reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Hejka!
Diablica śliczny ten Twój synuś :)
Ja dziś drogie koleżanki mam KTG, trzymajcie kciuki żeby wszystko było ok. trochę się boję, żeby czegoś złego nie wykazało. Ale mam nadzieje ze będzie dobrze.
Sandros - kuruj się, życzę szybkiego powrotu do zdrówka (katar to paskudna sprawa)

reklama
hej hej !!
a dziś do bani u nas pogoda i siedze w domu !! Liwutek śpi !!

nocnkowanie idzie pełną parą, dzis kupsztal tez był poki co robi mniej wiecej o tej samej porze - tylko dlaczego o 5.45 !!!!!! :mad: no ale czego sie dla dziecka nie robi !!

Karola mam nadzieje ze kino wypali ja w poniedziłek posiew robie i jak bedzie cos nie tak to musze do lekarki drałować i wtedy dupa zbita z kina !!!

Diablica Olus śliczny, przystojniacha Ci rośnie że hohoho !! a kto zdj robił ?? bo widze ze nie telefonem 8)

Iza trzymam kciuki i Liwia tez !!

Mokatka pytałaś kiedys o śpiwór ja mam taki z owczej wełny i na zime super bo tak w kocach jak jezdziła na początku to co chwila sprawdzałam czy gdzieś jej noga nie wystaje itp ale za chwile bedzie ciepło to nie wiem czy ma sens kupować a na zime to juz córcia bedzie duza panna a teraz w sumie to w gondolce jezdzi i do becika tez sie mieści jeszcze wiec pewnie jest pożądnie zabezpieczona !!

Justyna to jest zdięcie robione moim telefonem wczoraj.... ale już z Przemkiem oglądaliśmy aparaty cyfrowe.... są szanse że niedługo będe miała taki.... to zdięcia będę robic na okrągło.. resztę zdięć prześlę Ci meilem tylko pokopiuję kontakty bo mam świeży system....

Iza1 dzięki za komplement a sami trzymamy kciuki za Twojego dzieciorka....

Sandros szybkiego powrotu do zdrowia

Karolinna ja piekę i gotujęod 9 roku życia .... moja mama ma na tym punkcie chopla... mam z tym związanych parę śmiesznych wspomnień.... jak na przykład babka piaskowa bez jajek.... czy jajecznica bez tłuszczu... itp ;D

bez dwóch zdań :) z gotowaniem i pieczeniem może wiązać się wiele śmiesznych rzeczy :) ostatnio zapomniałabym dodać do ciasta proszku do pieczenia ;) przełożyłam już ciasto patrzę a tu sobie leży nie rozpakowany proszek :D ;)

justynka więc mam nadzieję ze wyniki wyjdą dobre!

iza1 napisz jak po KTG ,dobrze że masz te badanie :) u mnie dzięki temu udało się uratowac moją dzidzię :) i już teraz jest taka duża pannica,3,5 miesiąca ::) szybko zleciało :D

diablica super olo :D

byliśmy już na spacerku,u nas cieplutko i bezwietrzenie ,ale niestety bez słoneczka .

mam ważne pytanko : jaka będzie moda na wiosnę 2006 waszych dzieciaczków ??? bo nie mam pojęcia jak zacząć ubierać moją Lenkę ::) czapkę pewnie wymienię bo za ciepła jak będzie po 15oC ,ale co np.z kaftanikiem ma zimę ? może spodnie ?ale pod to np . rajtuzki ???

Justynko- dziękuję za radę :).
Własnie tak mi się wydawało, że rożek + ewentualnie kocyk (i oczywiście ciepłe ubranko) wystarczą.
W koncu podobno wiosna ;D
Poczekam na jesień i kupię ciepły śpiworek do spacerówki.

Dziś przyjeżdża do mnie moja babcia zobaczyc drugą prawnuczkę.
Już się nie mogę doczekać, bo dawno u mnie nie była.

Mam nadzieję, że Wam wypali wyjazd do kina i zdacie szczegółową relację. :)
Pozdrowienia dla mamuś i całuski dla dzidziolków!!!

hejka!
tak szybciutko tylko napisze ze kino w srode aktualne
grzsiowi wyszedl wczoraj drugi zab
a jutro chrzciny
Buziaki i pozdrowienia

mokkate miłej wizyty prababci :D a prababcia Lenki mieszka raczej daleko,ale jak wypali na lato to może ją odwiedzimy :)

mmm udanych chrzcin!!! i grauluję drugiego ząbala,ale idą mu jak burza 8) :)

koreczek 83 a Ty będziesz w środę w kinie ?

KArolka: ja z ubieraniem też mam problem. nie wiem czy nie przegrzewam Piotrka.

dzis zaszaleliśmy i byliśmy 50 minutek na spacerku. fajnie było, tylko te francowate psy szczekające zza ogrodzeń doprowadzają do szału.

reklama
KAŚKA76 staję w obronie psów.... mają takie samo prawo do szczekania jak Ty do gadania.... ciekawe czy jak przechodziłaś to one pomyślały sobie... "jak ta francowata baba krzywo na nas patrzy".... ;D

Do góry