reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witajcie.

Ja też wszystko nowe piorę, ostatnio kupiłam skarpetusie i fakt faktem przeprałam ale pod bierzącą wodą z mydłem-ale zawsze coś, nie? ;)

A proszku Jelp używałam przez 1 miesiąc teraz używam Viziru tego dla wszystkich i płynu też używam Lenor ;) Na szczęście mała nnie miała uczuleń na niego więc...

Dziś byliśmy na ostatnim-jak na razie szczepieniu i mała spisała się świetnie (chciała tatusiowi udowodnić jaka jest dzielkn i że matka cyganiła że poprzednio tak wrzeszczała ;D )
A swoją drogą ta ja z nią jestem całymi dniami a ona jak zobaczy tatusia to jakby oszalała!! piszczy śmieje się że aż zazdrosna czasem estem ::)

Ogromne gratulacje dla Grzesia, teraz matkę po cycach można kąsać ;D

Jak mąż się wyśpi i mała oczywiście terz :p to jedziemy do Katosów do CC- w koooońcu!!! 8)

reklama
No proszę - tu zakupy, tu nowe fryzury...
teraz już wiem, że nadeszła wiosna ;D

Iza - to my też prawie sąsiadkami jesteśmy :laugh:

:)

Mokkate myśle ze jak będzie cieplej i ja będę już też mieć swoją dzidzie to umówimy się razem z Karolinką na spacerek?
Karolka dzięki!!! (wiesz za co ;))

mokkate i iza1 widzę że wszystkie mieszkamy niedaleko rolnej :D koniecznie spacerki :)

iza1 nie ma za co :)

justyna jeśli chodzi o kino to chętnie tylko jeśli mmm dalej jest chętna mnie podwieźć ::) a co do fryzurki to w środę może zobaczysz :D mojemu piotrkowi się nie podoba :p

lilith chamstwo ludzkie nie zna granic :p

frezja chodzi Ci o ccc na 3 maja? tam już nie ma tego sklepu.Nie wiem bo napisałaś przez 2 cc ::) mniejsza z tym :) życzę udanych zakupów :)

ja po spacerku ,zmęczenie wiosenne daje mi się we znaki ::) miałam wrażenie że jeszcze parę kroków z wózkiem na świeżytm powietrzu i zasnę :p ale prawie 1,5 godz pospacerowaliśmy :)

dziś na zupę brokułowa ::) dziwnie smakuję,dziś będzie miała debiut na naszym stole :) mam nadzieję że mężowi chociaż posmakuje ;) ::) podobno zdrowa :D

Waśnie, czekam na bliższe info odnośnie kina. Idziemy w przyszłym tygodniu na szczepienie(jak ja to uwielbiam) i jakoś to wszystko dopasuję sobie. No i jeszcze teściowa nas nawiedzi w czwartek. Bardzo intensywny tydzień nas czeka
Włoski też muszę chyba odnowić, bo szybko rosną i wypadają nadal garściami, może należy drastycznie obciąć.
Och jak fajnie macie, że mieszkacie blisko, na spacery się umawiacie. Ja nie mam wózkowej koleżanki, a szkoda.

Witam,

Faktycznie macie sie fajnie, ze tak blisko mieszkacie.
Ale ja nazekac nie moge, bo co spacer, to na placu zabaw dwie, trzy mamusie z dzieciaczkami, wiec i Sonia i ja mamy towarzystwo ;D

Lilith, to juz tylko miesiac Ci zostal... Jak to szybko zlecialo. A masz racej, ze krzyczysz by Ci miejsca ustepowali, ja jak dzis z Sonia na rece wsiadlam do autobusu, to tez nikt laskawie nie chcial ustapic, ale miejsce dla matki z dzieckiem jest, wiec biore co mi sie nalezy ;D

Karolina, jakies eksperymenty... U nas brokuly tylko w zapiekankach warzywnych zdaja egzamin.
A mysle, ze Frezji chodzilo o City Center...

Wrocilam ze spaceru szybciej, zerszta nie tylko ja, ale inne matki tez, dzieciaki cale przemoczone... Wszystko fajnie topnieje i niby super, ale place zabaw zamieniaja sie w stawiki posrodku ktorych sa zjezdalnie :(
Odrazu ciepla kapielka i herbatka, mam nadzieje, ze nic jej nie zlapie, bo ja cosik kiepskawo sie czuje - cos mnie lapie :(

Pozdrawiam,

a my wczoraj i dziś odpuściliśy spacery bo jakoś mocno wichał wiaterek. mam nadzieję, że jutro się już wypuścimy. u mnie na osiedlu wózków nie ma na razie. Piotrek chyba pierwszy z tego roku na osiedlu.

hej lasencje :)

olak współczuję szczepienia,my mamy iść 12 kwietnia :( :p

sandroska lubię sobie poeksperymentować z jedzeniem ;) jak mieszkałam z rodzicami to praktycznie nic nie gotowałam ani nie piekłam a teraz... ściągam przepisy i wyszukuję w gazetach ;)
sandros pisze:
ale miejsce dla matki z dzieckiem jest, wiec biore co mi sie nalezy ;D
;D i bardzo dobrze :)

kaśka76 u mnie wczoraj było praktycznie bezwietrznie :) i aż miło się chodziło,bo jak wieje to zwiewam w miarę szybciej do domku :)

miłej soboty :)

Witam,

Ja czuje sie koszmarnie, z nosa mam Niagare... :(
Pogoda tez do kitu, ale moze i dobrze, ma padac, mam nadzieje, ze porzadnie popada i stopi sie caly ten snieg.

Karolina ja tez lubie eksperymentowac z jedzeniem, ale u mnie ogolnie zup to sie nie jada, z zadka, najlepiej w formie jednego dania np. bogracz, zurek itp. Ja to musze gotowac w domu, zreszta bardzo to zawsze lubialam, moja mama jak mialam 13 lat wyjechala do Wloch, tata zawsze w pracy.... Odkrywalam wiec swoje talenty kulinarne ;D

Pozdrawiam,

reklama
Do góry