reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Chochlik, a ja Cię chyba pamiętam :) :) najpierw z patologii gdzie przyszłaś na chwilę i przy okazji tłumaczylaś mi jak wyglądfa cesarka, a potem przyszłaś na sale już na górze po porodzie do dziewczyny, której poród odbierałaś (Iza, urodziła Kubusia)a ja właśnie z nią leżałam :) :) Ja jestem taka blondynka, parę razy się śmiałyśmy, że jesteśmy na siebie skazane bo często przypadkiem się natykałyśmy na siebie :) Dobrze pamiętam?? Pozdrawiam serdecznie :) :)

reklama
hej !!!
no to czekam na relację ze spotkania STRASZNIE żałuję ze nie mogę z Wami sie spotkac !!!

dzis byli u nas znajomi z dziećmi i szok normalnie demolka na calego, młodszy ma 1,5 roku i jest nie do okiełzania :D a jak Liwię podrywał podszedł i w ręke ją pocałował a później to juz na całego i co 5 min przychodził i ją przytulał a ta najpierw w śmiech a jak robił sie zbyt namolny to za włosy go wyszarpała i dał se spokój ;D

a to nowe zdj mojego szkrabka

img03124qz.jpg

img03736qh.jpg

a tak przytulam się do wujka
img03013ba.jpg

img03212br.jpg

właśnie zasiadłam do kompa :)

a więc byłyśmy w trójkę :) ja,sandros i czarnulka :) dziewczyny trafiły bezproblemowo :) (a raczej ich mężczyźni ;) ) same dziewczynki były ;D takie babskie spotkanie :D jedzenia było sporo!! ale zabrakło sernika frezji ;D porobiłyśmy trochę zdjęć dzięki uprzejmości sandros :) nasze córeczki były nadspodziewanie grzeczne i to wszystkie :) Sonia urządzała sobie krajoznawcze wycieczki po mieszkaniu ;) Wikusia popiskiwała i pokazywała gdzie Sonia ma oczko ;) a moja mała Lenka siedziała grzecznie na moich kolanach,ssała piąstkę lub zasypiała na troszkę :) potem Wikusia z Lenką urządzały pogadankę ;) a wcześniej jeszcze Soniusia i Wikusia bawiły się zabawkami,Sonia super dzieliła się zabawkami :)

justynka zdjęcia śliczne :) na następny raz musisz być :)

frezja odezwij się kochana na bb!

czarnulka mojemu mężowi smakowała sałatka

musi koniecznie umówić się na kolejne spotkanie :) a bałam się że nie będzie o czym gadać ;)

A pomyśleć że się pisałam na 98% A tu choróbsko nas dorwało !!!
Grzesiowi już lepiej, jeszcze kaszle, ale już raczej swobodnie oddycha przez nosek.

karolinko dzięki za relację, widzę że grzeczniutkie te Wasze dziewczynki :)

justynko zdjecia śliczne a przede wszystkim mała królewna Liwia (och jak mi się to imię podoba !!!) :)

chochliku a jednak chodziłyśmy innymi ścieżkami :) i kompletnie nie mogę sobie Ciebie przypomnieć, ale jak Kasia Cię rozpoznaje tzn. że to albo ja mam kiepską pamięć do twarzy, albo się poprostu minęłyśmy :) :)

sandros z zainteresowaniem czytam Twoje opowieści o poczynaniach Sonii, ona tak jak mój Grześ to październikowe dziecko, wiem co m nie czeka w następnym roku :) ;)

czekam na fotki ze spotkania i przymierzam się do wklejenia zdjęć Grzesia

Czesc dziewczyny i buziaczki dla waszych maluszkow i tych urodzonych i tych w brzuszku. Jwstem tu pierwszy raz wiec Wam sie opisze :) Mieszkam na Slasku. Jestem z malej miejscowosci Wojkowice z okolic Katowic. Mam prawie 5-cio miesieczna corcie Sandre ;D Milo Was poznac. Pozdrawiamy ;)

mmm super zdjęcia :D

martusia 78 Witaj u nas :D

karolinna Było suuuper :D cieszę się ze mężowi smakowała sałatka :) juz nie mogę sie doczekać następnego spotkania :D Wiki była zachwycona :D

sandros Było super :) dziękuje za pamięć w imieniu Wiki,za życzenia ;)

DZIEWCZYNY,MAM NADZIEJE ŻE NASTĘPNYM RAZEM BĘDZIE NAS WIĘCEJ!!! BYŁO SUUUPER!!!

koreczku fotki będą wklejone prawdopodobnie w przyszłym tyg.

mmm zdjęcia wyglądają jak profesjonalne 8) a Grześ to wielki przystojniacha! 8)

czarnulka a co Wiki mówiła? ;D

martusia78 witam serdecznie :) fajnie że do nas dołączacie :)

zaprawszam na internetową kawusię

reklama
Hej!!
Witaj Martusia i buziaczki dla Sandry :) :D

karolinnko z tego słowa "profesjonalnie" będzie się cieszył tatuś Grzesia ;) specjalnie kupił aparat żeby synowi ładne zdjęcia robić :)
kawę już pewnie wypiłaś, ja zresztą też ;) a może później uda nam się zgadać na herbatkę :) z ciasteczkiem

Grzesiowi już lepiej, ale jeszcze zaraz idę inhalacje mu zrobić no i sobie przy okazji, dawno nie byłam taka chora :( Mam nadzieję że to Grześ wysysa wszystkie przeciwciała z mlekiem i szybko wróci do formy. Chociaż nie mam co za bardzo narzekać , ma chłop dobry humor :laugh: Woli rozmawiać z zabawkami aniżeli z mamą- trudno się dziwić ma już prawie 4 miesiące ;)
Wczoraj nalot zrobili moi rodzice, kontrola czy Grzesiowi nie robimi krzywdy i oczywiście 100 uwag na temat... Korzystając z okazji wybraliśmy sie na zakupy do 3 stawów- no i w mojej szafie znalazły się sweterek i bluzeczka- nic tak nie poprawia humoru jak ładny, NOWY ciuszek :) ;)

Do góry