reklama
dziewczyny ileście wczoraj napisały
a ja się pochwalę wiosna nie tylko za oknami ale też w moim samopoczuciu przedwczoraj kupiłam dwie śliczne pary butów wiosennych...po prostu cudeńka i byłam wczoraj u fryzjera (2 raz w marcu już : )
a wczoraj piekłam ciasto i w piętnastej minucie wyłączyli mi prąd na godzinę > ale i tak ciasto się udało
a mała nie dosć ze zrobiła mi pobudkę przed szóstą (zawsze wstawała o 7 : _to budziła się w nocy co 2 godz :
justynka ja przez pierwsze dwa miesiące życia małej strasznie często myłam ręce,albo jak mój mąż był przeziębiony : włąśnie tak że były strasznie wyszuszone teraz juz nie tak często ale i tak częściej niż przed narodzinami małej!
mokkate ja nie trafiłam na taką rozgadaną położną jak Ty a chciałam sie juz dawno spytać gdzie chodzisz do pediatry z małą ?
iza1 ładny wózek i kocyk też a Ty gdzie zapiszesz karolinkę do pediatry?
olak pamiętam jak z pól miesiąca temu moja mała pierwszy raz się zaśmiała...normalnie się pobeczałam ze wzruszenia :-[ ;D
cmokasy :-*
a ja się pochwalę wiosna nie tylko za oknami ale też w moim samopoczuciu przedwczoraj kupiłam dwie śliczne pary butów wiosennych...po prostu cudeńka i byłam wczoraj u fryzjera (2 raz w marcu już : )
a wczoraj piekłam ciasto i w piętnastej minucie wyłączyli mi prąd na godzinę > ale i tak ciasto się udało
a mała nie dosć ze zrobiła mi pobudkę przed szóstą (zawsze wstawała o 7 : _to budziła się w nocy co 2 godz :
justynka ja przez pierwsze dwa miesiące życia małej strasznie często myłam ręce,albo jak mój mąż był przeziębiony : włąśnie tak że były strasznie wyszuszone teraz juz nie tak często ale i tak częściej niż przed narodzinami małej!
mokkate ja nie trafiłam na taką rozgadaną położną jak Ty a chciałam sie juz dawno spytać gdzie chodzisz do pediatry z małą ?
iza1 ładny wózek i kocyk też a Ty gdzie zapiszesz karolinkę do pediatry?
olak pamiętam jak z pól miesiąca temu moja mała pierwszy raz się zaśmiała...normalnie się pobeczałam ze wzruszenia :-[ ;D
cmokasy :-*
Karolina- jeszcze nie chodzę z Martyną do pediatry, ale zapisałam ją do Remedium.
Mam blisko, bo to zaraz za blokiem. Rejestracja telefoniczna.
Czeka się nie więcej niż 15 minut (chyba, że pani doktor się spóźni)
A Ty gdzie chodzisz z małą. Na Ligotę?
Mam blisko, bo to zaraz za blokiem. Rejestracja telefoniczna.
Czeka się nie więcej niż 15 minut (chyba, że pani doktor się spóźni)
A Ty gdzie chodzisz z małą. Na Ligotę?
Hej dziewczyny! Wreszcie dorwałam się do kompa bo cały czas był zajęty
Jeśli chodzi o pediatrę to nie mam pojęcia gdzie będziemy chodzić, co to jest to remedium? Domyślam się ze przychodnia ale prywatna czy państwowa? Ściślej czy płaci się za wizyty i ile Może tak jak Wy też tam bedę chodzić.
Karolinna gratuluję udanych zakupów!
Jeśli chodzi o pediatrę to nie mam pojęcia gdzie będziemy chodzić, co to jest to remedium? Domyślam się ze przychodnia ale prywatna czy państwowa? Ściślej czy płaci się za wizyty i ile Może tak jak Wy też tam bedę chodzić.
Karolinna gratuluję udanych zakupów!
karolinna pisze:ja też chodzę do remedium ;D mam bliziutko,około 15 min wózkiem ;D ;D chodzę do doktor Michalskiej a Ty?
i często spaceruję w tamtych okolicach b mało aut jeździ po tych uliczkach
No Karolinko to ten świat jest jednak malutki ;D
Ja też chodzę do dr Michalskiej
Musimy się kiedys umówić na wspólny spacerek
Iza - Remedium to praktyka lekarzy rodzinnych na Brynowie, ale mają podpisany kontrakt z NFZ więc za wizyty się nie płaci.
A Ty też jesteś z Brynowa?
justyna
Fanka BB :)
hej hej !!
i co z środą - aktualnne ???
bo ja załatwiłam dowóz i odwóz ;D
nie wiem co pisać ;D
ja chyba tez pójde do fryzjera ale chyba sie pofarbuje bo cos bym zmieniła a chce zapuścic jeszcze włosy i nie wiem !!
Karola to czemu tu jeszcze zdj z fryzurą nie ma ???
i co z środą - aktualnne ???
bo ja załatwiłam dowóz i odwóz ;D
nie wiem co pisać ;D
ja chyba tez pójde do fryzjera ale chyba sie pofarbuje bo cos bym zmieniła a chce zapuścic jeszcze włosy i nie wiem !!
Karola to czemu tu jeszcze zdj z fryzurą nie ma ???
hej wczoraj bylam w katowicach ale pieknie sie wogole zrobilo! zmeczona jak nie wiem bylam! oi 6 zyjechalismy z domu a bylam w bb o 20 I wogole jestem oburzona ludzmi! gapili sie na mnie i wogole ryzli zebym im miejsca ustapila w tramwaju!!!! szok!!!!!! normalnie mam dzis straszne jazdy na ludzi
Karola no zostalo nie wiele wczoraj polozna mi pow ze mam bardziej liczyc termin z usg niz z Om a z USG wypada mi na 25 kwiecien
Karola no zostalo nie wiele wczoraj polozna mi pow ze mam bardziej liczyc termin z usg niz z Om a z USG wypada mi na 25 kwiecien
reklama
Podziel się: