reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam,

Wiec na poczatek zdjecia ze spotkania.
(Zdjecia tez mam nadzieje dotarly do "zainteresowanych" osob na maile ;) )

Pierwsze to gospodyni imprezy i Czarnulka z Wiki (zauwazcie jak Wiki wpatruje sie w Karoline ;))
zkarolina5ao.jpg

Jak Wiki poznawala Sonie, a raczej jak Sonia schodzi z wersalki ;)
zsonia3mk.jpg

Z Lena
zlena4kv.jpg

No i ja tez tam bylam, wiec...
zemna0pi.jpg

Pozdrawiam,

reklama
Witam,

To dla tych co nie lubia zimy - niech patrza jak sie swietnie bawimy

nas6ug.jpg

zbokunas0zw.jpg

nasankach4mr.jpg

wchodzinazuih9dl.jpg

odbicie9ar.jpg

zkula1cn.jpg

A tu uwaga dla swatek - Sonia ma juz wielbiciela ;)
zkacprem7sm.jpg

Witam,

Ja juz nie wklejac zdjecia.

Panie pewnie z panami na wieczorze walentynkowym... Rafal akurat do wczorajszej nocy pracuje, wiec dzis odsypia, a jak bedzie na nogach, to ja bede w wyrku :mad:

Za to mialam mily dzien pelen zalatwiania spraw - mily, bo wszystko pomyslnie zalatwilam.

Milego wieczorku.

Pozdrawiam,

haj

Zdjecia super ,widac ze spotkanko sie udalo , czyzby to byl babski comber?;D
Dzieciaczki co jedno to pikniejsze , az milo popatzec ::)

Sandra zabawa na sniegu przednia , Sonia ma naprawde wspaniala mamusie ,no i tatusia tez oczywiscie ;)

Karolka Oliverek bardzo dziekuje Lence za Walentynke , swoja posle jutro , bo dzis listonosz padniety i mysli tylko o lozku ;D
Co do wirusa ,niestety mozna go zlapac wszedzie , zabezpieczcie sie profilaktycznie w smecte , lakcid i enterol , dobry tez jest nifuroksazyd w syropku . Zawsze sie przydadza takie leki w apteczce maluszka .

Beatko trzymaj sie nam dzielnie i nie poddawaj zlemu nastrojowi , pisz do nas czesciej ,a popraiwmy humorek ;) caluski dla ciebie :*

Kasiu Ty tez dbaj o siebie i o brzunio ;) z nieciepliwoscia czekamy na nowego malego hanyska ;D

Za ostrzezenie nie dziekujcie ,zrobilybyscie to samo :-* :-* dla Wszystkich , ide zalegnac ;Dpa

hej ale w inaczej wyobrażałam soobie Was :laugh: szczególnie Sandroske :)

a Liwia dzis dostała swoją pierwszą walentynkę !! Listonosz przyniósł i tatus oczywiście skontrolował tekst i dał córci ;D chłopcy naszych znajomych wysłali - jakie to słodkie !!!

Liwcia dzis jak wychodziłyśmy od lekarki to sama świadomie zrobiła pa pa i zostalismy w szoku ! Kiedys tez zrobiła ale myslałam ze to bardziej przypadek ( takie coś a cieszy jak nie wiem !! )

A jutro po nas dziadek przyjezdza i zabiera nas do niedzieli do siebie !!!!

Kaska trzymaj sie jeszcze troche!!! ja juz myslałam ze nie wypuszczą Cie ! Wypoczywaj !!

Dla wszystkich przystojniaków Liwia przesyła walentynkowego całuska ( dwa całuski dla Grzesia ;) )

Sandros- Miałam rano doła, ale po Twoich zdjęciach, humor mi wrócił!!!
Śliczne dzidziolki i śliczne mamusie :)
Poproszę jeszcze...

Widzę, że Sonia pomaga mamie w sprzątaniu:D (a propos- mam taki sam odkurzacz ;D)

Kaśka- wypoczywaj!!! I żadnego mycia okien ;)

Witam, Sandros suuuper fotoski, te ze spotkania no i z zabaw sniegowych - zima ma jednak swoje plusy:) Ja w sumie tez jakos inazej Was sobie wyobrazalam, kurcze moze nastepnym razem i ja zawitam na takim spotkanku, ale to pewnie bedzie juz po rozwiazaniu i jak Karolek sie troche odchowa - hihi. Pozdrawiam

reklama
Do góry