reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam Kochane Mamuśki!
U mnie nastrój taki sobie, śnieg za oknem psuje humor :(

Koreczek- niezła kolekcja fotek :), nie mogę się doczekać kiedy będę wklejać zdjęcia mojej dzidzi.
Coś dzisiaj mało się rusza maleństwo w moim brzuszku, może ma leniwy dzień...

reklama
Witam Was gorąco w ten paskudny dzień!!!

Dużo buziaczków dla Natalki ode mnie i od Mateuszka!!!!! Frezyjko powiedz proszę jak ona to zrobiła z tym siedzeniem. Zawsze sie zastanawiałam jak Mateusz usiądzie, jaka to będzie pozycja itd. Czy Natusia leżała na pleckach podparta poduchami???

Koreczku zdjęcia super - wszystkie!!!!

Jakie te nasze dzieciaczki słodkie, prawda??

Dziekuję Wam Kochane za wszystkie miłe słowa w/s psiurka. Mam nadzieje,że wszystko bedzie dobrze i szybko się zagoi. Dzis na sprawdzenie czy nóżka pod nowym gipsem nie puchnie. Izuniu leczymy sie na Giszowcu, od początku istnienia tej lecznicy (jeszcze była przy szybkie Rożdzieńskim, pamiętasz??).

Miłego dzionka słodziutkie.

karolinna pisze:
mmm pisze:
karolinnko jak się nie boisz to możemy się umówić jednym samochodem :)
a nie będzie Ci nie po drodze ? bo jeśli chcesz po mnie przyjechać to ja bardzo chętnie ;D pod warunkiem że mnie też odwieziesz ::) ;D ;)
no ja też nie wiem ;) z tego co kojarzę to pisałaś że w Brynowie mieszczkasz, a ja jak jade w tamtym kierunku to widzę kierunkowskaz "Brynów" :D ;)

koreczku fajne zdjęcia a przede wszystkim modelka :)

byłam z grzesiem w plejadzie, dużo mamuś ze swoimi pociechami wędrowało z wózeczkami :)
szybko kończę Buźka :)

Beata pewnie że pamiętam, chodziła do niego też moja babcia ze swoją psinką. Ten lekarz w sumie leczył kilka moich zwierzątek. Wiesz, ja kiedyś mieszkałam na Giszowcu, właściwie się tam wychowałam :)

mmm pisze:
no ja też nie wiem ;) z tego co kojarzę to pisałaś że w Brynowie mieszczkasz, a ja jak jade w tamtym kierunku to widzę kierunkowskaz "Brynów" :D ;)
ach,bo Ty jedziesz z sosnowca? ja myślałam że z gliwic :) tylko ustalmy czy czekamy na justynę i za tydzień czy w tę środę ?

jednak się wybrałam na spacerek z moją małą :) co do pogody to nie ma tego złego ;) bo gdyby to była jesień i tak nonstop zamiast śniegu leciałby deszcz,wtedy mogłabym się załamać :p a tak to jest przynajmniej biało ;D ;)

mmm pisze:
izka a jakie Rh ma Karolek (takie imię miał mój dziadek, aż mi się łezka zakręciła), grzesiowi też długo się utrzymywała żółtaczka, położna już chciała mi załatwić receptę ( a jaki lek mu podajesz??) ale jak zobaczyła że Rh jest ujemny to powiedziała że to normalne :)

mmm - wiesz, ze nie wiem jeszcze w szpitalu nie okreslili mu grupy i rh krwi, za kilka tygoni bede robila badanie krwi i wtedy poprosze o okreslenie grupy, ale ja i maz mamy dodatni wiec wydaje mi sie ze maly tez ma dodatni.

A po dzisiejszej wizycie u lekarza jestem troszeczke spokojniejsza, malemu powoli schodzi zoltaczka, mamy co prawda zrobic usg brzuszka i zbadac za jakis czas krew i mocz jeszcze raz, ale jestem dobrej mysli:)

Witamy
byliśmy dziś u naszego pediatry. wszystko ok. Piotrek waży 3220g.dostaliśmy witaminkę d3 i jeszcze jakiś cebion czy coś w tym stylu.
trochę zdjątek

tak dyskutuję ze starymi po kąpieli
10025870xp.jpg

a tak sobie śpię
10025761dq.jpg

Dziękuję dziewczyny za wszystkie miłe słowa pod adresem Darii i Martyny. ;D

Ja bardzo lubię oglądać Wasze pociechy. Zdjęcia super!
Poprawiają nastrój, zwłaszcza w taki pochmurny dzień jak dziś.

Kiedy będę znów "na chodzie" piszę się na wspólny z Wami wiosenny spacer.
O ile wiosna w ogóle nadejdzie ;)

Dużo zdrówka dla wszystkich!!!!

reklama
Do góry