reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam,

Wiec na poczatek zdjecia ze spotkania.
(Zdjecia tez mam nadzieje dotarly do "zainteresowanych" osob na maile ;) )

Pierwsze to gospodyni imprezy i Czarnulka z Wiki (zauwazcie jak Wiki wpatruje sie w Karoline ;))
zkarolina5ao.jpg

Jak Wiki poznawala Sonie, a raczej jak Sonia schodzi z wersalki ;)
zsonia3mk.jpg

Z Lena
zlena4kv.jpg

No i ja tez tam bylam, wiec...
zemna0pi.jpg

Pozdrawiam,

reklama
Witam,

To dla tych co nie lubia zimy - niech patrza jak sie swietnie bawimy

nas6ug.jpg

zbokunas0zw.jpg

nasankach4mr.jpg

wchodzinazuih9dl.jpg

odbicie9ar.jpg

zkula1cn.jpg

A tu uwaga dla swatek - Sonia ma juz wielbiciela ;)
zkacprem7sm.jpg

Witam,

Ja juz nie wklejac zdjecia.

Panie pewnie z panami na wieczorze walentynkowym... Rafal akurat do wczorajszej nocy pracuje, wiec dzis odsypia, a jak bedzie na nogach, to ja bede w wyrku :mad:

Za to mialam mily dzien pelen zalatwiania spraw - mily, bo wszystko pomyslnie zalatwilam.

Milego wieczorku.

Pozdrawiam,

haj

Zdjecia super ,widac ze spotkanko sie udalo , czyzby to byl babski comber?;D
Dzieciaczki co jedno to pikniejsze , az milo popatzec ::)

Sandra zabawa na sniegu przednia , Sonia ma naprawde wspaniala mamusie ,no i tatusia tez oczywiscie ;)

Karolka Oliverek bardzo dziekuje Lence za Walentynke , swoja posle jutro , bo dzis listonosz padniety i mysli tylko o lozku ;D
Co do wirusa ,niestety mozna go zlapac wszedzie , zabezpieczcie sie profilaktycznie w smecte , lakcid i enterol , dobry tez jest nifuroksazyd w syropku . Zawsze sie przydadza takie leki w apteczce maluszka .

Beatko trzymaj sie nam dzielnie i nie poddawaj zlemu nastrojowi , pisz do nas czesciej ,a popraiwmy humorek ;) caluski dla ciebie :*

Kasiu Ty tez dbaj o siebie i o brzunio ;) z nieciepliwoscia czekamy na nowego malego hanyska ;D

Za ostrzezenie nie dziekujcie ,zrobilybyscie to samo :-* :-* dla Wszystkich , ide zalegnac ;Dpa

hej ale w inaczej wyobrażałam soobie Was :laugh: szczególnie Sandroske :)

a Liwia dzis dostała swoją pierwszą walentynkę !! Listonosz przyniósł i tatus oczywiście skontrolował tekst i dał córci ;D chłopcy naszych znajomych wysłali - jakie to słodkie !!!

Liwcia dzis jak wychodziłyśmy od lekarki to sama świadomie zrobiła pa pa i zostalismy w szoku ! Kiedys tez zrobiła ale myslałam ze to bardziej przypadek ( takie coś a cieszy jak nie wiem !! )

A jutro po nas dziadek przyjezdza i zabiera nas do niedzieli do siebie !!!!

Kaska trzymaj sie jeszcze troche!!! ja juz myslałam ze nie wypuszczą Cie ! Wypoczywaj !!

Dla wszystkich przystojniaków Liwia przesyła walentynkowego całuska ( dwa całuski dla Grzesia ;) )

Sandros- Miałam rano doła, ale po Twoich zdjęciach, humor mi wrócił!!!
Śliczne dzidziolki i śliczne mamusie :)
Poproszę jeszcze...

Widzę, że Sonia pomaga mamie w sprzątaniu:D (a propos- mam taki sam odkurzacz ;D)

Kaśka- wypoczywaj!!! I żadnego mycia okien ;)

Witam, Sandros suuuper fotoski, te ze spotkania no i z zabaw sniegowych - zima ma jednak swoje plusy:) Ja w sumie tez jakos inazej Was sobie wyobrazalam, kurcze moze nastepnym razem i ja zawitam na takim spotkanku, ale to pewnie bedzie juz po rozwiazaniu i jak Karolek sie troche odchowa - hihi. Pozdrawiam

reklama
Do góry