reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
I my sie dolaczamy do zyczen Karolinno:) Duzo radosci i milosci:)

A przed nami ostatnie dwa dni z tatusiem, bo od poniedzialku jedzie do Warszawki na tydzien, juz nam smutno, bo po miesiacu w domku trudno bedzie wrocic do zycia codziennego, szczegolnie jak juz Karlik jest na swiecie, ale niestety takie zycie:)

Karolinnko ja i moja dzidzia również życzymy CI WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, DUŻO ZDRÓWKA, SAMYCH POGODNYCH I PEŁNYCH RADOŚCI DNI ORAZ POCIECHY Z CÓRECZKI I MĘŻA ;)!!!!
Ale te Wasze dzidziulki słodziutkie!!! Napatrzeć się nie mogę! NIe do wiary że ja za niedługo też będę mamusią takiego szkraba :)
Dziś umyłam łóżeczko, było białe i okazało się ze troche poobijane więc postanowiliśmy je pomalować na brązowo. Właśnie mężuś w drugim pokoju to robi, mam tylko nadzieje ze farba nie zaszkodzi dzidzi, ale zanim się urodzi powinna wywietrzeć. A wczoraj wyprasowałam już ostatnią partię ciuszków i czekają sobie spokojnie w komodzie na dzidzie :).
Dziś w nocy miałam straszne myśli, dziecko w ogóle się nie ruszało, wczoraj cały dzień słabo i w nocy też. Nawet się popłakałam, mąż mnie uspokojał że na pewno śpi. Rano zaczęło ładnie kopać więc chyba wszystko ok.

Ojej, faktycznie gdzie sie wszystkie podzialy?
A ja dzis przeszlam sama siebie, pojechalam na zakupy do Reala i zostawilam mezulka z Lolkiem, no i maly obudzil sie wczesniej niz ja planowalam i zaczal strasznie plakac (bo byl glodny a mamy nie bylo), Piotr zadzwonil ze mam wracac szybciutko bo maly ryka. No i jak wrocilam to az mi serce peklo, malutki mial smutna minke i oczka popuchniete z placzu. Kurcze juz nigdy nie zostawie mojego Lolusia bez jedzonka, a nie pomyslalam wczesniej aby zostawic mleczko tak na wszelki wypadek:)

Ojej! tez mi sie żal zrobiło Twojego Karolka Izka, bidulek :( drugi raz juz pewnie tak nie zrobisz ;) Młode mamusie czasami popełniają takie grzeszki, dzięki Tobie mam przestrogę na przyszłość jak już moja dzidzia będzie na świecie ;)

iza1 - nie mysl o takich glupotkach, z dzidzia jest wszystko dobrze, po prostu nie miala ochoty sie ruszac i spala grzecznie. Ale jak jestes niespokojna to zjedz cos slodkiego i poloz sie na chwilke, na pewno za chwilke poczujesz ruchy dzidziolka:)

reklama
Na pewno CI już wybaczył! :)
A co do ruchów dzidzi to znam ten sposób z czymś słodkim, ale wiesz czasami może to nie zadziałać niestety jeśli dzidzia mocno śpi. Kiedyś czytałam gdzieś że jak dziecko śpi w brzuszko to nic go nie obudzi.

Do góry