reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Kasia178.....no to ja chyba też wiem....hehehe.W ciągu kilku dni wpadałyśmy na siebie nieskonczoną ilość razy.Świat to jednak mała rzecz,a miasto jak wioska;-)). Pozdrawiam serdecznie! No i jak twoje problemy? Polepszyło się już? Wyleczona?No niech tylko cie źle będzie leczył ten moj szkolny kolega to mu uszy urwę!
Zdjęcia moich dzieci są w większości za duże żeby je tu wklejać,a faktycznie były zawsze super okazami do fotografowania.Nawet się cholery na jakimś castingu zalapały ale sobie to odpuściłam.Jak wyobrazilam sobie,że mam z nich robić modeli i modelki ,to się przeraziłam.kiedys oglądalam taki program.....matki po prostu pogłupiały.....ja tak nie chciałam.
Dziś mam zwariowany dzień...jutro znowu do pracy.Wczoraj dostalam od mojego szczęścia olbrzymi bukiet róż..............a ja oprócz słodkich serce(torciki i pierniczki-to dla całej trójki moich szczęść) dalam mu ......mydełko o smaku Rafaello.....hihihi.Kiedyś kupilismy czekoladowe.....śmiał się,że jak mnie tak namydli to potem się zapomni i mnie zje.....to poważna sprawa bo on kocha słodycze.No więc jak kiedyś zniknę to najpierw szukajcie w jego brzuchu ;-))

reklama
Witam,

Justyna a jesli mozna, to jak sobie mnie wyobrazalas?

Ciesze sie Mokkate, ze Ci humor sie poprawil

Pozdrawiam

hej!!
Grześ dziękuje Liwii za buziaki ;) jak mu o tym powiedziałam to powiedział z zadowoleniem "eeeee" a za chwilę dotałam ochrzan że wczoraj w jego imieniu nie wysłałam buziaków dla dziewczynek z BB a w szczególności dla Liwki ;) :) :D

chochliku mam nadzieję że się jeszcze spotkamy, planuję tak za dwa lata trafić z powrotem do szpitala żeby wydać na świat maleńką dziewczynkę ;) . Mam małe pytanko: czy w roku 2005 urodziło się wiecej dzieci niż zwykle, czy mnie się tylko wydaje że same wózki jeżdżą po ulicy :)

sandros zdjecia super i te ze spotkania i z igraszek na śniegu no i relacja ze scinania wlosow :) ... i pomyslec że Sonia była takim bobasem w tamtym roku jak moj Grzes :)

Sesja udana i zakończona :)
buziaki

mmm....raczej się zdaje bo nie odnotowaliśmy więcej ale też nie było ich mniej.Czyli niby nie jest źle.............Jest tak,że zauważamy sprawy nas dotyczące...tzn.nie miałas wrażenia,że kiedy byłas w ciąży pojawiło sie na świecie więcej wozkow?Że więcej niż do tej pory widziałas innych brzuchatek? Kiedyś nie widziałam tyle ..hmmmm....dojrzałych kobiet co teraz.A do tego kompletnie nie akceptuję siebie tyluletniej ;-)).w środku siedzi we mnie wciąż ta sama postrzelona dziewucha co ....ileś lat temu. Buuuuuuuuuuuu....ja nie chcę mieć tyle lat..........

Witam
czuję się jak zawodowy ćpun. mimo że już długo biorę fenoterolek mój szacowny organizm nie jest w stanie opanować drżenia rąk.
do tego Fasol naprawde pokazuje co potrafi, a przez to moje nieszczesne wielowodzie kieszonkowe (czy jak to tam określili) czuję jego ruchy niekiedy aż za dobrze. wazne jednka, że daje znkai, ze u niego wszystko ok. ;D

witajcie miłe wirtualne koleżanki :) :)

Chochlik, cieszę się, że i ja utkwiłam Ci w pamięci :) :) Świat rzeczywiście jest mały, ciągnęło nas do siebie w szpitalu ;) ;D ;D A co do wieku to nie wiem ile masz lat ale energii masz w sobie tyle jakbyś miała ich "naście". a JA DO KOŃCA ŻYCIA BĘDĘ CI WDZIĘCZNA za to, że uspokoiłaś mnie przed cesarką z narkozą, bo bardzo bałam się narkozy :) :) u mnie dużo lepiej, teraz szybko do siebie dochodzę, dzięki za troskę i ściskam Cię mocno :) :) :)

Sandros, fajne zdjęcia, ja też inaczej Was sobie wyobrażałam :) zabaw na śniegu zazdroszczę :) :)

Kaśka76, cieszę się, że u Ciebie i Kruszynki wszystko dobrze, już nie mogę się doczekać twojego małego dzidziolka :) Mój to już mi się duży wydaje ;)

Mmm, to może za dwa lata spotkamy się w Gliwicach w szpitalu?? My też będziemy produkować dziewczynkę ;) ;D

Idę do mojego Bartolka, który już czeka na mnie w łóżku (póki co mąż go pilnuje :) a ja mam czas by Was odwiedzić ;)). Mój Bartuś dziś skończył 4 tygodnie :) Nie mogę się napatrzeć na niego jak się zmienia, taki jest słodki :) :)

dobrej nocy dla wszystkich, papa

Byłam dziś u lekarza i....wszystko OK.
Żadnego zapętlenia pępowiny!
Bardzo pozytywnie mnie do wszystkiego nastawił.
Dzidziola waży 2830 (więc całkiem sporo) i będzie miała długie nogi ;D
Przez nastepne 2-3 tygodnie jeszcze u mnie pomieszka, bo wszystko pozamykane ;D

Kasia 178- buziaczki dla Bartka w czwartą "tygodnicę"

reklama
Zdjęcia z imprezki super , a imprezka zimowa to bomba śliczne zdjęcia na świerzym powietrzu

poniżej załaczam liste poprosze o uzupelnianie danych i ewentualne dopisywanie sie

1. martusia_78 Wojkowice
2. Madzia 09.11.2005 córka- Julia Chorzów
3. 16.15.2005 córka – Natalka Tychy
4. Beata 03.10.2005 syn – Mateusz
5. Mmm 24.10.2005 syn – Grześ Sosnowiec
6. Mokkate córka 10 lat , w marcu II
7. karolinna 1.12.2005 córka -Lena Katowice
8. izka-mummy-to-be Tychy
9. Koreczek83 18.08.2005 córka – Daria Piekary śląskie

Do góry