reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
mmm ciesze się ze wracacie z Grzesiem do zdrowia :)

justynka ale wam zazdroszczę tego basenu ;D (pozytywnie :) ) ale jeszcze trochę muszę zaczekać ::) widzę że basen płytki :) a widać że obie jesteście foczki :D

czarnulka mail wysłany ;D miłego oglądania :) napisz czy doszedł!iczy załącznik był dołączony ;)

mokkate a w jakiej cenie ta książka?

chochlik ale Twoje dzieciaczki to słodkie były ;D na avatarku mało widać jak wyglądają teraz ale kiedyś to były aniołki :angel:

aga77 fajne zdjęcia! :) oboje z olivierkiem wyglądacie ślicznie! ta dziewczyna na pierwszym zdjęciu to ktoś z rodziny? bo bardzo do Ciebie podobna :) a jaki Olivierek poważny!w końcu już roczek! :)

dziś byłam z małą na małym spacerku :) niech ta zima się kończy wreszcie!!! i piekę ciasto ale coś dziwne...czy jak dodałam rodzynki to może to wydłużyć czas pieczenia ??? bo kiedyś piekło się 50 min a teraz 1godz30min i jeszcze sie nie dopiekło ::)

reklama
Witam,

Zdjecia beda jutro wieczorkiem.

Wczoraj obcielam Sonie, ciagle nie umiem sie przyzwyczaic jak teraz wyglada.

Aga77 widac imprezka udana, Oliwier fajnie wyglada.

Pozdrawiam,

Karolka :D:D ta dziewczynka to chlopiec :D Ma na imie Michal i jest moim siostrzencem i chrzesniakiem ;)
Nie chce obciac wlosow a tyle co mowilam ,ze ktos pomyli z dzieczynka ;D jak mu powiem o tym od razu poleci do fryzjera .

Chochliczko ja tez bym sie chetnie wybrala na przejazdzke konna , przed ciaza jezdzilam troche ale lekarz mi zabronil , bo strasznie mnie bolalo cale podbrzusze , a ze staralam sie wtedy o dziecko niestety musialam zakonczyc nauke jazdy konnej :(
Pewno sie wybiore kiedys z Oliverkiem ;)

Chcialam Was dziewczyny ostrzec ,ze na Slasku panuje jakis wstretny rota wirus , powoduje wymioty i biegunki. Szpital w Ligocie dzieciecy jest przepelniony a dzieciaki laduja tam odwodnione. Oliverek tez go zlapal , ale przeszedl chorobe w miare lekko , cale szczescie chcial pic i to go uratowalo. Powoli dochodzi do formy i zaczyna jesc jak dotad. Uwazajcie ,bo to powazna sprawa .

Ok pozdrawiam Was cieplutko i sle caluski pa

Aga- dzięki za ostrzeżenie. Moje dziecko w ogóle mało pije, muszę jej z tym pilnować.

Karolinna- nie wiem po ile ta książka, bo ja mam już ją od bardzo dawna. Jak się dowiem, dam znać.
Wiele artykułów dotyczących wychowania w gazetach dla rodziców jest na niej oparta.

Czy u was taż jest tak pełno sniegu? Bo ja już mam dośc! Na razie trenujemy z Maciem jazdę przełajową po zaspach, co raz lepiej mi to wychodzi, no cóz praktyka czyni mistrza :p Ale naprawde tesknią za zyciem bez sniegu.

Aga77 dzięki za ostrzeżenie. Macio ostatnio polubił herbatkę i soczki ale lepiej dmuchac na zimne.

sandros to wklej też zdjęcie Soni w nowej fryzurce bo jestem ciekawa :)

aga a miałam dylemat czy to chłoipec czy dziewczynka ale zaryzykowałam w złą stronę ;) co do wirusa to nie wychodzić na dwór ??? kurcze,napędziłyście mi stracha. A tu kartka walnetynkowa od Lenki dla Olivierka ;D

dziewczyny życzę miłychwalentynek :)

Cześć Dziewczyny!
Pamiętacie mnie jeszcze?? Ostatnio nie pisuje, ale zaglądam regularnie i jestem w miarę na bieżąco. Cieszę się, że spotkanie bardzo sie udało :D. Ostatnio miewam jakieś doły. Niestety od poniedziałku w pracy. Teraz też. Ale idę za radami naszej Chochliczki i staram jakos sie trzymać. Może kupię tę książkę "Dzieci i ich matki", albo gdzieś wypożyczę ;).

Witam wszystkie nowe mamusie :). Cieszę się, że dołączyłyście do nas.

Chochliczku dziękuję za wszystkie rady. Co byśmy tu bez Ciebie zrobiły.... ????

Fotki Maluszków super!!!! Czekam na te ze spotkania :D

Aga77 dzięki za ostrzeżenie!

Pozdrawiam i całuję. Uroczych Walentynek. Nikogo tu nie ma, bo pewnie kobitki szykują się na bóstwo dla swoich Walentych ;). Miłego ŚWIĘTOWANIA ;)!!!!

Witam

melduję się w końcu - dziś puścili mnie ze szpitala. spędziłam tam 10 dzionków. szyjka była niełaskawa się skrócić i to dość sporo. brzuch mi sięstrasznie spinał i podjechaliśy na ktg. no i już mnie zostawili na oddziale. w sumie dziś zostało to określone, że mam macicę w lekkim pogotowiu skurczowym. przy każdym ktg Fasol wziął sobie za punkt honoru walić do oporu w głowice aparatu. i wychodziły totalne cyrki na ktg - to znaczy skurcze w granicach 40-60%.
teraz czuję się ok, ale raczej leżę.

pozdrawiam

reklama
beatko78 jasne że pamiętamy o Tobie :) co do pracy to faktycznie nieciekawie,ja na razie nie wyobrażam sobie pójścia do pracy ::)

kaśka76 dobrze że jeszcze nie urodziłaś! dobrze jest poczekać na termin ! i o wiele lepiej leżeć w domku niż w szpitalu! trzymaj się cieplutko i dużo leż :) nie długo nie będziesz miała nawet czasu pomyśleć o leżeniu ;)

czarnulka cieszę się ze się podobało :D

Do góry