reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Iza- po dłuuuuugich i ciężkich przemyśleniach kupiliśmy w końcu wózek Implast driver 4xl.
Kolor czerwony. Jak go przetestuję w trenie, dam znać.
A zdjęcia może jutro, bo dziś juz zmykam do łóżka. :)
Dobranoc!!!

reklama
dziewczyny ileście wczoraj napisały :o

a ja się pochwalę :) wiosna nie tylko za oknami ale też w moim samopoczuciu ;) przedwczoraj kupiłam dwie śliczne pary butów wiosennych...po prostu cudeńka :D i byłam wczoraj u fryzjera :) (2 raz w marcu już ::) )

a wczoraj piekłam ciasto i w piętnastej minucie wyłączyli mi prąd na godzinę >:D ale i tak ciasto się udało :D ;)

a mała nie dosć ze zrobiła mi pobudkę przed szóstą (zawsze wstawała o 7 ::) _to budziła się w nocy co 2 godz ::)

justynka
ja przez pierwsze dwa miesiące życia małej strasznie często myłam ręce,albo jak mój mąż był przeziębiony ::) włąśnie tak że były strasznie wyszuszone :p teraz juz nie tak często ;) ale i tak częściej niż przed narodzinami małej!

mokkate ja nie trafiłam na taką rozgadaną położną jak Ty :) a chciałam sie juz dawno spytać :)gdzie chodzisz do pediatry z małą ?

iza1 ładny wózek :) i kocyk też :) a Ty gdzie zapiszesz karolinkę do pediatry?

olak pamiętam jak z pól miesiąca temu moja mała pierwszy raz się zaśmiała...normalnie się pobeczałam ze wzruszenia :-[ ;D

cmokasy :-*

Karolina- jeszcze nie chodzę z Martyną do pediatry, ale zapisałam ją do Remedium.
Mam blisko, bo to zaraz za blokiem. Rejestracja telefoniczna.
Czeka się nie więcej niż 15 minut (chyba, że pani doktor się spóźni)

A Ty gdzie chodzisz z małą. Na Ligotę?

ja też chodzę do remedium ;D mam bliziutko,około 15 min wózkiem ;D ;D chodzę do doktor Michalskiej :D a Ty?

i często spaceruję w tamtych okolicach b mało aut jeździ po tych uliczkach :)

Hej dziewczyny! Wreszcie dorwałam się do kompa bo cały czas był zajęty :(
Jeśli chodzi o pediatrę to nie mam pojęcia gdzie będziemy chodzić, co to jest to remedium? Domyślam się ze przychodnia ale prywatna czy państwowa? Ściślej czy płaci się za wizyty i ile :p Może tak jak Wy też tam bedę chodzić.
Karolinna gratuluję udanych zakupów! :)

karolinna pisze:
ja też chodzę do remedium ;D mam bliziutko,około 15 min wózkiem ;D ;D chodzę do doktor Michalskiej  :D a Ty?

i często spaceruję w tamtych okolicach b mało aut jeździ po tych uliczkach :)

No Karolinko to ten świat jest jednak malutki ;D
Ja też chodzę do dr Michalskiej
Musimy się kiedys umówić na wspólny spacerek:)

Iza - Remedium to praktyka lekarzy rodzinnych na Brynowie, ale mają podpisany kontrakt z NFZ więc za wizyty się nie płaci.
A Ty też jesteś z Brynowa?

hej hej !!
i co z środą - aktualnne ???
bo ja załatwiłam dowóz i odwóz ;D

nie wiem co pisać ;D

ja chyba tez pójde do fryzjera ale chyba sie pofarbuje bo cos bym zmieniła a chce zapuścic jeszcze włosy i nie wiem !!

Karola to czemu tu jeszcze zdj z fryzurą nie ma ???

hej wczoraj bylam w katowicach :) ale pieknie sie wogole zrobilo! zmeczona jak nie wiem bylam! oi 6 zyjechalismy z domu a bylam w bb o 20 :( I wogole jestem oburzona ludzmi! gapili sie na mnie i wogole ryzli zebym im miejsca ustapila w tramwaju!!!! szok!!!!!! normalnie mam dzis straszne jazdy na ludzi :(
Karola no zostalo nie wiele wczoraj polozna mi pow ze mam bardziej liczyc termin z usg niz z Om a z USG wypada mi na 25 kwiecien :):)

reklama
Witajcie dziewczyny!
Ale dzisiaj piekne słoneczko. Znowu pojechaliśmy wózkiem do teściowej. Mateuszek przewietrzony, a mama spóźniona do pracy  ::). Cieszę się, że przed nami weekend. Miłego dzionka Kochane.

Do góry