salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
Troszke podczytałam :-)
Gratulacje dla Basi sliczna kruszynka :-)
Bodzinka wez no sie ty troche kobito pooszczedzaj kiedy to zrobic jak nie teraz
Za wszystkie odchudzajace sie mamuski trzymam kciuki :-) życze zeby tyłeczki szybko sie zmiejszały do sylwestra jeszcze troche czasu macie
U nas troche zmian Boo wie ale reszta nie ze rozstalismy sie z J, własnie Wiki jest u tatusia a ja mam wolna niedziele. Moj szczeniak tzn nasz rosnie jak na drozdzach :-) slodka czarnulka. A pozatym to szukam pracy ... bez widocznych efektow :-( mam nadzieje ze mały od stycznia załapie sie do przedszkola ... tak mi zalezy zeby poszedl miedzy dzieci juz ....
kilka fotek zebyscie czasem o mnie nie zapomniały
Ja i moja jedyna i najslodsza siostrzenica (chrzesnica) w grudniu chrzciny ....
MAMUSKI POMOZCIE :-)
Siostra szuka prywatnego pediatry dla mojej małej, najlepiej jak by przyjmowal w weekendy albo jakas wizyta domowa z okolic Katowic , Chorzowa moze ...
Gratulacje dla Basi sliczna kruszynka :-)
Bodzinka wez no sie ty troche kobito pooszczedzaj kiedy to zrobic jak nie teraz
Za wszystkie odchudzajace sie mamuski trzymam kciuki :-) życze zeby tyłeczki szybko sie zmiejszały do sylwestra jeszcze troche czasu macie
U nas troche zmian Boo wie ale reszta nie ze rozstalismy sie z J, własnie Wiki jest u tatusia a ja mam wolna niedziele. Moj szczeniak tzn nasz rosnie jak na drozdzach :-) slodka czarnulka. A pozatym to szukam pracy ... bez widocznych efektow :-( mam nadzieje ze mały od stycznia załapie sie do przedszkola ... tak mi zalezy zeby poszedl miedzy dzieci juz ....
kilka fotek zebyscie czasem o mnie nie zapomniały
Ja i moja jedyna i najslodsza siostrzenica (chrzesnica) w grudniu chrzciny ....
MAMUSKI POMOZCIE :-)
Siostra szuka prywatnego pediatry dla mojej małej, najlepiej jak by przyjmowal w weekendy albo jakas wizyta domowa z okolic Katowic , Chorzowa moze ...
Ostatnio edytowane przez moderatora: