reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam!
Ja z pytankiem ;) Czy może któraś z Was orientuje się w jakim szpitalu pracuje dr Andrzej Pietrzak? Obiło mi się o uszy, że w Świętochłowicach, ale nie jestem pewna czy nie myli mi się z innym lekarzem :/ A nie chce mi się iść na prywatną wizytę tylko po to, żeby się dowiedzieć, że szpital mi nie będzie odpowiadał ;) Z góry dzięki za wszelkie odpowiedzi :)

reklama

Boo po Tobie juz widac, ze jeses w ciazy. Taki masz blask w oczach. i masz przepiekny usmiech.
Ja zmeczona..Fif cudne dziecko, niezwykle spokojne. Ale jesteśmy po kolejnym zwiekszaniu zapotrzebowania i częstszym ssaniu cyculka. pomalutku zaczynam cwiczyc takie cwiczenia dla matki z dzieckiem i Lolo cwiczy z nami.

Bodziu dziękuję :-) Ale byłam zaskoczona jak Cię spotkaliśmy :-) Najpierw zwróciłam uwagę na wózek i myślę: taki sam jak ma Bodzia :-) Szkoda, że nie było czasu pogadać, bo jechaliśmy do na urodziny na Rokitnicę. Ale mam nadzieję, że uda nam się kiedyś spotkać :-) Lolo ma chyba wzrost po tacie ? Bo wydaje mi się, że jest bardzo wysoki.
Icarium niestety - nie pomogę. A nie ma na necie jakiego telefonu do niego?
Ola ja tez kiedyś znalzłam ogłoszenie o pracy biurowej i było to dokładnie to samo - ubezpieczenia i ofe. pewnie jeszcze wymagali założenia działalności gospodarczej ?

U nas Fasolinna rośnie i zaczyna być to widoczne. Gdzieś czytałam, ż eprzy drugim dziecku szybciej widać i się z tym zgadzam. Choć przeraża mnie myśl co będzie później :-)

Hej
U nas Fasolinna rośnie i zaczyna być to widoczne. Gdzieś czytałam, ż eprzy drugim dziecku szybciej widać i się z tym zgadzam. Choć przeraża mnie myśl co będzie później :-)
co ma być to będzie:-) nie przejmuj się. Po mnie długo nie było widać, a i na koniec nie czułam się taka wielka jak z Patulą, bo trochę mniej ubrań ubierałam - z Tobą będzie tak samo:-)

kończą mi się ferie, a nawet nie odpoczęłam....kartkówek nie sprawdziłam:zawstydzona/y: muszę to zrobić jutro, bo w sobotę jedziemy na kulig:happy:, a w niedzielę na urodziny

co tam słychać na śląskiej ziemi????

meldować się

Cześć!!

Mam nadzieję że nas chociaż troche pamiętacie :baffled:

Gratulacje wszystkim mamusiom nowourodzonych dzieciaczków no i tym z fasolinami :-)

Cieszę sie że trzymacie ten wątek :tak:

Mam nadzieję że się znów tu zadomowię.

Pozdrawiam Was serdecznie i zdrówka życzę chorowitkom

heja

u nas nie wesoło :( Emisia załapała wszy w szkole i to sporo ;( Jeżeli nie uda nam się tego wytępić (gnid - bo jest ich dużo) to włoski pójdą do ścięcia ;(

A Ja zapracowana teraz w salonie :/

Bodziu dziękuję :-) Ale byłam zaskoczona jak Cię spotkaliśmy :-) Najpierw zwróciłam uwagę na wózek i myślę: taki sam jak ma Bodzia :-) Szkoda, że nie było czasu pogadać, bo jechaliśmy do na urodziny na Rokitnicę. Ale mam nadzieję, że uda nam się kiedyś spotkać :-) Lolo ma chyba wzrost po tacie ? Bo wydaje mi się, że jest bardzo wysoki.
Icarium niestety - nie pomogę. A nie ma na necie jakiego telefonu do niego?
Ola ja tez kiedyś znalzłam ogłoszenie o pracy biurowej i było to dokładnie to samo - ubezpieczenia i ofe. pewnie jeszcze wymagali założenia działalności gospodarczej ?

Ja jechalam na Helenke hi hi hi. Lolo w tate poszedł, wielkie chlopisko mi rosnie. No i mam nadzieje, ze uda nam sie spotakć. I spokojnie, ja przy Fifku wygladalam duuuzo lepiej i mialam zgrabniejszy brzucholek...Takze nic nie jest przesadzone.

heja

u nas nie wesoło :( Emisia załapała wszy w szkole i to sporo ;( Jeżeli nie uda nam się tego wytępić (gnid - bo jest ich dużo) to włoski pójdą do ścięcia ;(

A Ja zapracowana teraz w salonie :/

Bodzia No w sumie nie ma reguły. Choć nie narzekam, że brzuchol rośnie :-)
Czarnula ja już myslałam, że wszy są bardzo rzadko spotykane. Szok !
Mmm wróciłaś :-) Pisz częściej !
Anian za krótkie te ferie, ale i tak się ciesz, ze masz :-)

dzien dobry
Boo facet cos mowil o dzialalnosci... ale szczerze nie sluchalam bo ogolnie rpaca nie bylam zainteresowana pow stepie.

Czarnulka oby wloskow nie trzeba bylo sciac. moze uda sie to wytepic...

mmm,anian piszcie czesciej:)

reklama
mmm -nie wierzę to naprawde ty się odezwałaś :D Kope lat temu tu ostatni raz byłaś ;) Zaglądaj częsciej i pisz pisz co tam u ciebie. Widzę, ze twoja Ala ma już 2 latka :)

mamaboo - nie martw się narazie tyciem, niestety druga ciąża szybciej jest widoczna, no ale cóż trzeba się cieszyć ze dzidziuś rośnie :)

czarnulka - współczuję, a ja już myślałam że wszy już nieistnieją a tu proszę...:((((

Do góry