reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam.

Bardzo serdecznie dziękujemy wszystkim ciociom za życzonka ;)

Po USG oki następna wizyta jak Nati zacznie chodzić :D Dziewczyny co ja widziałam w szpitalu to aż ciarki przechodzą :mad: chłopak niósł dziecko w foteliku i nie zmieścił się w futrynie fotelik się bujnął i to maleństwo wypadło :mad: na szczęście nic mu się nie stało ale spadło na buźkę przez nieprzewidującego tatusia :mad:

Pogoda mnie dobija co świadczy o moim opisie- nawet Sandros zwróciła mi uwagę ;D

Koreczku córcia śliczna Kaśka twój chłopak tez fajniutki no i cieszę się że wszystko oki.

Izka świetna nowinka że Karlika żółtaczka powolutku żegna ;)

Beatka ona leżała w wózku na pół leżąco i podniosła główkę i ciągnąła do góry aż usiadła ;D

reklama
Karollinko ja do Multi chętnie sie wybiorę, bo mam "rzut beretem".
Tylko kiedy się wybieracie?
Donoszę o kupie Kordiana.
Zwiękaszm co dzień troszkę ilość jabłuszka,a ale co do kupki, to wspomogłam sie farmakologią-syrop i czopek.
Byliśmy w Plazie w Bytomiu, chodzimy po markecie, aż tu nasz syn zrobił się czerwony jak burak, żyły wyszły na skronie...i rozległ się po Bytomiu kwaśny smrodek. Musieliśmy się ewakuować z racji odoru. Wstyd.
Wszystko było brudne, nawet szyja i nogi po stopy.
No ale historia się chyba powtarza, bo dziś nic. Może będę musiała tak co kilka dni stosować farmakologię
A co do porodu, to Mokkate naprawdę pozazdrościć braku nacięcia. Mnie wprawdzie nie nacinali, ale za to się sama potargałam. Wszędzie miałam pełno małych szwów. Potem ból przy siedzeniu. Na szczęście szycie było w znieczuleniu.
Podczas porodu dostałam zastrzyk znieczulający, ale już więcej bym nie chciała, chyba że jakoś zewnątrzoponowo, bo ból czułam, byłam tylko otumaniona. Trzeba popytać o rodzaje znieczulenia.
img00234yf.jpg

Fascynacja telewizją...
img00480gc.jpg

...i komputerem

I jeszcze my się pochwalimy jak Nati wygląda w pierwszych dniach 7 miecha ;D

Mama mi kupiła butki a ja myślałam że mi króliki na nóżkach siedzą ;D
dsc016295wt.jpg

Mój pierwszy Dzień kobiet  ::) Taaata mi dał  8)

dsc016471tz.jpg

Muuuuu  :laugh:

dsc016505ng.jpg

....kiedyś mi nogi z niego nie wystawały  :(

dsc016559ew.jpg

wiecie że ja potrafię pluć??  ::)

dsc016639tm.jpg

Mama!! no co się tak gapisz nie widziałaś jak siedzę?

dsc016799vk.jpg

dsc016812jh.jpg

karolinna pisze:
tylko ustalmy czy czekamy na justynę i za tydzień czy w tę środę ?
umówcie sie jak Wam pasuje ja poprostu jak dam rade to sie pozbieram i pojade do Taty i do Was !! Bardzo bym chciała - zobaczymy co bedzie !! W przyszła środe tj jest bardzo daleko i nie wiem co bedzie ! Ja to nieźle beretem musze zarzucić bo mam 60km do Multi ;D

Ale śliczne te maluchy !!!!! Natalka w rożku :D

Mam chwilkę czasu, wiec szybciutko wklejam kilka fotek

Leżymy sobie z siostrą na brzuszku
bczki8gl.jpg

Tak wyglądam po kapieli
wrczniku6av.jpg

Martynka pozdrawia ciocie i ich dzieciaczki
wkpieli9kg.jpg

dziewczyny,w wiadomościach mówili że coraz cieplej będzie od środy w przyszłym tyg więc głowa do góry!!!!

3 dzionki do wiosenki

frezja świetna sesja ;D , (króliki na nogach bomba ;D )

olak inaczej sobie Ciebie wyobrażałam :) ładnie wyszłaś :) kurcze,mały maniak komputerowy rośnie :D

kaśka76 mój mąż mówił że wszystkie piotrki to super chłopaki :) ,ale to dlatego bo on też ma na imnię piotrek ;D

mokkate napatrzeć się nie mogę na tą kruszynkę :D jak sobie przypomnę że moja mała też była taka malutka i to całkiem niedawno ::) jak te dzieci rosną :)

justynka liczę na Ciebie co do multi,tak jak czytałaś moze leci "wyznania gejszy"-film oscarowy :)

miłego dnia laseczki,ja dziś mam trochę gości w domku,buziaczki :-* :-* :-*

KAROLINNA wszystkiego co najlepsze i samych słonecznych dni oraz pociechy z Lenki i męża ;) z okazji urodzinek !!!!!!! wielki buziak ode mnie i od Liwii

Mokate sliczna kruszynka i siostra widac ze przejeta swoja rolą, dzielny pomocnik na pewno !!!

Karola a od tej srody cieplej czy od nastepnej ???

reklama
Do góry