową (nie chodzi mi o poszewkę, tylko o sam wsad)?? No i jak się sprawiła??

Ja dziś mam piorący dzień. Właśnie kończy mi się prać czwarte pranie. Zaszalałam i wieszam na balkonie. Oj, jak cudnie pachnie. Juz część wyschła i wyprasowana :). Mateuszek już śpi - padł po całym dniu szaleństw, a mało co spał.

Mokkate - dzięki Twoim info, kupilśmy dywanik w Conforamie :). :-*

Miłego wieczorku Mamusie.

Diablica myślałam ze ktos inny robił zdj bo wczesniej takie nieostre mocno były !! a co do psów to częściej bywaj u rodziców to zmienisz zdanie co do szczekania  ;D
dla niewtajemniczonych to my jesteśmy sąsiadami z rodzicami Diablicy a nasz pies to TAAAAKI szczekacz ze szok !! czasem mam ochote go w dupe kopnac  ;)

co do ubierania  to ja na początku tez schizowalam nawet teraz czasem tez ale potem sie wrabiasz  ;D a ja ubieram ją cieplej o jedna rzecz plus kocyk jak zasnie bo ja sie ruszam to mi cieplej a po drugie jak zasnie to chłodniej sie robi i zawsze mam kocyk zeby jeszcze przykryc dodatkowo !

Lilith ALEEEEE BRZUSZEEEEEK !!!! ŁAŁ !!!

MMM  gratulacje ząbka i udanych chrzcin !!

Witam,

Dzis ja pierwsza... To pewnie przez zmiane godziny ;) Tata mnie obudzil, wlasnie z pytaniem - kied ten czas sie zmienia i jak?

Beata ja pralam kolderke, bardzo nie fajnie smierdziala taka nowoascia, chemikaliami... Ja mam taka wieksza kolderke i taka grubsza, niz te tradycyjne kolderki. Jeszcze jak byla mokra, to roztrzepywalam to co jest w srodku, bo troszke sie zbilo. Po wyschnieciu byla jeszcze bardziej "puchowa" :p

Ciepla herbake z cytryna, nowy zapas chusteczek i dalej do wyrka ;D

Pozdrawiam,

reklama
witajcie :)

już 8 rano a na termometzre 6oC :o cieplutko ;)

och,to będę musiała wyczuwać jak ją ubierać ::) muszę zakupić taką materiałową grubszą czapeczkę :)

LILITH pisze:
buuu ale nocka krotsza:(
ale tylko 1 dzień będzie się krócej spało ;)

sandros duuuużo zdrowia życzę! ale masz się fajnie że mama zabiera Ci czasem małą no i widać że choroby mają swoje dobre strony ;) można się wyspać ;)

miłej niedzieli dziewczyny,my po południu idziemy w gości do moich rodziców.

Do góry